Отидете към основна версия

2 434 34

Орбан е обикновен демагог, работи целенасочено срещу Европа

  • виктор орбан-
  • владимир путин
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

От вчера е beyond reasonable doubt (отвъд основателно съмнение), че Орбан и Путин водят съгласувана политика, написа във фейсбук Радан Кънев.

Или казано на човешки език - Орбан съзнателно и целенасочено работи против ЕС и единството на Европа, в сговор с враждебна сила. Това е и естественото, логично обяснение, защо именно срещу него, а не срещу някой друг от сюрията мошеници и полезни идиоти с власт, е насочена наказателна процедура...

Супер важен пример: Орбан (както и другите полезни идиоти Салвини и олигарха-комунист Бабиш) се противопоставя на нови правомощия и нов бюджет за Фронтекс - общата европейска гранична служба. Противопоставя се на общата антимиграционна политика.

Ама чакайте, бе бабо? Нали Орбан беше героят-спасител на Европа от мигрантите? Глупости. Орбан е обикновен демагог, който се храни от мигрантската криза. Без кадрите на хиляди мигранти, Орбан лъсва като обикновен крадец на еврофондове и wannabe провинциален диктатор. Нужни са му мигранти, за да е "спасител".

Оттук и непрекъснато нарастващата пропаст между Орбан и Курц. Между путинския полезен идиот и истинския европейски консерватор. Себастиан Курц иска силна, обща политика за възпиране на нелегална миграция.

Путин иска обратното, пуделите му - също.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини