Отидете към основна версия

19 256 12

Анджелина Джоли сменя отбора, ще излиза с жени

  • анджелина джоли-
  • брад пит-
  • джени шимицу-
  • интимна партньорка-
  • жени

Актрисата е подновила контактите си в бившата си интимна приятелка Джени Шимицу

Анджелина Джоли не просто приключи с Брад Пит, тя е решила да приключи с мъжете изобщо. Това оповести таблоидното издание RadarOnline, позовавайки се на свой източник, запознат с плановете на актрисата.

Според изданието Джоли е решила да се върне при своята някогашна интимна партньорка - моделът Джени Шимицу.

Според източника, Шимицу изобщо не била изненадана от решението на холивудската актриса. Учудване будел фактът, че Джоли е успяла толкова дълго време да съжителства с Пит.

Според източника Джоли е възобновила комуникацията с някогашната си любовница, след като подала молбата за развод в Брад.

За нейно съжаление обаче, Шимицу в момента е женена за Мишел Харпър, момиче от висшето общество, за което се венча през 2014 г.

Според източника близък и до двете жени, Анджелина се е обадила на Джени просто, за да ѝ обяснила, че е готова да изтрие всички мъже от живота си и отново да започне да излиза с жени, за да преоткрие лесбийската си страна, пише Radar.

Джени Шимицу е известна в Холивуд със своите любовни похождения. Освен с Джоли, тя е имала връзка с Мадона и други известни певци и актриси от САЩ.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Новата половинка на Брад Пит е...

    Американските таблоиди са убедени – Брад Пит има нова половинка! През последните дни се засилиха слуховете, че холивудският актьор бързо е забра ...
    03.12.2016
    6 853
    2
  • Анджелина Джоли се превръща в скелет

    Разводът с Брад Пит е причинил такива тревоги на Анджелина Джоли, че тя рязко е отслабнала, съобщи Encontro. Джоли се е стопила до 34 кг. при ръст ...
    02.12.2016
    9 353
    6
  • ФБР спря разследване срещу Брад Пит

    Федералното бюро за разследване на САЩ реши да не повдига обвинения срещу холивудската мегазвезда Брад Пит заради предполагаемо насилие срещу едно от ...
    23.11.2016
    1 190
    0