Отидете към основна версия

41 609 46

Цветелина Грахич в отчаяно положение

  • цветелина грахич-
  • кристиян шаламанов-
  • слави трифонов

Певицата е затънала в дългове

Бившата беквокалистка на Слави Цветелина Грахич изживява едни от най-трудните периоди в живота си. Певицата е затънала в сериозни дългове, че се чуди как да оправи положението, пише show.blitz.bg.

Босненката дължала крупни суми на близки и познати, които заемала за осъществяването на музикалните си проекти. Инвестициите обаче имали нулева възвращаемост и певицата дори нямала пари да си плати сметките.

На всичкото отгоре Грахич издържала и гаджето си Кристиян Шаламанов, който в момента не работел.

Всъщност проблемите на Грахич са вече от няколко месеца насам, издават нейни близки и подозират, че красавицата може да се е забъркала с лихвари.

Това не е първият път, когато Грахич има финансови проблеми. Преди около година положението ѝ също не било никак розово.

Тогава дори нейни познати издадоха, че тя е много унила, защото не разполага с достатъчно средства, за да вдигне така мечтаната сватба с гаджето си. Така тържеството на двамата влюбени тогава се отложи за неопределен период от време. По всичко изглежда обаче, че ситуацията е все така сложна и към днешна дата, а певицата неведнъж е споделяла, че нe жeлae cĸpoмнo тъpжecтвo, а пищнa cвaтбa.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Грахич се нашари с черепи по тялото (СНИМКИ)

    С куп татуировки по тялото се оказа младата изпълнителка Цветелина Грахич. Певицата пусна две палави снимки, на които демонстрира почти всички рисунки ...
    08.03.2019
    7 182
    21
  • Грахич удари дъното (СНИМКА)

    Цветелина Грахич стигна до ръба на провокацията. Откакто качи някой и друг килограм и се сдоби със секси извивки, бившата беквокалистка в „Шоуто ...
    30.01.2019
    82 364
    56