Отидете към основна версия

6 549 54

Новият апартамент на Цветанов - класическа фалшива новина

  • апартамент-
  • фалшива новина-
  • цветан цветанов

Ако беше истина, имотният пазар щеше да рухне, а един отговорен държавник и родолюбец не би предизвикал умишлено подобен катаклизъм

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Разбира се, че имотната драма, свързана с втория човек в ГЕРБ е фалшива новина. И причините са безчет.

Първо, такава сделка е невъзможна при посочените параметри. Дори във фантазията трябва да има някаква мяра. Та нали имотният пазар би рухнал, а един отговорен държавник и родолюбец не би предизвикал умишлено подобен катаклизъм.

Второ, човек, за когото дори разводът на двама души /справка - президентът Радев/ говори за липса на морал, не е способен на всичко описано.

Трето, не е възможно точно "американското" радио "Свободна Европа" да съобщи подобна скверност по адрес на политик - убеден евроатлантик, който редовно закусва в Белия дом. Вярно, молитвено, но закуската си е закуска. Там го обичат и държат на него. Имат му доверие. Ето - веднага след закуската океана прекосиха заместникът на Цацаров Гешев и МВР-башшефът Младен Маринов. Кой им отвори вратата?

Четвърто, няма как човек, който твърди, че "му е писнало да се обяснява за шест апартамента и други подобни глупости", да прави такива лоши неща и пак да се пъха на хората в устата по неприятни поводи.

Пето, как допускате, че Бойко ще реши да отсече главата на "машината за изборни победи", точно в година с два важни вота.

Във връзка с гореизложените причини и не само заради тях, стигаме до извода, че вчерашният изфабрикуван скандал с някакво жилище, което струвало милион и половина, пък после се случила странна врътка, е класическа фалшива новина и не си струва повече да се занимаваме с нея.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини