Отидете към основна версия

2 133 3

Сценична треска покоси Ози Озбърн (ВИДЕО)

  • ози озбърн-
  • блек сабат-
  • турне

Силни емоции вълнуват легендата преди прощалното шоу на "Блек сабат"

Фронтменът на "Блек сабат" Ози Озбърн е споделил, че в него бушува вихър от емоции преди прощалното шоу на легендарната британска група в родния й град Бирмингам, съобщи "Контактмюзик".

Озбърн и компания ще изнесат тази вечер последния си концерт като група пред родна публика в рамките на прощалното си турне, започнало в Северна Америка през януари миналата година.
Докато останалите членове на "Блек сабат" се готвят да изпълнят "лебедовата си песен", Ози Озбърн призна, че се е превърнал в "емоционална развалина".

"Емоциите ми са извън всякакъв контрол. Чувствам се щастлив, след което ставам сълзлив. Ще видим какво ще се случи. Не е изключено да се разплача на прощалното шоу", е споделил за Би Би Си фронтменът на "Блек сабат" по време на пауза в петъчната репетиция.

Рокаджията е настоял, че това определено е краят за легендарната банда, както и че възнамерява да продължи самостоятелната си кариера. Озбърн е допълнил, че дори ще произнесе прощална реч, макар че не го "бива по тази част" и все още няма идея какво ще говори

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини