Отидете към основна версия

29 742 25

Джоли се влюби. Не дочака да се разведе с Пит

  • брат пит-
  • анджелина джоли-
  • развод-
  • влюби

Според информация на американските таблоиди новата любов на актрисата е истинската причина за развода

Снимка АП/БТА

Историята около развода на Брат Пит и Анджелина Джоли все още не е отшумяла и продължава да заема видно място по страниците на американските таблоиди.

В една от последните публикации по темата се съобщава, че Анджелина Джоли била влюбена арабски милионер. Според изданията, получили информацията незнайно от какви съмнителни източници, тази забежка на актрисата е истинската причина за разпада на една от най-красивите холивудски двойки.

Hollywood life съобщи, че Джоли се влюбила в друг мъж зад гърба на Брад Пит и през шестте месеца преди обявяването на развода, се срещала тайно с новата си любов. Актрисата не можела да скрие чувствата си и признала всичко на своя съпруг.

Джоли, която лично подаде молбата за развод, твърдеше, че неразбирателството и "непреодолимите различия" стоят в основата на нейното решение. Таблоидите обаче, не се задоволиха с това обяснение и започнаха да ровят надълбоко, за да открият някоя пикантна подробност около развода. Така се появи и информацията за флирта между Брад Пит и Марион Котийар по време на снимките на новия им филм "Съюзени".

Сега обаче, информацията за новата забежка на Джоли, преобърна сюжетната линия в житейската история на "Бранджелина" придоби нов курс.

Според една от версиите, актрисата се влюбила в женен милионер и връзката им продължила шест месеца. Според друга — Джоли се влюбила в друга холивудска знаменитост и това довело до развода ѝ с Пит.

Според изданието Insider, Анджелина срещнала мистериозния ли любим по време на хуманитарната си работа за ООН. Събрали ги общите им интереси и желанието да помагат на онеправданите по света. Според изданието той е арабин от Близкия изток, който е завършил в Оксфорд.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини