Last news in Fakti

14 Май, 2021 12:56 4 256 12

Бил Гейтс: В брака с Мелинда вече нямаше любов

  • бил и мелинда гейтс-
  • развод-
  • бил гейтс-
  • любов-
  • брак-
  • раздяла

Бил е споделил пред приятели, че връзката им се е разпаднала отдавна

Бил Гейтс: В брака с Мелинда вече нямаше любов - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бил Гейтс и съпругата му Мелинда са живели разделени известно време преди решението за развода им да стане публично, твърди запознат. Магнатът е казал на приятелите си от голф заниманията много преди двойката да обяви развода си, че бракът им вече е „без любов“, пише Епицентър.

Източник каза пред „Ню Йорк Пост“: „Бил разговаря с близките си приятели на голф игрището. Той им каза преди известно време, че бракът му е без любов, че е приключил от известно време и те живеят отделен живот.“

65-годишният основател на „Майкрософт“ и 56-годишната Мелинда обявиха развода си в социалните мрежи миналия понеделник след 27 години брак. Тогава стана ясно, че Мелинда е започнала да се консултира с бракоразводни адвокати още през октомври 2019 г. Това е по същото време, когато „Ню Йорк Таймс“ разкри, че Бил се е срещал няколко пъти с Джефри Епстийн, за който се предполага, че се е самоубил в затвора миналата година, докато чакаше съдебен процес относно обвиненията в трафик на непълнолетни с цел сексуална експлоатация.

Друг източник каза, че новините за развода на двойката не са „изненада“, тъй като връзките на Бил с Епстийн са били „ядката на раздора“ в брака им. „Всяко приятелство с Епстийн е ядка на раздора за Мелинда. Няма начин Мелинда да е искала той да прекарва времето си с Джефри.“

Друг вътрешен човек твърди, че Мелинда се е борила с решението си да се разведе с Бил заради строгата си римокатолическа вяра и се надява да получи анулиране от Ватикана, след като гражданският им развод бъде финализиран.

Бил е запален голфър и според съобщенията през последните месеци отсяда в ексклузивния голф клуб „The Vintage Club“ в Калифорния, където притежава имение.

Източник каза на изданието „Пейдж Сикс“: „Бил ясно показа, че този развод се подготвя от дълго време, защото е там от около три месеца. Това е идеалното място за него да се скрие от всеки, който иска да го разпитва относно развода му или предполагаемите му връзки с Епстийн.“

Спекулациите се засилиха и около връзката с бившата му приятелка, инвеститорката от Силициевата долина Ан Уинблад, след като съобщението за развод стана факт. Въпреки че се разделиха през 1987 г., Гейтс и Уинблад все още заминаваха на ваканция сами за уикенд всяка година през целия му брак с Мелинда.

В неделя Мелинда позира с трите си деца в първия си туит след обявяването на развода. Майката на три деца публикува съобщение и своя снимка, заобиколена от децата си - дъщерите Фийби на 18 и Дженифър на 25 и сина Рори на 21, за да отбележи Деня на майката.

„Обичам да бъда тяхна майка. Каквото и да означава Денят на майката за вас - ден за почитане на майката, споделяне на спомен или размисъл върху собствената ви устойчивост - надявам се денят ви да е значим“, туитва тя.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ех, живот

    19 0 Отговор
    Какво ли няма да направят тези американци само и само за да НЕ плащат данъци..
  • 2 значи е бил г..

    25 0 Отговор
    такова отвратително създание не съм виждал много е гнусен след кралицата
  • 3 Андонов

    16 0 Отговор
    Всичко е лъжа======ПАРИ ГОЛЕМИ ПАРИ!!!!!
  • 4 4822

    18 1 Отговор
    Я ходи се скрий някъде бе и не ни занимавай с твоя елементарен животец.Не ни интересуваш нито ти нито жена ти .Нито елементарните ви проблеми.И скритото ви лицемерие.
  • 5 На широко

    19 0 Отговор
    АнтиГейтското движение набира сила и това много радва.
  • 6 Мими

    17 1 Отговор
    Бил е бил педофил .
  • 7 Ще спестят много пари от Данаци?!!

    9 0 Отговор
    Това е" развода" на БИЛ и Мелинда!! За това са тези дарения на собствените им фондация, това делене на парите!! Скалата е доста стръмна за данаци те в Щатите, не като тука Плосък данък за бедни и богати!! Рай!! Отървават по отделно много пари от Данаци!!! Каква Любов??? Тези обичат само Милиарди те си!!!
  • 8 Тоя е

    5 0 Отговор
    живял, но нищичко не е разбрал... Не знам дали ще и разбере, че животът си е пропилял?
  • 9 БилГей ковидарят на новата реалност

    7 1 Отговор
    Как да обичаш "човек" Мизантроп, който е в ковид схемата по унищожаване на нормалното и поробване на света !?!? Ако поне една от причините да го напусне е тази, значи тази жена все пак има съвест и нещо човешко?
  • 10 васик атанасова

    2 0 Отговор
    любов ли ахаххахахаххахаххах
    този си пада по мъже а тази го е прикривала срещу пари
  • 11 Чистата алчност

    5 0 Отговор
    Този си няма хабер, какво значи думата любов, защото тя няма финансово измерение.
  • 12 Тъпунгер

    3 0 Отговор
    Вече свободно може да се отдаде на малките момченца.