Отидете към основна версия

36 813 27

Меган Маркъл на път да разбие кралското семейство? (СНИМКИ)

  • меган маркъл-
  • семейство-
  • кралско семейство-
  • халка-
  • брак-
  • великобритания-
  • пръстен-
  • бременност

Напоследък се забелязва, че Меган е изоставила нещо много ценно и важно за съпруга си

Снимки: БГНЕС

Принц Хари и съпругата му Меган тръпнат в очакване на първото си дете, което ще се роди през пролетта, а ако трябва да сме по-точни - още този месец. Херцогинята се чувства добре и не спира да се появява по различни посещения и официални събития.

През последните месеци тя придружава съпруга си в пътуванията му и появите му. Наскоро я видяхме в две ослепителни визии – тревистозелен костюм, който носи на последното си посещение в Канада, както и изискан бял тоалет, с който бе на християнска служба.

Херцогинята на Съсекс вече е в късен етап на бременността и все по-често заменя неудобните притиснати рокли за по-широки удобни тоалети, в които се чувства комфортно. Нещо обаче във вида ѝ шокира Острова, а според много хора това е безпогрешен сигнал за края на връзката между Меган и Хари. Красивата брюнетка направи нещо, което според медиите във Великобритания е непростимо и сочи най-лошото.

Мнозина забелязаха, че Меган е махнала сватбения си пръстен. Това е диамантен пръстен, направен от бижута на Даяна и е безкрайно важен за принц Хари. Именно затова е много важно Маркъл да не го сваля от ръката си. Според британските издания това е красноречив сигнал за криза в брака им още преди да са чукнали първата си година.

Но според лекарката Сара Джарвис обяснението е напълно различно и няма нищо притеснително в действията на херцогинята на Съсекс.

Меган е в късен етап на бременността. В нейното състояние е абсолютно нормално краката и ръцете ѝ да се подуват. Именно това пречи на съпругата на принц Хари да носи халката си или каквито и да е тесни пръстени „Това е напълно естествено”, твърди лекарката.

Според лекарката Кейт Мидълтън също е засичана да сваля халката си в късен етап от бременността си, но както виждаме и към днешна дата, тя е безкрайно щастлива със съпруга си принц Уилям и вече го е дарила с цели три деца.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини