Last news in Fakti

30 Март, 2019 21:00 1 994 2

Доктор Стрейндж влиза в Първата световна война

  • бенедикт къмбърбач-
  • сам мендес-
  • джеймс бонд-
  • доктор стрейндж-
  • шерлок

Бенедикт Къмбърбач ще се снима в новия филм на режисьора Сам Мендес 

Доктор Стрейндж влиза в Първата световна война - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Колин Фърт, Бенедикт Къмбърбач, Андрю Скот, Марк Стронг и Ричард Мадън са новите попълнения в актьорския състав на филма "1917" за Първата световна война, съобщи ЮПИ, позовавайки се на Dreamworks и Universal.

Продукцията е първият нов проект за Сам Мендес след изявите му като режисьор на последните два филма от поредицата за Джеймс Бонд. Освен зад камера, Мендес ще се изяви и като съсценарист и съпродуцент на филма.

"1917" проследява един ден от живота на двама британски войници. В ролите им зрителите ще видят Джордж Маккей ("Капитан Фантастик") и Дийн-Чарлз Чапман ("Игра на тронове").

Актьорският състав включва също Даниъл Мейс, Ейдриън Скарбъро, Джейми Паркър и Набхан Ризван.

Основните снимки за филма "1917" ще започнат на 1 април във Великобритания. Продукцията ще излезе на екран на 25 декември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.