Отидете към основна версия

2 172 23

Представиха за пръв път пред публика песента ни за "Евровизия" (СНИМКИ)

  • евровизия-
  • публика-
  • intelligent music project-
  • intention-
  • представяне

"Intelligent music project" представиха за пръв път пред публиката в София песента "Intention"

За първи път пред феновете в София беше представена песента, с която България ще участва на "Евровизия" през май в Италия.

Концертът на бандата, която ще ни представи на песенния конкурс бе в събота вечер, а входът - безплатен за ученици, студенти, преподаватели и лекари. Освен "Intention" музикантите от "Интелиджънт мюзик проджект" представиха и някои от най-популярните си песни от техните албуми досега.

Аплодисменти, усмивки и много настроение - така премина концертът на "Интелиджънт мюзик проджект".

"В България всички рок фенове са страхотни", сподели Рони Ромеро, фронтменът на супергрупата.

"С групата много сме се сработили вече, което е от голямо значение за успеха на една група, защото когато има взаимни, приятелски, топли взаимоотношения между нас и тогава музиката върви и се харесва и това хората го усещат и го виждат", коментира Стоян Янкулов - Стунджи.

Освен енергията, която носи песента за "Евровизия", не остава незабелязано и посланието - за надежда, увереност и смелост.

"Искаме да кажем на хората: "Ако искате да промените нещо към по-добро, вие трябва да имате намерението да го направите. Не просто да стоите на дивана и да чакате нещата да се случат, а да имате волята да се движите напред и да направите живота си страхотен!", допълва Рони Ромеро.

"Intention" се опитва да вдъхне смелост у хората, да приемат себе си и останалите и да се борят за това, което най-много искат и желаят. Един дуел сам със себе, в който човек намира истината", каза още Славин Славчев.

През март групата тръгва на европейско турне. Първата спирка е Торино, където ще бъде музикалният конкурс. Групата ще свири и в Португалия, Нидерландия, Белгия, Франция и Гърция.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.

Свързани новини