Отидете към основна версия

54 173 195

Бареков: Кубрат Пулев е национален срам, американците не са прости като него

  • кубрат пулев-
  • виза-
  • сащ-
  • николай бареков-
  • коментар

Сульо и Пульо омаскариха България, а Пулев води хорото заедно с неколцина нахалници от неговата пасмина

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар във Фейсбук на бившия евродепутат Николай Бареков

Оф, за жалост Кубрат Пулев не е радост! Пулев си е национален срам. И не защото яде бой или раздава юмруци, а защото олицетворява една долнопробна просташка и неграмотна категория люде, които искат да успяват, газейки правилата, разчитайки на посредствена наглост, безпардонност и циничност. Сульо и Пульо омаскариха България, а Пулев води хорото заедно с неколцина нахалници от неговата пасмина. Само дето Пулев го спряха завинаги САЩ с един дебел черен печат. "Аре, бегай, мишко''! Така би изтананикал някой още по-долен БГ рапър.

Г-н Пулев няколко пъти в стил “ГЕРБ и Каракачанов” е финтирал и мамил властите в САЩ като се е промъквал в нелегалност да работи и изкарва пари на тяхна територия с виза на ... турист. И те, американците, като всяка голяма държава допускат малки пропуски понякога,....но не завинаги, особено като се намесят и други прегрешения. След последните питекантропски резили със Суши. съдебните санкции и процеси - всичко е било ясно.

Колко трябва да са били неуки екипите около господин Пулев, начело с някой си г-н И. Гоцев, ако въобще такива хора съществуват, за да позволят последния и пореден мега резил с техния питомник?! Ясна е работата с визата на Пулев, която очевидно повече няма да види бял свят. Виза. Кубрат Пулев след позорното му изпъждане от САЩ с черен печат, няма да види. Бой с някой може да има, но извън Щатите и дори извън Хонолулу и Пуерто Рико. Аз не бих дал и пени, че ще допуснат Пулев с черния печат да се бие и в Ямайка. САЩ няма да позволят очевидно неграмотни хора, със схеми да изкарват пари на тяхна територия от бокс, без да си плащат данъците. Още по-зле да инвестират спечелените милиони в "сивия" им сектор. Както се казва в този случай: Черният печат е за Бай Кубрат, резилът е общ за всички българи, а за бай хой, дето му даде самочувствието на Бай Ганьо - малко нощна музика!

Баба ми за бабаити като Пулев вика: На гол тумбак - чифте визи, или пищови, все тая, ама той и втора виза няма - само туристик, а изкарва долари на техен гръб! Американците не са прости като Пульо, имат инфо какви ги е надробил нашият на тяхна територия. А дали България заслужава Кубрат Пулев да бъде нашето лице пред света - темата е за дълбок размисъл, чийто отговор се надявам да чуя.

ПП: Повечето българи, имигрирали по Европа и САЩ, искрено се отвращават и се срамуват от лицата от Родината, които ни представляват “официално” в чужбина. Защото българите в чужбина работят тежък черен труд, но не са измекяри и мошеници, защото българинът никога не посяга на жени, камо ли по тъп и нецивилизован начин, защото българинът, особено бидейки двуметров, никога не би се скрил като мишка от предстоящия мариз с някой си Джошуа, който след това бе набит от един възкъс мексиканец с телосложението на табуретка.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 138 гласа.

Свързани новини