Отидете към основна версия

1 417 3

Новият български филм "Сватба" тръгва по кината на 8 ноември

  • филм-
  • сватба-
  • николай хайтов

Зрителите могат да очакват прекрасна атмосфера, която успяхме да реализираме в продължение на няколко години", каза режисьорът на лентата Магдалена Ралчева

Снимка: Фейсбук

Новият български филм "Сватба", който е по едноименния разказ на Николай Хайтов, тръгва по кината на 8 ноември.

"Зрителите могат да очакват прекрасна атмосфера, която успяхме да реализираме в продължение на няколко години", каза режисьорът на лентата Магдалена Ралчева в предаването "Денят ON AIR".

Актрисата, която влиза в главната женска роля - Ралица Стоянова, сподели, че във филма има много забавни моменти.

"Вярвам, че зрителите няма да бъдат разочаровани от тази визия, която успяхме да създадем от толкова обичания свят на Хайтов", посочи Ралчева.

Стоянова разказа пред Bulgaria ON AIR, че подготовката е била дълга и се е наложило да прави неща за пръв път в живота си.

"В самия процес имахме чисто битови неща, които не бях правила като това да цепя дърва и да доя козички", призна актрисата.

Според Ралчева на никой българин не му е трудно да се влюби в Хайтов, защото неговата памет е жива и ще продължава да живее. Стоянова добави, че светът на Хайтов е много истински и чист.

"Абстрахирала съм се от проблемите на днешния ден, защото исках да се фокусирам върху моралните ценности. Времената станаха много по-динамични. Много хора си пречупват гръбнака и стават онова, което не е лицеприятно, но въпреки това нека има примери за достойнство, с което хората преминават през живота. Нека се фокусираме върху онези хора, които са стълба на нашето общество. Има много такива хора и ние не трябва да губим надежда", призова режисьорът на лентата.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.

Свързани новини