Отидете към основна версия

3 519 7

Любомир Кольовски: Полицейски шеф с 3,4 промила?! Как е възможно...

  • любомир кольовски-
  • полицейски шеф-
  • промили-
  • хасково
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Фактът, че някакъв хасковски полицейски началник е хванат да шофира с 3, 39 промила алкохол в кръвта е многозначителен, многопластов и интердисциплинарен. Този факт е ярка и жива илюстрация за състоянието на управлението и консистенцията на администрацията на на нашата територия.
Този полицейски началник е хванат от свои колеги и това извиква основателни подозрения за някакво активно мероприятие или постановка, чиято цел е отстраняването на този човек от системата на МВР.

По никой начин не оневинявам поведението на пияния милиционер и бих приветствал контролните действията на колегите му, които са го спрели от движение по пътищата и така са предотвратили евентуални жертви, ранени, произшествия или други инциденти по пътя на тоя безумец и малоумник. Бих искал да видя репортаж, информация или някакви данни как точно е хванат тоя милицонероофицер, кой, къде и как го е хванал, че шофира с недопустими промили алкохол в кръвта? Бих искал да знам кой, кога и как го е назначил на тоя пост? Бих искал да знам какви тестове е преминал и издържал тоя малоумник? Бих искал да знам как е възможно всичко това! Защото тоя малоумник не е холивудска звезда, нито е някакъв треторазряден политик, министър или кмет. ТОЯ Е ПОЛИЦАЙ, който си позволява да застане пиян зад волана така, както премиерът си позволява да шофира служебния си джип, без да има право на това и законът да му забранява категорично да прави това.

Бих искал да знам. И с това ще си остана. Другото е академична лекция пред разни самозвани масони и други имитатори и буфосинхронисти на симулацията, наречена "власт".

*Мнението е на Любомир Кольовски от страницата му във фейсбук, заглавието е на редакцията

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини