Отидете към основна версия

12 154 12

Андреа пусна нечуван досега дует с починалия Ангел (ВИДЕО)

  • андреа-
  • ангел-
  • поп фолк-
  • почина-
  • певец-
  • дует

Певицата съжали дълбоко, че е отлагала пускането на песента

Новината за внезапната кончина на фолк певеца Ангел разтърси целия жанр, но се оказа, че колежката му Андреа е една от онези, които тъжат най-силно. Тя използва социалните мрежи да изповяда разкаянието си от голяма грешка, което е допуснала спрямо него.

Двамата са записали дует преди доста време, но Андреа все отлагала премиерата на вече готовото парче. Ангел бил нетърпелив и често подканвал певицата да я покажат на своите фенове. Певицата обаче държала на своето и отлагала сума ти пъти премиерата на песента. Подобен казус имаше и с дуета с Крум, който той накрая пусна без съгласието на блондинката и последва ожесточен скандал, припомня Блиц.

Научавайки за смъртта на Ангел, съвестта на Андреа започна да я тормози жестоко и тя го моли да ѝ прости, че така и не го е послушала да я издадат по-рано.



"Когато записахме песента, не знаех, че в деня , в който ще я споделим със света ще е този ден - днес, когато теб те няма... Прости ми, приятелю, че ме чакаше да я пуснем толкова време, беше грешка да отлагаме! Само ако знаехме... ах! Ти не дочака този ден ! Това е нашата песен и ти благодаря, че я изпя с мен ! Благодаря ти за всичко, светъл път и дано си на по-добро място !
Животът е толкова несправедлив", пише чалга изпълнителката.

Песента се казва "Ангел" и Андреа реши да я пусне без видеоклип в знак на почит към покойния си колега и дуетен партньор.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.

Свързани новини