Отидете към основна версия

3 216 1

Звездите, които пренебрегнаха черното (СНИМКИ)

  • награди-
  • златен глобус-
  • дрескод-
  • черен цвят-
  • секс скандали-
  • облекло-
  • тоалети-
  • най-зле облечени-
  • звезди

Връчването на 75-тите награди Златен глобус преминаха под знака на черния цвят, но някои не се съобразиха с това

Снимки: АР/БТА

Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд (The Hollywood Foreign Press Association) раздаде за 75-ти път своите награди за филмово и телевизионно творчество. Церемонията по връчването на Златните глобуси се проведе снощи в Бевърли Хилс, Калифорния.

Неизбежно церемонията премина под знака на грандиозните секс скандали, които през изминалата година разтърсиха Холивуд и разкриха мрачни тайни от живота на много кино дейци, сред които бяха имената на Харви Уайнстийн, Кевин Спейси, Дъстин Хофман, Стивън Сегал, Джефри Тамбор и др.

Именно разкриването на тези мрачни тайни, пазени с години, наложиха и специалния дрескод за събитието. В знак на съпричастност и подкрепа към онези, които са били жертва на сексуален тормоз, всички (или поне повечето) присъстващи, избраха тоалети в черен цвят.

Все пак сред присъстващите на церемонията имаше знаменитости, чиито тоалети се открояваха на фона на останалите гости, облечени в черно. Дали защото не бяха разбрали идеята на черния цвят, или защото не подкрепяха протеста срещу сексуалните насилници в Холивуд, на събитието имаше и такива, които бяха пренебрегнали черното.

На чело на списъка застана президентът на Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд - Мехер Татна, която бе облечена с червено сари.

Най-фрапиращия тоалет обаче беше на Бланка Бланко, за която дрескодът явно не важеше. Актрисата се появи на червения килим с алено червена рокля.

Германският модел Барбара Майер също бе облечена с неподходящ цветен тоалет. Тя носеше рокля с флорални мотиви с дръзко деколте и дълъг шлейф.

Сред неподходящо облечените се подреди и актрисата Кери Уошингтън, която, макар да бе уважила черния цвят, бе избрала рокля без презрамки, направена от блестяща материя. Тоалетът й имаше дълбока цепка, така че звездата можеше да излага заголеното си бедро на показ.

Актрисата Джейми Чънг беше уважила черния цвят, но само донякъде, защото се появи с интересни и чудати обувки — едната бе черна, но другата беше бяла.

Алексис Уилямс също влезе в списъка на най-зле облечените. Роклята й беше черна с оранжеви и сребристи полукръгове на бюстието.

Дебра Месинг също се отличи с топ, украсен с блестящи елементи, къс отпред и дълъг до земята отзад.

Имаше и други, които не бяха съвсем в разрез с обявения черен дрескод, но си бяха позволили да "обогатят" тоалетите си с пищни елементи, които бяха видени от някои критици като отцепничество от общата идея на вечерта.

Роклята на Алексис Бледел бе с бяло бюстие.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини