Отидете към основна версия

3 555 7

Искаме да видим истинската Ралица! Тя заслужава!

  • нова република-
  • ралица-
  • учителка
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Във фейсбук страницата на Нова Република грейна едно красиво лице на „българска учителка“. Това била Ралица, която е учител по физика, а нейните ученици спечелили 5 златни и 3 бронзови медала на международна олимпиада. Ралица, писаха от Нова Република, заслужава увеличение на заплатата, защото е положила усилия и труд и те трябва да бъдат възнаградени.

Българският учител заслужава уважение. В това всички сме убедени! Но е истинско безобразие да тропосваш Ралица върху лицето на някаква млада незнайна учителка от чужбина, взета от някаква фотобаза, за да визуализира представите за бъдещето на образованието.

Хайде сега от Нова Република да ни покажат истинската Ралица. Искаме да ни покажете тази, която заслужава на първо място уважение. Истинско неуважение към българските будители е да визуализираш успехите на някой с чужди физиономии, колкото и симпатични да са те. За това няма как да се плати право върху снимка. Това е мизерия.Та така, искаме да видим истинската учителка по физика Ралица и да уважим успехите на нейните ученици. Иначе как да сме сигурни, че образованието е жизнено важно за развитието на успешно българско общество.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини