Отидете към основна версия

13 251 19

Взеха короната на Мис България 2012

  • мис българия-
  • габриела василева-
  • ина манчева

От тази сутрин Габриела Василева е новата Мис България

От тази сутрин Габриела Василева ще е новата Мис България. Тя изпреварва с една точка Ина Манчева, която преди няколко дни беше обявена за най-красивата българка. Причината е, че Ина Манчева е спечелила гласът на публиката, който носи три точки, но проверка на организаторите показва, че вотът по интернет е бил манипулиран.

Това обявиха ексклузивно в "Гореща точка" Стойчо Керев, председател на журито в конкурса и Емил Кошлуков, един от организаторите на конкурса чрез партньорите на TV7 от No Frame Media.

Това е много грозна постъпка спрямо тези красиви момичета. Ние заставаме изцяло зад тях, коментира Стойчо Керев.

За нас е изключително важно всичко да е прозрачно. Бяха преодолени защитите в сървъра в интернет. Благодарение на гласуването на публиката тази година първа стана Ина Манчева. Това е станало със заразяване на компютрите. Имаше гласуване от Бангладеш, Пакистан и други държави от Азия. Затова решихме да касираме този вот, обясни Емил Кошлуков.

Той призна грешката на организаторите и каза, че от следващата година гласуването на публиката ще спира два дни преди финала, за да има време да се проверят гласовете.

Това накърни достойнството ми. Това обаче ме направи по-мъдра, защото този конкурс трябва да е честен. Пожелавам успех на Габриела на световния конкурс. Чувствам се обидена, защото това трябваше да се провери по-рано, бяха първите думи на Ина Манчева след като разбра за промяната в класирането.

Емил Кошлуков поднесе извинения към Ина Манчева.

"Ангажиментите на момичетата са големи. Много държим на благотворителните каузи. Категорично ще ги ангажираме с тези каузи. Имат гарантираното професионално и кариерно развитие като модели. Затова Мис България не е просто една красавица, а човек, който ни представя у нас и по света", защити промяната Емил Кошлуков.

Стойчо Керев добави, че За зрителите са останали скрити серията от интервюта, които са проведени в момичетата. "Подложихме ги на кръстосан разпит. Искахме да разберем какви са техни интелектуални качества. Която и да бяхме избрали на първо място, тя го заслужаваше", каза Керев.

След коронясването си Габриела Василева заяви, че е сигурна, че на Ина й е много тежко. Сигурна съм, че с нея ще останем приятелки, добави новата Мис България. Тя учи икономика и бизнес в УНСС, обича да ходи на фитнес и да излизам с приятели в свободното си време.

Знам, че това е тежко. Сега ще ни обвиняват, но не може да скрием истината. Нямаме никакви съмнения за манипулацията към Ина. Тя е чудесно момиче. Длъжни сме да приемем данните, каза в заключение Емил Кошлуков.

Габриела Василева е на 20 години от Бяла Слатина, но в момента живее в София. Има приятел и за втора поредна година учи в УНСС – „Икономика и бизнес“. 12 години е учила английски в гимназията, но сега трябва да го усъвършенства за световния конкурс. Висока е 1 м и 80 см. През свободното си време ходи на фитнес, спортно катерене, танци и обожава моторите. Победителка е в миналогодишния конкурс „Мис УНСС“.  Би дала всичко за майка си. Обича животните.
 

 

Източник: Мария Атанасова от http://focus.bg/

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини