Last news in Fakti

28 Декември, 2016 14:34 2 451 1

Холандия по следите на звяра от Берлин

  • холандия-
  • анис амри-
  • берлин

Разследват дали Анис Амри е минал през холандска територия след атентата

Холандия по следите на звяра от Берлин - 1
Снимка: БТА/AP

Полицията в Холандия разследва дали нападателят от Берлин е минал през страната след атаката с камион, убила 12 души, съобщи Би Би Си.

Анис Амри се счита за организаторът на нападението срещу коледен базар в Берлин от 19-ти декември. Първоначално полицията обяви, че има знаци той да е минал през Холандия след извършването на атентата. След това обаче бе заявено, че тези твърдения все още не могат да бъдат потвърдени.

Холандска SIM карта е бил открита в раницата на Амри. Той беше застрелян от полицията в Милано. Смята се, че той е минал през Амстердам непосредствено след атаката. След това Амри е минал през Лион и от там е спрял в Милано. SIM картата е била използвала между 20-ти и 22-ри декември.

Според италианските медии възможните градове, в които е била използвана картата са Бреда, Цволе и Ниймеген.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТТТ

    8 0 Отговор
    Общо взето обикалял си е из Европата, като турист, с меркелполизаен уж го "търсели" !?
    Тия джагали си правят, каквото си искат, а Изперкел си мисли, че нещо държи под контрол !?
    Май трябва, като по филмите да стане и на всеки един навлек пришълец да му имплантират по един чип и тотално следене. А ако чипа му спре да функционира веднага обявяване за издирване! Тези примати от хуманност, добра дума и отношение не разбират! Щом искат малко в Европа, ще платят цената !!!
Новини по държави: