Отидете към основна версия

24 394 44

Плюйте си в пазвите - онази в метрото била румънка

  • берлин-
  • метро
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Блажен да е онзи, който в една мразовита декемврийска привечер донесе благата вест, че бутнатата жена в берлинското метро може да е румънска проститутка. Така от плещите на потъналата в срам и позор нация падна едно ужасяващо бреме.

Боже, благодарим ти, че не прати германка пред крака на Светльо от Максуда. Човекът е предприемач, длъжен е да си контролира персонала според вътрешния правилник. Да уважаваме работодателите. Не им е лесно - заплати, осигуровки, данъци, условия на труд.

А твоят покорен раб, Западно и Средноевпопейския митрополит Антоний, бе тръгнал да издирва жената и да й се извинява от името на целия български народ. Срамувал се. Добре, че се изясни грешката. Нормално е при нестихващия поток от информация, който ни залива, да се случват недоразумения.

Щеше да е твърде жалко точно в родината на гостоприемната г-жа Меркел наше момче да блъсне немско момиче и да саботира наближаващото ни председателство на ЕС. Вярно, то не е по заслуги, а на ротационен принцип, но щом така и така наближава, няма да се излагаме я.

Светльо доказа на неверниците, че е отговорен човек и никога не би допуснал с лека ръка, пардон, крак, да руши имиджа на страната ни в европейска чужбина.

Може би жената е румънска проститутка, хвърли ни спасителната сламка неизвестният благодетел. Където е може би, там е и със сигурност. Спасени сме.

Това бе най-хубавият коледен подарък за нацията. В противен случай угризенията щяха да направят Коледата невъзможна.

Плюй си в пазвата, българино. Размина ни се и този път. Събирайте сили за следващия, когато отново се обади нагонът за самобичуване, съпроводен с неутолима жажда за национален срам.

Когато не сме в национален траур, тече непонятна за здравия разум перманентна задушница. Преливаме върху все още празния гроб на нацията от личната си неудовлетвореност, с надеждата, потъвайки да повлечем всички със себе си, под общия знаменател - недостойни.

Тази сладникава блаженост на самосъжалението. Когато тя е колективна, кръвната захар се покачва в поносими норми, разпределена равномерно във вените на всеки.

Ако проявите неразумност и позволите на проблема да си остане личен, дозата може сериозно да увреди организма ви.

Ако не вярвате, Светльо от Максуда може да го потвърди. Каза ми го в метрото...

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини