Отидете към основна версия

9 411 27

Константин събра погледите в Занзибар с... (ВИДЕО)

  • константин-
  • семейство-
  • занзибар-
  • почивка-
  • танци

Певецът показа как се забавлява с местните хора

Семейството на фолк певеца Константин премина през ужаса на коронавируса и докато все още имат антитела, те решиха да се отдадат на заслужена почивка в нашумелия за всички българи Занзибар, пише Шоу Блиц.

Изпълнителят с най-лиричния мъжки глас във фолка му отпусна края, без да се притеснява от върлуващата пандемия в цял свят. Той също така събра погледите на всички местни с това, което реши да направи на плажа и ги впечатли с уменията си.

Коцето, съпругата му Надя и двете им деца попаднаха на музикално шоу на плажа, което включваше местни танци. Хитовият изпълнител не се стърпя и скочи при местните хора, за да потанцува от сърце. Константин показа на събралата се публика и своите заучени движения и получи бурни аплодисменти.

В социалните мрежи негови фенове се радват на непринудения му характер и отбелязват факта, че където и да отиде успява да стане център на вниманието заради своята неподправена харизма. За негово съжаление, при връщането си в България ще се наложи да си стои вкъщи десетина дни заради новите разпоредби, при които всички връщащи се от африканската страна ще бъдат поставяни под карантина.

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 15 гласа.

Свързани новини