Отидете към основна версия

17 152 36

Помните ли травестита Урсула? Той вече е...

От екстравагантната визия няма и следа

Абсолютно нищо – нула! Това остана от пърхащите клепки, изкуствения бюст и екстеншъните, които създаваха екстравагантната и ярка външност на травестита Урсула, който всъщност се казва Борислав Сапунджиев.

Днес Борислав се занимава с коафьорство и е сред най-добрите в бранша.

Той твърди, че се чувства по-добре в тялото на Боби, отколкото в това на Урсула. И макар визуално нея вече да я няма, тя няма да изчезне, защото е оставила дълбок отпечатък в съзнанието на много хора.

Образът на травестита е един преломен момент в живота му и му е донесъл много плюсове.

Но сега външният вид на Борислав в напълно различен. Визията му е достойна за корица на каталог за мъжко бельо, но самият той не се определя едностранно.

В едно свое интервю, след завръщането си от Италия, където живее и работи дълги години, той казва, че определя себе си по няколко различни начина.

„Сексуално не се определям, защото няма никакво значение, физически се определям като застаряващ симпатичен мъж, психически се определям като доста ерудиран и интелигентен човек, който е преживял доста, а емоционално съм изморен. Но тази умора е от приятните, от дългото препускане във времето. Това е все едно да участваш в 300 филма. 300 филма с различни роли, като всичките са главни. Това ти дава един завършен образ.“

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини