Отидете към основна версия

4 027 38

Велизар Енчев: ВМРО си призна, че е смокинов лист на ГЕРБ

  • велизар енчев-
  • красимир богданов-
  • вмро

Богданов да не се прави на умряла лисица – ако ГЕРБ е износена от преяждане с евромилиардите, ВМРО е закопана в политическите гробища с паспортните милиони, пише Енчев

Снимка: БГНЕС/Архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Имаме култово интервю на ВМРО-вец, което е отвратителна рентгенова снимка на лъжепатриотичната формация. Четете и се дивете: „Не сме политици за един ден, ще изпълним обещаното“, заяви народният представител от ВМРО Красимир Богданов.

По думите му „вероятно има износване от дългото управление на ГЕРБ, а скандалите в последната една година са нагнетили обстановката“… Прав е Богданов. Те не са в политиката за един ден. Вече втори мандат обещават да изпълнят три подкупващи избирателя обещания: минимална пенсия от 300 лева, полицай във всяко селище и наборна военна служба. И така, докато се докопат до третия мандат. И точно този ли плаче за износената ГЕРБ във властта! Богданов да не се прави на умряла лисица – ако ГЕРБ е износена от преяждане с евромилиардите, ВМРО е закопана в политическите гробища с паспортните милиони.

„За "Обединени патриоти" не е важно кои партии управляват, кой е премиер и кои са министрите - важно да изпълним това, което сме обещали. Но все още не сме изпълнили мисията, с която сме дошли“, лукАво пояснява депутатът… За обитателите на бункера на „Пиротска“ 5 наистина не е важно кой е премиер и кои са министри.

Важното е трапезните революционери да са на министерската трапеза. И понеже още не са изпълнили комисионерската мисия, още не са финализирали оръжейни афери за милиарди, трябва им още някой-друг месец на власт. „Имаше моменти, в които нашите партньори се отклоняваха от програмата или търсеха други плаващи мнозинства. Но винаги, когато "Обединени патриоти" се противопоставят на решения на управляващото мнозинство, ГЕРБ намираше подкрепа в ДПС“, патриотично изплака човекът на Каракачанов...

Е, това е истинско революционно сепуко! Дали от глупост, дали от гузна съвест, дали от летните жеги ВМРО за първи път си призна: Ние управляваме заедно с ДПС! Ние сме смокиновият лист на ГЕРБ за коалицията им с Доган! Каракачанов още ли се гледа в огледалото? Или в министерския му кабинет са само криви огледала.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 50 гласа.

Свързани новини