Отидете към основна версия

15 003 26

Николета Лозанова с признание за изневяра

  • николета лозанова-
  • валери божинов-
  • ники михайлов-
  • изневяра-
  • връзка

Николета призна на последователите си в Инстаграм, че е прощавала изневяра

Николета Лозанова отново прикова погледите към себе си, този път с откровение. Моделът отдели няколко минути за своите последователи в Инстаграм, като им даде възможност да ѝ задават въпроси.

Сред множеството хвалби имаше и доста пиперливи въпроси, на които Николета отговори кратко и ясно, но пък и даде повод за коментари и спекулации по темите за изневярата, любовта и отношенията ѝ с половинките.

Попитана дали би простила изневяра тя веднага заяви, че вече е прощавала, но в миналото, сега била пораснала. Това признание определено шокира нейните последователи, които започнаха да си задават въпроса коя половинка е сложила рога на Лозанова.

Всеобщото заключение е, че става въпрос именно за Валери Божинов, от когото Николета има дъщеря. Това предположение като нищо да е вярно, имайки предвид бурното минало на Валери. Говори се, че първият път красивата плеймейтка е простила, но след като разбрала за още негови похождения, решила да сложи край на връзката им.

Почитателка на Николета я пита как би постъпила, ако някоя евтина жена се навира на любимия ѝ. Отговорът на Николета е красноречив: "Винаги можеш да ѝ хвърлиш дребни за такси". Лозанова споделя, че за една връзка е изключително важно партньорите да не заспиват с гръб един към друг.

Накрая Николета си позволи да даде съвет на всички обвързани жени, че трябва да обичат себе си повече от партньора, за да не могат да стъпчат самочувствието им.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 23 гласа.

Свързани новини

  • Николета сдобрила Валери и Биляна

    В средата на лятото Валери Божинов се раздели с приятелката си Биляна Дол, но ето че двамата отново са намерили път един към друг, пише таблоидът &quo ...
    18.10.2019
    2 446
    5