Отидете към основна версия

6 755 39

Пътешественик във времето: Предстои чистка, този октомври ще влезе в историята

  • пътешественик във времето-
  • октомври-
  • чистка-
  • катастрофални събития

Последното озадачаващо твърдение на самопровъзгласилия се за специалист по времето е, че има списък с катастрофални събития, които ще се случат през октомври тази година

Снимка: Shutterstock

Профил в социалната мрежа TikTok, който по-рано съобщаваше, че е "пътешественик във времето от 2671 г.", предупреди, че през октомври тази година след глобално прекъсване на електрозахранването ще се проведе "чистка" в реалния живот.

Ено Аларик, който е известен и като @radianttimetraveller в TikTok, е набрал повече от 26 000 последователи заради публикуването на предупреждения за предполагаеми бъдещи събития. Потребителят на социалната медия вече е отправял предупреждения за сблъсък на планети близнаци със Земята, за извънземни посетители и дори за началото на Трета световна война, пише vesti.bg.

Последното озадачаващо твърдение на самопровъзгласилия се за специалист по времето е, че има списък с катастрофални събития, които ще се случат през октомври тази година - той предупреждава, че това ще бъде месец, който "ще влезе в историята". Във видеото, което събра повече от 2200 харесвания, Аларик обяснява:

"ВНИМАНИЕ! Да, аз съм пътешественик в реално време, това са основните събития, които ще се случат през октомври 2023 г. Октомври се смята за един от най-влиятелните месеци в историята, поради много от тези събития."

@radianttimetraveler October 2023 issued here… #fyp #foryou #timetravel #timetraveler #radianttime #viral #xyzbca #entertainment ♬ Instinct - Soundridemusic

Ето какво предупреждава той:

3 октомври: По време на голям метеоритен дъжд на Земята пада извънземен кораб, съдържащ враждебни видове. Това извънземно избягва от кораба веднага след като се приземява и започва да сее хаос в големите градове.

7 октомври: Телескопът "Джеймс Уеб" забелязва гигантско космическо същество, което се храни със звезди. То ще дойде в нашата Слънчева система и ще изяде следващото Слънце, като може да унищожи целия живот в близост до него.

15 октомври: В планината Еверест ще открият човекоподобен вид с цяла цивилизация. Те имат телепатични способности и искат да контролират хората, ще направят всичко за власт.

29 октомври: Много мощно слънчево изригване удря Земята, което предизвиква глобално прекъсване на електрозахранването. Никакви машини не работят и това се превръща в "Чистка" в продължение на седмици, престъпността се увеличава с 12 000% и е много трудно да бъде овладяна."

Последователите му в TikTok се включиха в коментарите, за да обсъдят дали предупреждението може да стане реалност или не. Един от потребителите написа: "Хелоуин тази година ще бъде страхотен." Друг пък твърди, че: "Нито едно предсказание на пътешественик във времето не се е сбъднало."

Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 17 гласа.

Свързани новини