Отидете към основна версия

71 121 49

Миски и учителки правят секс на поразия с ученици в САЩ

  • тенденция-
  • учители-
  • училище-
  • ученици-
  • учителки-
  • сащ-
  • америка-
  • секс

В Щатите засичат все повече и повече случаи на учители, които спят с учениците си

Снимка: Shutterstock

В Америка през последните години с наблюдава доста странна и дори притеснителна тенденция. От Щатите постоянно чуваме за учители или учителки, които имат връзки, понякога чисто сексуални, с учениците си. Това разбира се е незаконно, а освен това и неморално.

Отново там бивша Мис Кентъки изпрати интимни снимки на 15-годишен ученик. Когато родителите на момчето забелязали кореспонденцията, отишли в полицията и жената била арестувана. 28-годишната жена ще трябва да плати глоба от около 100 хиляди долара, а освен това я грози и лишаване от свобода за максимален срок до 20 години.

Същевременно отново учителка от средно училище бе осъдена на затвор за развращаване на ученик. 25-годишната Александрия Калюжий и 14-годишното момче се срещнали в социалните мрежи през лятото на 2017 г. Първо учителката изпратила на тийнейджъра разголени снимки, а след това започнали романс, предава Daily Mail.

Двамата често правели секс в гората и по гаражите, докато един ден били пипнати от роднина на ученика. След като представители на училището разбрали за ситуацията, тийнейджърът започнал да отрича, че между него и Александрия има нещо. По време на процеса учителката била изпратена в местния затвор, откъдето била освободена под гаранция от 75 хиляди долара.

Третият случай е секс скандал между 27-годишна учителка и отново 14-годишен младеж. Стефани Питърсън не просто изпращала снимки на ученика, а правила секс с него. Тя е призната за виновна за действията си с непълнолетното момче. Младежът посещавал преподавателката в дома ѝ, докато съпругът ѝ бил на работа. След като този февруари избухнал скандалът около техните отношения, Стефани поискала от тийнейджъра да премахне всички разобличителни материали, включително кореспонденцията им.

По-късно учителката отбеляза, че връзката с момчето е най-лошото решение в живота ѝ, но любовта към него просто объркала главата ѝ. Съпругът на Стефани се развел с нея, щом научил за нейните изневери. Сега Питърсън чака окончателната си присъда.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.

Свързани новини