Отидете към основна версия

32 147 23

Алекс Сърчаджиева води ВИП Брадър на успокоителни след драмата с Иван Ласкин

  • алекс сърчаджиева-
  • иван ласкин-
  • вип брадър-
  • успокоителни-
  • драма

Преди няколко дни Иван Ласкин е приет по спешност в столичната 2-ра градска болница с чернодробна недостатъчност, след като е припаднал. Оттогава съпругата му Александра Сърчаджиева не е на себе си от притеснение. Въпреки това обаче геройски издържа традиционния си ефир за шоуто „ВИП брадър”, в който този път си партнира с Азис.

Близки до актрисата разкриват, че непосредствено преди да застане пред камера, тя е глътнала няколко успокоителни, за да може да издържи, пише в. "ШОУ". На Александра със сигурност не й е било никак леко – и да се усмихва, и да подава добро настроение на камерата, когато всъщност й се плаче от страх кога ще стабилизират състоянието на Иван Ласкин. Очакваше се дори актрисата да отсъства от формата заради здравословните проблеми на мъжа си. Актьорът е приет в отделението по гастроентерология и му предстои операция, потвърдиха ни и от здравното заведение. Като в момента той се нуждае от кръводаряване. Търси се рядката група А- .Съпругата му Алекс Сърчаджиева е дала кръв, както вече стана ясно. Но очевидно трябва още, за да се гарантира пълното му стабилизиране.

Припомняме, че в средата на август преживя огромна трагедия, която го срина, след като загуби своя баща Славчо след кратко боледуване. До последно двамата с Иван не поддържаха близка връзка, което бе и една от мъките в живота на Ласкин. Според тиражирана в медиите информация пък майка му и баща му са работили в Испания допреди 1989 г., като татко му Славчо е бил на щат в българското посолство в Мадрид. И двамата са инженери, но след промените се развеждат и майката, която е арменка, остава на работа на Иберийския полуостров, докато баща му се връща у нас.

„След развода им Иван е отгледан от бабите си. Оттогава отношенията му със Славчо охладняват и такива останаха до последно. Въпреки раздялата обаче актьорът е буквално съсипан от смъртта на татко си. Изпадна в депресия, която го отдалечи от близки и приятели”, споделиха тогава негови приятели.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Иван Ласкин е изписан от болницата

    Изписаха от болницата Иван Ласкин, съобщи в. “България днес”. Медията се позовава на лекар от Втора градска болница в София, където доскор ...
    04.10.2018
    8 827
    14