Отидете към основна версия

18 412 10

6 зодии излъчват отрицателна енергия

  • негативна енергия-
  • зодия-
  • зодии-
  • хороскоп

Негативното настроение на тези зодии е толкова силно, че може да повлияе на всички околни

Снимка: Shutterstock

Има хора, чието присъствие заразява другите с негативност. Затова общуването с тях трябва да става много внимателно. Тази нежелана негативност хората често определят като просто лошо настроение. Това, обаче, влияе на околните и ги кара да се чувстват зле. Вижте кои са знаците, които излъчват отрицателна енергия по-често от другите.

Козирог

Това, което другите смятат за лошо настроение, е нормално за Козирога. За тези зодиакални знаци е много по-лесно да живеят, работят и усещат нещо, като са много ядосани и нервни. Уви, чувствителните хора усещат и приемат това, което прави Козирога още по-труден за комуникация.

Рак

Раците могат да излъчват негативност, насочена главно към себе си.Този знак винаги се критикува за нещо и това влияе на неговото настроение, което пък започва да потиска другите. Ето защо хората странят от Рака. Никой не иска да бъде зареден с негативна енергия.

Риби

Рибата може да зареди другите както с положителни, така и отрицателни емоции. Всичко зависи от това в какво настроение ще се окаже в определен момент. Самите Риби обаче са добре запознати с тази особеност и активно я използват за собствените си цели .

Дева

Девите обикновено имат пълен контрол над емоциите си. Ето защо, ако Девата изведнъж започне да се изнервя, това доста плаши другите. В крайна сметка, дори ако такъв разумен и необезпокояван човек започне бавно да се паникьосва, тогава нещата определено стават сериозни. Чувствайки се зле, Девата предава тази негативна енергия на всички около нея.

Водолей

Водолеят е много по-лесен за действие и вземане на решения, когато паниката го е обзела. Това е неговият основен метод на работа - да остане спокоен и сериозен, докато всичко наоколо е податливо на емоциите. Да бъдеш „стълбът на адекватността” сред хаоса. Водолеят запазва самообладание, но винаги предава лошата енергия на други хора.

Скорпион

Скорпионите превъзходно контролират емоциите и настроението си. Но това по никакъв начин не помага да се контролира необходимата атмосфера. Ако Скорпионът е нервен - всеки, който е наблизо, ще бъде нервен - толкова голяма е силата и страстта, излъчвани от този зодиакален знак. Това обаче работи и с положителни емоции на зодията - с тях Скорпионите заразяват другите също толкова лесно.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 42 гласа.

Свързани новини