Отидете към основна версия

4 810 16

64-годишната Мадона прекали в опитите си да изглежда секси (СНИМКА)

  • мадона-
  • секси-
  • фотошоп

Последните кадри на звездата не я показват в най-добрата ѝ светлина

Снимкa: Shutterstock

Мадона всяка година се опитва да докаже, че времето за нея е спряло. Изпълнителката се прави, че сблъсъкът с възрастта за нея е мираж, но резултатите са различни и точно обратни на желанията ѝ.

Последните кадри на звездата не я показват в най-добрата ѝ светлина. Певицата е облякла минижуп и корсет, но това, което се вижда не е особено секси. На някои от снимките Мадона е успяла да замаже буквално част от несъвършенствата си, но на други те просто лъсват.

64-годишната певица все пак си остава икона, без значение как изглежда, а феновете ѝ препоръчват да започне да обича себе си и да престане с безкрайните корекции и фотошоп.

На последните си снимки тя позира пред огледало с корсет, мрежест чорапогащник и ботуши над коляното. В допълнение на образа певицата носи и чокър. Тя очевидно не се ограничава и е решила да добави щипка еротика към образа си.

Корсетът толкова повдига бюста ѝ, че кожата около гърдите ѝ се бръчка. Бедрата в този мрежест чорапогащник изглеждат много по-масивни, а феновете ѝ забелязаха и синини.

Напоследък певицата толкова се увлече по разкрасителните процедури против стареене, че вече е много трудно да си спомним, гледайки снимката, истинското ѝ лице и образа, който много липсва на всички. И освен това, сякаш умишлено облича секси тоалети, които очевидно не са подходящи за възрастта ѝ, и предизвикват изненада и смущение за феновете, пише jenata.blitz.bg.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 7 гласа.

Свързани новини