Отидете към основна версия

4 282 12

Бил Гейтс: В брака с Мелинда вече нямаше любов

  • бил и мелинда гейтс-
  • развод-
  • бил гейтс-
  • любов-
  • брак-
  • раздяла

Бил е споделил пред приятели, че връзката им се е разпаднала отдавна

Снимка: БГНЕС/ EPA

Бил Гейтс и съпругата му Мелинда са живели разделени известно време преди решението за развода им да стане публично, твърди запознат. Магнатът е казал на приятелите си от голф заниманията много преди двойката да обяви развода си, че бракът им вече е „без любов“, пише Епицентър.

Източник каза пред „Ню Йорк Пост“: „Бил разговаря с близките си приятели на голф игрището. Той им каза преди известно време, че бракът му е без любов, че е приключил от известно време и те живеят отделен живот.“

65-годишният основател на „Майкрософт“ и 56-годишната Мелинда обявиха развода си в социалните мрежи миналия понеделник след 27 години брак. Тогава стана ясно, че Мелинда е започнала да се консултира с бракоразводни адвокати още през октомври 2019 г. Това е по същото време, когато „Ню Йорк Таймс“ разкри, че Бил се е срещал няколко пъти с Джефри Епстийн, за който се предполага, че се е самоубил в затвора миналата година, докато чакаше съдебен процес относно обвиненията в трафик на непълнолетни с цел сексуална експлоатация.

Друг източник каза, че новините за развода на двойката не са „изненада“, тъй като връзките на Бил с Епстийн са били „ядката на раздора“ в брака им. „Всяко приятелство с Епстийн е ядка на раздора за Мелинда. Няма начин Мелинда да е искала той да прекарва времето си с Джефри.“

Друг вътрешен човек твърди, че Мелинда се е борила с решението си да се разведе с Бил заради строгата си римокатолическа вяра и се надява да получи анулиране от Ватикана, след като гражданският им развод бъде финализиран.

Бил е запален голфър и според съобщенията през последните месеци отсяда в ексклузивния голф клуб „The Vintage Club“ в Калифорния, където притежава имение.

Източник каза на изданието „Пейдж Сикс“: „Бил ясно показа, че този развод се подготвя от дълго време, защото е там от около три месеца. Това е идеалното място за него да се скрие от всеки, който иска да го разпитва относно развода му или предполагаемите му връзки с Епстийн.“

Спекулациите се засилиха и около връзката с бившата му приятелка, инвеститорката от Силициевата долина Ан Уинблад, след като съобщението за развод стана факт. Въпреки че се разделиха през 1987 г., Гейтс и Уинблад все още заминаваха на ваканция сами за уикенд всяка година през целия му брак с Мелинда.

В неделя Мелинда позира с трите си деца в първия си туит след обявяването на развода. Майката на три деца публикува съобщение и своя снимка, заобиколена от децата си - дъщерите Фийби на 18 и Дженифър на 25 и сина Рори на 21, за да отбележи Деня на майката.

„Обичам да бъда тяхна майка. Каквото и да означава Денят на майката за вас - ден за почитане на майката, споделяне на спомен или размисъл върху собствената ви устойчивост - надявам се денят ви да е значим“, туитва тя.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.

Свързани новини

  • Бил Гейтс се разкайва за изневерите

    Милиардерът Бил Гейтс обвини себе си за развода си със съпругата си Мелинда, цитиран от „Ню Йорк пост“. Това стана на годишната конференци ...
    14.07.2021
    5 249
    20