Last news in Fakti

29 Април, 2012 10:43 1 693 1

Любимка на публиката е Мис България 2012

  • любимката на публиката-
  • ина манчева-
  • мис българия 2012-
  • мис българия

Новата Мис България 2012 получи първия в България Skoda Citigo и колие от Altinbas

Любимката на зрителите Ина Манчева беше избрана за Мис България 2012 на живо в ефира на TV7. След като близо два месеца претендентките за короната се подготвяха пред очите на телевизионната аудитория в риалити формата „Пътят към короната 2”, на бляскавата церемония на финала Ина Манчева беше момичето, което успя най-много да очарова деветчленното жури.

Новата Мис България 2012 получи първия в България Skoda Citigo, както и възможността да представи страната ни на най-престижния конкурс за красота „Мис Свят“, който тази година ще се проведе в Ордос, Китай. Именно Ина Манчева събра и най-много гласове във вота на публиката, като хиляди зрители гласуваха за нея на официалния сайт http://missbulgaria.tv/. Зрителският вот й донесе и допълнителна специална награда – колие от Altinbas.
Габриела Василева беше определена за първа подгласничка на Мис България 2012, а Паула Коленцова за втора подгласничка. И трите отличени красавици получиха много награди от спонсорите на събитието.
Продуцентът на конкурса Мис България – Виолета Сечкова, присъства на официалната церемония с водопад от диаманти, осигурени от Altinbas – уникално колие с обеци 36 карата диаманти. В дизайна на тази ослепителна скъпоценност присъстват всички форми – брилянти, маркизи, принцеси в огромен водопад, омагьосващ с блясъка си не само грандиозната вечер на финала на конкурса Мис България 2012, но и всеки скъпоценен миг от живота.
По време на церемонията дванадесетте финалистки участваха в три дефилета с изящни тоалети, изработени от известната дизайнерка София Борисова, която за втора поредна година облича момичетата в конкурса Мис България. Освен с грандиозната сцена и визуални ефекти, шоуто впечатли и с невероятните изпълнения на Орлин Павлов, Рут Колева и Бразз Бенд на Ангел Заберски. Специален музикален гост на галавечерта беше и световноизвестната денс-звезда Monique Lawrence, която изпя песента „Казанова”.
„Изключително съм щастлива, че в България има толкова хубави и умни момичета. Те, както и всички почитатели на конкурса Мис България, заслужават такъв грандиозен финал. Пожелавам на Ина успех, късмет и достойно да представи България на конкурса Мис Свят, заяви продуцентът на Мис България 2012 и риалити формата „Пътят към короната 2” Виолета Сечкова.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кирил Червенков

    0 0 Отговор