Отидете към основна версия

2 329 3

Доктор Стрейндж се забърка с Брекзит драма

  • бенедикт къмбърбач-
  • доминик къминс-
  • брекзит-
  • великобритания

Британският актьор Бенедикт Къмбърбач се изявява в нов телевизионен филм

Снимка: Shutterstock

Популярният британски актьор Бенедикт Къмбърбач се изявява в телевизионен филм за Брекзит, който ще бъде излъчен от "Ченъл 4" на 7 януари, съобщава Франс прес.

Датата съвпада с възобновяването на парламентарната дейност във Великобритания след коледните и новогодишни празници. Сценарият на телевизионния филм "Брекзит - нецивилизованата война" е написан от Джеймс Греъм. Излъчването на телевизионната продукция ще бъде в навечерието на съдбоносни дебати и гласуване относно бъдещето на страната във връзка с Брекзит.

Известен с ролята си на Шерлок Холмс в телевизионната поредица на Би Би Си, Къмбърбач в новия телевизионен филм се превъплъщава в Доминик Къмингс, ръководител на кампанията в полза на Брекзит преди референдума от 2016 година.

Малко преди провеждането на допитването Къмбърбач твърдо застана на позицията Великобритания да не напуска ЕС. Тогава той призова сънародниците си да гласуват срещу Брекзит. Но при проведения референдума 52 на сто от британците дадоха гласа си за напускането на ЕС.

"Приех предизвикателството да се превъплътя в някого, който е много по-различен от мен в много отношения. Беше ми интересно да погледна на света през неговите очи", довери актьорът.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини