Отидете към основна версия

2 669 18

Сидеров: Да изпратим поругателите в Бойчиновци

  • сидеров-
  • поругатели-
  • бойчиновци-
  • история-
  • поругаване
Снимка:БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

“Какви мерки са взети срещу тези изродчета, които си търкат портрети на велики българи в половите органи”, пита МВР и Прокуратурата Волен Сидеров. “Нелепо е да кажеш, че не знаеш кой е Левски”, заяви той по време на редовната пресконференция на партия АТАКА.

Според лидера на националистите тези поругатели  вече трябваше да са изпратени в поправителния дом в Бойчиновци и да бъдат осъдени по бързата процедура за хулиганство и насаждане на етническа и религиозна омраза.

“Това са поредните неадекватни действия на властта, за какви психолози става въпрос, че ще работят с тях”, каза Сидеров пред журналисти. Според него това е поредният опит да се избегне адекватна намеса на държавата.

“Министърът на образованието трябва да каже какво ще се прави с тази директорка, която обяснява, че те не знаели какво правят, която ги прикрива и оправдава”, заяви Волен Сидеров.

АТАКА настоява министър Игнатов да я отстрани от длъжност. “Очевидно е, че това кощунство се радва на закрила с обяснението, че поругателите са стресирани. Тогава да ги пратим на курорт”, заяви Сидеров.
Според АТАКА тези младежи са продукт на антибългарска и антихристиянската политика на правителството. Тези неща продължават да се случват, защото у тези хора има чувство на безнаказаност. Според Сидеров се закриля процесът на турцизация, прикрива се и циганската престъпност.

Цветан Цветанов заема и поста председател на Национален съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните  въпроси към Министерски съвет, с което единствено цели да контролира циганския вот.
Националист №1 обобщи, че ако не се осъществят радикални промени в държавата, като цяло и начело не застанат патриоти, България си отива.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини