Отидете към основна версия

14 198 23

Деси Стоянова направи нещо шокиращо с децата си

  • деси стоянова-
  • странна случка-
  • тв водеща-
  • деца-
  • разказ

Екранната половинка на Сашо Кадиев реши да сподели странна случка от личния си живот

Водещата на предаването "Преди обед" по bTV Деси Стоянова успя да смути и едновременно с това разсмее всички свои приятели и последователи в социалната мрежа с това, което публикува в личния си Facebook профил.

Екранната половинка на Сашо Кадиев реши да разкаже доста странна случка, която ѝ се е случила с децата ѝ.

Докато Деси и близнаците ѝ били в колата тя направила нещо супер неочаквано, което в последствие я оставило без думи.

Ето какво призна самата Стоянова:

"Благодаря за вниманието, Elisaveta Belobradova и Krasimira Hadjiivanova???? Ироничното ви чувство за хумор помага за оцеляването в моментите, в които, уви, НЕ можеш всичко.????
Препоръчвам на всички, които са в житейската роля на многомашиннички, да намират нещо, на което да се посмеят. Клиширано е, но работи с ефективността на бабешки мехлем.
Пресен пример от личната ми практика — класическа караница на задната седалка в колата между децата. Забележка веднъж, забележка втори път, забележка N-ти път, реакция нулева.????????????????????? Следва отчаян опит за въдворяване на ред с повишен тон и репликата: „Пълна мълчина докато не пристигнем!“ (Когато едно вбесено майчино съзнание иска да призове едновременно мълчанието и тишината, какво се получава? „Мълчина“.) Като се чух и ми стана смешно. И на децата също, и всичко се размина. Та така. Да си се смеем по-често.????????????"

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини