Отидете към основна версия

12 218 30

Венета Райкова с неочаквано признание за любовния си живот

  • венета райкова-
  • любов-
  • любовен живот-
  • признание

Водещата, която стана писател, не вярва в любовта

Откакто замени воденето на тв предавания с писане на романи, Венета Райкова все по-често разкрива стриктно пазени през годините тайни за личния си живот, който след развода ѝ с Тихомир Георгиев премина през редица обрати.

Промените за тв водещата са най-вече от емоционален характер, а потвърждение за това е споделеното наскоро от самата нея. Думите ѝ предизвикаха бурни вълнения в социалните мрежи, пише Шоу Блиц.

"И понеже преди години не можах да изживея една голяма моя любов, а вече не вярвам в любовта, днес ви споделям част от новата ми книга "Куклите", която ще излезе през есента:

- Още го обичам, въпреки всичко! И минаха толкова години, откакто не съм го виждала и пак го обичам. Защо ми е да страдам толкова много, колко още мога да понеса?!

- Но като живееш без любов пак страдаш. А ако страдаш обичайки, това те извисява до по-високи нива на съзнанието и те прави творец. - беше продължил благо отец Борис. - Човек без любов познава само себе си и става нарцистичен. Трябва да опознаеш другия, за да опознаеш себе си, защото той е твоето огледало.

Връзката е огледало и колкото по-чиста е любовта, толкова по-добро е огледалото. Трябва да свалиш бронята си, а това е болезнено. Другият може да те нарани, да те отхвърли, това е страхът да бъдеш уязвим. Ако избягваш ситуацията няма да израснеш, затова трябва да приемеш предизвикателството", написа Райкова в профила си във Фейсбук.

 

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.

Свързани новини