Отидете към основна версия

21 692 57

Бойни организации предизвикаха батката с BMW-то (ВИДЕО)

  • боец-
  • мма-
  • бокс-
  • спорт-
  • bmw-
  • батка-
  • варна

След скандалния клип на псевдо мачото, който заплашва жена на пътя, от няколко бойни клуба отправиха предизвикателство към бабаита. До ненужната агресия се стигна след конфликт на пътя.

Действието се развива на варненска улица, а младежът, който парадира с бойни "умения", шофира лъскаво BMW с варненска регистрация. Освен, че псува водача на другата кола, биячът размахва средни пръсти и обижда жената от автомобила. Цялата ситуация възмути хиляди в социалните мрежи.

От Боен клуб "България" отправиха следното предизвикателство: „Ние отправихме покана, ако някой подобен екземпляр иска да се пробва в залата, да заповяда при нас. Ако победи, ние му даваме и парична награда. За съжаление тези случаи продължават, а нашата идея е превенция, не агресия“.

И още: "Дни на отворените врати за биячи". След като "възпитавахме" такива образи по паркинги и молове....ето, една чудесна възможност за всички биячи. Имаме два ринга, една клетка и много на брой желаещи, които ще коригират пропуските Ви в първите седем и последващи години! Mястото е известно София, бул."Цар Борис" III, No.224 , зала "Боен Клуб България". Вие сте на ход!!!!"

По-късно в страницата на TWINS MMA разпространиха информация, че името на бабаита е Емил Лечев. Бойната организация също покани мъжагата да участва на следващата им гала вечер:

"Емил Лечев от Варна е първият поканен участник на предстоящият ТУИНС ММА -14. Той може да са биий, щот е ходил на ММА и Бокс! Предлагаме му да участва с по-високо лично тегло срещу значително по-лек противник . Тъй като цяла улица "професор Николай Державин" 29 във Варна е пропищяла от него! Сега и цяла зала ще пищи."

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Ново шоу от ММА „боеца” Емо (ВИДЕО)

    Втори пореден ден ММА „боецът” Емо от Варна се завъртя в интернет пространството с нова доза агресивно поведение. Варненка разпространи кл ...
    23.08.2018
    18 381
    39
  • Цветущо спречкване с адрес Варна

    Клип показва поредния бабаит на пътя, който заплашва със саморазправа семейство от друг автомобил, с който явно са имали конфликтна ситуация на пътя. ...
    22.08.2018
    24 559
    61