Отидете към основна версия

10 847 19

Секси интернет звезда загуби живота си на пътя (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • мотористка

40-годишната руска мотористка Олга Пронина, която нашумя в Инстаграм под псевдонима Моника9422 с кадри и видеозаписи с опасни каскади върху мотори, загина трагично по време на рискова демонстрация във Владивосток на 1 август, както вече съобщихме в деня на инцидента.

Пронина, която беше натрупала над 150 хиляди последователи на профила си в Инстаграм, е известна с дръзките си номера с мотори в оскъдно секси облекло.

Трагедията се случила на шосето между Седанка и Патрокъл. Мотоциклетът BMW S1000RR поднесъл на завой и се ударил в огражденията. От удара моторът се разпаднал на части.

Потребителите в интернет коментират, че тя не е обръщала внимание на техните думи, че трябва да бъде много по-внимателна в нестандартното си и бързо каране на мотоциклета.

"Аз съм голямо момиче и знам какво правя", написала веднъж Олга.

Нейни приятели, пристигнали на мястото на трагедията, коментираха, че тя е била много подготвен моторист с богат опит. Олга кара мотор от почти 20 години.

Все още не е ясно дали Пронина е заснемала видео, когато се е случила катастрофата, а полицията все още издирва мобилния й телефон.

"Обичам да съм на мотора заради искрата в очите. Благодарна съм за невероятното изживяване и дозите адреналин. Това ми дава свобода и знам, че не съм сама. Има хиляди като мен, които са влюбени в своите метални коне", писа в социалните мрежи интернет звездата.

За изпълнението на повечето шеметни трикове тя е разчитала единствено на каската си, но не и на якето с протектор.

На страницата си в социалната мрежа сексапилната брюнетка е публикувала десетки видеоклипа, на които освен с красотата си грабва вниманието с умопомрачително опасни каскадни умения.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини