Отидете към основна версия

3 572 8

Златната мина - фонд "Земеделие"

  • фонд земеделие-
  • земеделие-
  • мзхг-
  • државен фонд земеделие-
  • миню стайков

Десетки "калинки" и "скакалци" от министерството на земеделието са се облажили с къщи за гости и други движими и недвижими бонуси

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

От първата "калинка" - Калина Илиева (с фалшива немска диплома) до днес Европейският съюз е посветил на българското земеделие 7 милиарда и половина евра! За тези, които не са обърнали внимание на сумата, ще повторя - седем и половина милиарда! Имам чувството, че дори и с една, две нули повече, българският елит щеше да ги прахоса със същото безгрижие и безотговорност! Десетки "калинки" и "скакалци" от министерството на земеделието са се облажили с къщи за гости и други движими и недвижими бонуси. Всичко това е изядено и изпито по Малдивите, Халкидики и Сeн Тропе! Извършено е по време на управление на ГЕРБ, с пълното бездействие на българската съдебна система. Ако Миню Стайков не беше прекалил с алчността си, всичко можеше да си продължи до пълното обезкървяване на българското земеделие.

Тези факти трябва да бъдат обмислени от всички недоволни от ЕС и считат, че Европа е тази, която "съсипва" земеделието ни!

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.

Свързани новини