Отидете към основна версия

16 784 29

Рон Джереми насилил поне 50 жени

  • рон джереми-
  • изнасилване-
  • сексуално насилие-
  • сексуален тормоз-
  • порнозвезда

90 години затвор грозят звездата на порнофилмите

Снимка: Shutterstock

Звездата на порноиндустрията Рон Джереми е посягал неправомерно на свои колежки, написа британският в The Sun.

Актрисата от филмите за възрастни Джинджър Банкс е разказала как по време на връчването на наградите AVN (наричани Оскарите на порното) през 2016 г. е била издебната от Рон Джереми. "Той ме хвана за задните части и плъзна ръка надолу. Добре, че бях с дънки", е посочила още тя, цитирана от таблоида.

Жената също е заявила, че нейният колега е опипал няколко жени, с които се е снимал на церемонията. "Това бе адски грубо", е коментирала тя случката отпреди почти четири години.

Банкс е посочила, че жертвите на Джереми са били поне 50.

Според изданието една от първите обвинителки на ветерана в лентите със знак 18+ е било момичето от уебкамерите Miss Lollipop (Госпожица Близалка). Лейси, както казва, че се казва жената в Тwitter, е обявила в системата за микроблогове през 2017 г., че Джереми я е изнасилил по време на фотосесия. Тя също е разказала как нейна приятелка е станала жертва на нагона на артиста, докато е снимала сцени с женско самозадоволяване.

Както вече писахме, срещу 67-годишния Роналд Джереми Хаят (рожденото име на звездата филмите за възрастни) са били повдигнати обвинения в изнасилвания и сексуални посегателства. Ако мъжът бъде признат за виновен, той може да се сдобие с присъда от 90 години затвор.

Актьорът отрича обвиненията.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.

Свързани новини