Отидете към основна версия

6 286 22

Пелов - това е държавата!

  • владимир пелов-
  • политика-
  • корупция-
  • престъпност

Същият като управниците ни - престъпници, дегизирани като политици

Колаж: Господари на ефира
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Пелов - това е държавата!

Дегизира се и става "неузнаваем". Също като нашите управници. Престъпници, дегизирани като политици. С бради, шапки, мустаци, шлифери, сланини и къдрици, а под тях гнили ябълки и корумпирани бандити. Рецидивисти. Пелов бил обявил война на държавата. Политиците ни също. Грабят, крадат, съсипват и унищожават държавата ни, както никой външен враг не го е правил.

Пелов не могли да го разпознаят и хванат, също както и корумпираните и крадливи политици в България. Все не могат да ги разкрият и хванат. Пелов бил брутален. А НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ КАКВИ СА? Българският народ не е подлаган на такъв геноцид в историята си. Една четвърт от населението е прокудено от родната си, а мнозинството от останалите тук живеят в бедност и мизерия. Не знам колко човека е обрал, измамил и и ограбил Пелов, но знам, че цялата ченгеджийско-мафиотска банда управлявала страната ни през последните десетилетия ограби цял един народ, открадна парите, земята, труда и мечтите му. Стотици хиляди съсипани човешки съдби, бизнеси и животи.

Има и една малка разлика между тези престъпници и Пелов. Те никога не са влизали в затвора. И ако него, поне на думи прокуратурата и МВР са го преследвали, мафиотите окрали държавата ни никой не ги преследва. А докато тези престъпници не влязат в затвора, ще продължаваме да агонизираме и умираме бавно и мъчително. Това е най-важната битка, за да оцелеем като общество и държава.

Гражданите срещу мафията, за да не живеем в кочина, а да си подредим държавата и децата ни да растат и живеят свободни.

Автор: Георги Георгиев, "БОЕЦ"

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини