Отидете към основна версия

6 625 17

Продължението на "Сексът и градът" идва у нас на 9 декември

  • сексът и градът-
  • сериал-
  • hbo-
  • продължение-
  • сара джесика паркър

Епизодите ще бъдат излъчвани по HBO

Снимка: БГНЕС/ EPA

Продължението на култовия сериал "Сексът и градът" (с оригинално заглавие „Просто ей така – нова глава от Сексът и градът“) ще се излъчи за пръв път в България заедно със световната премиера. Сериалът ще може да се гледа и у нас от 9 декември, оповестиха официално от HBO.

На премиерната дата ще бъдат достъпни първите два епизода, а следващите осем ще излизат по един всеки следващ четвъртък. Изпълнителен продуцент на поредицата е Майкъл Патрик Кинг, който е и режисьор на двата пълнометражни филма, посветени на живота на четирите приятелки.

Продължението на сериала проследява Кари (Сара Джесика Паркър), Миранда (Синтия Никсън) и Шарлот (Кристин Дейвис), докато се ориентират в сложната реалност на живота и приятелството на едни жени на прага на петдесетте.

Снимките на сериала се провеждат в момента в Ню Йорк с обявения до момента допълнителен актьорския състав в лицето на Сара Рамирес ("Анатомията на Грей"), Сарита Чоудхури, Никол Ари Паркър ("Буги нощи") и Карън Питман ("Сутрешното шоу"). Ще видим и познати лица като Марио Кантоне, който се завръща в ролята на Антъни, Дейвид Айгенбърг като Стийв, Евън Хендлър като Хари и разбира се, Крис Нот като Тузара.

„Просто ей така…“ запечатва и последната роля на обичания актьор Уили Гарсън, който успява да се въплъти като в Станфорд, макар и само в един епизод. Както е известно, той издъхна след продължителна битка с рака неотдавна.

За съжаление, в продължението на "Сексът и градът" няма да участва Ким Катрал в образа за шармантната Саманта.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.

Свързани новини