Отидете към основна версия

35 485 28

Голямото секс допитване на MAXIM

44% от анкетираните жени биха опитали ласките на Никол Станкулова, а други 29,7% си падат по Диляна Попова

Като стане дума за секс, мъжете имат само едно желание – евентуално да им се случи. По-красивата  част от хомо сапиенса, както обикновено, крие фетишите си. Тайните секс желания на дамите разкри преди броени дни MAXIM. Най-голямото мъжко списание проведе глобално проучване между 5000 жени в България и в чужбина и така откри кои са най-срамните, лепкави и хлъзгави любовни привички на жените.

Сред едни от най-тайните секс фантазии на дамите са - “да завали златен дъжд по време на секс под душа”, “да разиграват сюжети от видеоигри”, както и “да спят с хермафродит”. Запитаните впечатляват и с откровенията си по отношение на най-нестандартните места, на които са имали интимности. Първо място печели “Колизеумът в Рим”, след него се нареждат “Паметникът на съветската армия в София”, “пода на общината” и “идеалния център”.

На въпроса на МАХIM “Заради коя знаменитост би обърнала резбата?”, 44% от анкетираните представителки на слабия пол, отговарят Никол Станкулова. Диляна Попова е предпочитана от други 29,7% от жените, следвана от Луиза Григорова, която събира цели 10,9%.

Любопитен факт е, че в анкетата са участвали и над две хиляди мъже. MAXIM обаче  не са включили техните отговори по разбираеми причини. Въпреки това редколегията на списанието още се мъчи да изтрие терабайтите информация за привичките на онаниста, пристигнали на мейла им. Датайлното проучване, придружено с богат снимков материал, е публикувано в новия брой на MAXIM, както и он-лайн на www.maximonline.bg

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини