Отидете към основна версия

7 521 3

Камерън Диас: Всяка жена има лесбийски наклонности

  • камерън диас-
  • лесбийки-
  • жени

Според актрисата е нормално жените да се възхищават взаимно на красотата си

Актрисата и секс символ на цяло едно поколение- Камерън Диас призна, че изпитва влечение към жени, съобщава Дейли Мейл.

В интервю пред списание „Glamour” 41-годишната Диас заяви, че  всяка жена има лесбийски наклонности и в определени случаи тя също изпитва привличане към представителки на нежния пол.

„Аз смятам, че жените са красиви. Абсолютно красиви. Смятам, че всяка една жена е била сексуално привлечена от друга жена в даден етап от живота си. Нормално е да бъдеш привлечен и да оцениш красотата на друга дама.“

Това не е първият път, в който актрисата говори за предпочитанията си към нежния пол. През 2010 г. тя заяви, че може да изпитва сексуално привличане към друга жена, без това да я прави лесбийка.

В интервюто си Диас казва, че не е особено суетна и, че не и пука ако нейна снимка в някое списание е излязла зле. Тя не се притеснява от напредващата си възраст, като се радва, че вече няма да бъде възприемана като готината мацка от екрана. Според нея възрастните актриси получават много по-качествени роли.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Камерън Диас се омъжи

    Холивудската актриса Камрън Диас се омъжи за рок звездата Бенджи Мадън на церемония в тяхното имение във Бевърли Хилс, съобщи „Дейли Мейл&ldq ...
    06.01.2015
    3 221
    0