Отидете към основна версия

13 537 35

Древно извънземно селище на Луната се вижда на СНИМКИ на НАСА

  • конспирация-
  • извънземни-
  • луна-
  • село-
  • град-
  • наса-
  • космос

Конспиративни теоретици смятат, че са открили останки от древно селище на извънземни на стари снимки на НАСА

Снимка: БГНЕС

Преди 50 години човешки крак стъпи за пръв път на Луната. Нийл Армстронг предизвика бурни вълни от реакции, след като положи крак на повърхността на единствения естествен земен спътник и обяви, че "това е една малка крачка за човека, но голяма крачка за човечеството". В мисията го съпътстваше астронавта Бъз Олдрин, като двамата прекараха няколко часа ходейки по Луната, предава Mirror.

Майкъл Колинс, който също е бил част от мисията, е останал в командния модул, докато все още са били в орбита. Аполо 11 с тримата астронавти на борда излита на 16 юли 1969 г. от Космическия център Кенеди във Флорида. На екипа му отнело 8 дни да стигне до заветната дестинация и да промени човешката история.

След финала на мисията множество снимки от лунната повърхност не спряха да биват разпространявани и до ден днешен. Те са основното "гориво" на всички конспиративни теоретици, които се чудят има ли живот на луната и дали въобще хората са стигнали до там.

Една от най-необичайните идеи, които те имат, е че на тъмната страна на Луната е живяла древна цивилизация от извънземни, от които днес единствените следи са останки в различни форми. На някои от снимките се виждат скали с правоъгълна форма, където теоретиците смятат, че са живели извънземните.

Понеже те също така смятат, че не са обитаеми от милиони години, те още вярват, че трагичен инцидент е заличил живота там. Един от тези вярващи казва: "Обектите имат отразяващи способности с правилни ъгли и структури. Някои от тях имат рефлектиращи бели покриви с отвори в тях.

Други теоретици смятат, че извънземен живот и до ден днешен живее на Луната. А някои твърдят, че са забелязали пирамиди по повърхността на спътника.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 34 гласа.

Свързани новини

  • Откриха планета, подобна на Земята

    Сонда на НАСА откри планета, имаща състав, подобен на Земята, съобщи Xinhua. Открити са три планети около звезда, разположена на 73 светлинни годин ...
    31.07.2019
    19 138
    43