Отидете към основна версия

1 840 3

Бехар: От мързеливия не мога да направя професионалист

  • бехар-
  • максим бехар-
  • pr
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Винаги съм казвал, че от аматьора мога да направя професионалист, но от мързеливия не мога да направя работлив, както и от интриганта не мога да направя почтен и от самостоятелния играч трудно ще стане екипен.

Това заяви в ProИнтервю Максим Бехар, един от най-влиятелните хора извън политиката в България, свързан с публичните комуникации.

Бъдете по-оригинален, дори малко по-обстоятелствен, по-находчив, за да може да предизвикате интереса на бъдещите си работодатели, съветва Бехар кандидатите за работа.

Честните, точните, истинските, етичните послания винаги са били печеливши. Манипулацията е много относително понятие, подредбата на изреченията в една новина могат също да бъда манипулация. Важна е обаче същността на новината, на посланието....

Ако един човек е лъжец, няма PR техника, която да го направи почтен, обобщава опита си Бехар.

Можеш да се заблудиш веднъж, можеш втори път, но в крайна сметка истината винаги излиза наяве. Честната позиция е най-професионална. Това е единствено възможният начин, който може и трябва да се прилага в света, в България, където и да е, когато става дума за прекрасния бизнес наречен PR.  

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини