Отидете към основна версия

774 0

Бионсе триумфира на наградите "Соул трейн"

  • награди-
  • бионсе-
  • соул трейн-
  • церемония

Певицата спечели три награди, но не успя да присъства на церемонията

Снимка: БГНЕС/ EPA

Певицата Бионсе е големият победител на наградите "Соул трейн", които отличават постижения на афроамерикански изпълнители, съобщи сайтът на сп. "Билборд".

Бионсе спечели три награди.

Изпълнителката за четвърти път триумфира с приза за албум на годината, присъден ѝ този път за "Renaissance". Бионсе прибави към колекцията си трета награда "Соул трейн" за песен на годината за "Break My Soul", както и отличието за най-добро сътрудничество за "Make Me Say It Again, Girl" с Роналд Айсли и "Айсли брадърс".

Това е петата поредна година, в която самостоятелна изпълнителка печели наградата за албум на годината. Преди Бионсе с "Renaissance" с приза триумфираха певиците Хър (Габриела Уилсън) с едноименния си албум "H.E.R.", Лизо с "Cuz I Love You", Съмър Уокър с "Over It" и Джасмин Съливан с "Heaux Tales".

Джасмин Съливан за втора поредна година получи отличието за най-добра ритъм енд блус/соул изпълнителка. В съответната категория при мъжете победител стана Крис Браун.

Музикантът, автор на песни и актьор Морис Дей, най-известен като вокал на групата "Тайм", беше удостоен с приза "Легенда". Момичешката група "Екскейп" получи приза "Дама на соул музиката", допълва БТА.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини