Отидете към основна версия

13 148 15

Гаврили се с Ричард от ВИП Брадър

  • ричи-
  • ричард величков-
  • гавра

По нареждане на останалите мъже Величков отърква банкнотата от 50 лева

Страшна гавра с риалити героя Ричард Величков плъзна в интернет пространството, пише HotNews. Става въпрос за видео, в което Ричи изпълнява командите на няколко мъже, които не влизат в кадър, но видимо се гаврят с него и то срещу хонорар от 50 лв.

"За колко време дойде, бате?", пита го мъж във видеото, а фитнес инструкторът с послушен глас отвръща: "За минута и двадесет...". На въпроса "Какво ще правиш сега, какво заслужи?" Ричи доволно отвръща, че ще получи "педесятка".

В този момент мъжкият глас му нарежда да си вземе "заработеното" от портфейла. Докато той бърка да си вземе парите, друг мъж подвиква подигравателно: "Кой е най-големият! Кой е царят?!" Не е Ричард очевидно, а някакъв си Жоро, който назовава самият риалити герой. По нареждане на останалите мъже Величков отърква банкнотата от 50 лева по брадата си за късмет и доволно се усмихва пред обектива.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 18 гласа.

Свързани новини

  • Ричард изпадна в дълбока депресия

    Фитнес инструкторът Ричард Величков е изпаднал в дълбока депресия, след като бе уличен в измама с хранителни добавки, разкриват негови близки, цитиран ...
    06.10.2019
    4 864
    42