Отидете към основна версия

213 504 137

Хотелска камера заснела истинските подвизи на Джени Суши

  • репортер-
  • хотел-
  • камера-
  • запис-
  • видео-
  • джени суши-
  • целувка-
  • кубрат пулев-
  • кобрата

Защитата на Кубрат Пулев събира доказателства за фриволното поведение на репортерката

Запис от хотелска камера показва фриволното поведение на Джени Суши по време на купона след победата на Кубрат Пулев над Богдан Дину. Това разкриха двама източници, запознати със събраните доказателства по случая, пише в. "България днес".

Дженифър Равело, както е истинското име на репортерката, беше целуната изненадващо по устата от Кобрата. Кадрите набраха невиждана популярност в САЩ през последния месец. Те са гледани от милиони потребители и станаха причина за временното замразяване на боксовия лиценз на българина.

Адвокатите на Пулев вече работят усилено върху защитата на боксьора. 37-годишният спортист ще се яви пред Атлетическата комисия на щата Калифорния на 14 май, за да разкаже своята версия за случилото се. Там ще бъде и Джени Суши, която е представлявана от юридическата акула Глория Олред, която и преди е защитавала жертви на сексуално насилие.

Защитата на Пулев има много солидни доказателства, с които ще бъде разкрито истинското поведение на Джени Суши по време на партито. В публичното пространство вече изтече един от клиповете. В него се вижда как Джени Суши танцува в скута на здравеняк от компанията на Кубрат. Много по-пълна картина дава видеонаблюдението в лобито на хотела. Юристите на кобрата не издават какво точно е записано, за да изненадат Суши в съда.

Братът на Тервел загатна в интервю за предаването „Код Спорт“, че кадрите ще разбият версията на американката за сексуално посегателство.

„Доколкото знам, нашият адвокат в САЩ е взел записи от камерите от последвалото парти след мача – на лобито в хотела, където седяхме и слушахме музика – разкри Тервел Пулев. – Ще се види нейното поведение. Това, на което ние сме свидетели с Кубрат и цялата компания. Бяхме 14-15 човека. Не съм притеснен. Не мисля, че съдия, дори и жена да бъде, ще одобри това поведение и ще приеме, че Джени е сексуално насилена с тази целувка, ако присъства в компанията и продължава да се натиска на различни членове от нея“.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 69 гласа.

Свързани новини

  • Наказаха Кобрата за половин година

    Атлетическата комисия на щата Калифорния наложи конкретно наказание на българския боксьор Кубрат Пулев във връзка с придобилата широка популярност цел ...
    15.05.2019
    6 065
    23