Last news in Fakti

22 Октомври, 2012 14:20 2 666 18

Сидеров: Да изпратим поругателите в Бойчиновци

  • сидеров-
  • поругатели-
  • бойчиновци-
  • история-
  • поругаване
Сидеров: Да изпратим поругателите в Бойчиновци - 1
Снимка:БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

“Какви мерки са взети срещу тези изродчета, които си търкат портрети на велики българи в половите органи”, пита МВР и Прокуратурата Волен Сидеров. “Нелепо е да кажеш, че не знаеш кой е Левски”, заяви той по време на редовната пресконференция на партия АТАКА.

Според лидера на националистите тези поругатели  вече трябваше да са изпратени в поправителния дом в Бойчиновци и да бъдат осъдени по бързата процедура за хулиганство и насаждане на етническа и религиозна омраза.

“Това са поредните неадекватни действия на властта, за какви психолози става въпрос, че ще работят с тях”, каза Сидеров пред журналисти. Според него това е поредният опит да се избегне адекватна намеса на държавата.

“Министърът на образованието трябва да каже какво ще се прави с тази директорка, която обяснява, че те не знаели какво правят, която ги прикрива и оправдава”, заяви Волен Сидеров.

АТАКА настоява министър Игнатов да я отстрани от длъжност. “Очевидно е, че това кощунство се радва на закрила с обяснението, че поругателите са стресирани. Тогава да ги пратим на курорт”, заяви Сидеров.
Според АТАКА тези младежи са продукт на антибългарска и антихристиянската политика на правителството. Тези неща продължават да се случват, защото у тези хора има чувство на безнаказаност. Според Сидеров се закриля процесът на турцизация, прикрива се и циганската престъпност.

Цветан Цветанов заема и поста председател на Национален съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните  въпроси към Министерски съвет, с което единствено цели да контролира циганския вот.
Националист №1 обобщи, че ако не се осъществят радикални промени в държавата, като цяло и начело не застанат патриоти, България си отива.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 alf

    1 0 Отговор
    az sam saglasen sas siderov trqbva da gfi osadqt tova e mnogo pove4e ot huliganstvo tova e podigravka s na6te patrioti osvoboditeli
  • 2 бен тен

    1 0 Отговор
    с двете ръце съм за
  • 3 ATAKA

    1 0 Отговор
    Налълно съгласен съм,че трябва да се предприемат мерки срещу тази циганизация,която се извършва в момента!!!
    АТАКА на власт!!!!
  • 4 xaxa

    1 0 Отговор
    absolutno sum za ATAKA.Otrejete im prustite i im s4upete kapa4kite......
  • 5 джко

    1 0 Отговор
    на сапун тия неуки мръсни м...сари
  • 6 dobristia08

    1 0 Отговор
    тези мръсни цигани са само за затвора не може да са 9 клас и да не знаят кой е левски ; а директора да се уволни ;защото ги защитава а не ги е научил;
  • 7 ivan

    1 0 Отговор
    Saglasen sam ATAKA na vlast!!!
  • 8 Пловдив

    1 0 Отговор
    Сидеров е съвсем прав в случая. За внасяне на бомбички на стадиона има санкции,а тук не?!? Отстранили ги от училище?! И да не мислите,че на тия,дето са за пещите на Екарисажа,заедно с покровителите им от гЕРБ,им пука от това?! На следващите избори,ако изобщо гласувам,ще е за атака!
  • 9 бич божи

    1 0 Отговор
    да ги изпратим на екскурзия в АУШВИЦ !
  • 10 пенчо

    1 0 Отговор
    Ако в 9-ти клас не знае кой е Левски,трябва да отговарят учителите му и директорката!Все пак всяка година има ден на Левски!Дъщеря ми го знае от втори клас.
  • 11 Кольо

    1 0 Отговор
    По случай мюсулмански празник в четвъртъкипетък са освободени от училище децата които се чувстват такива. В същото време всички останали деца са ЗАДЪЛЖЕНИ да отидат на очилище . Дори 3-4клас знаят ,че нищо ново няма да се преподава и ще стоят там за да изкарат надника на учителите. Представете си нагласата им от сега, когато казват че другите имат и коледна и великденска ваканция . Няма да пусна моето дете на училище тези дни . Нека си празнуват ,но аз трябва да обяснявам на моето как и защо другите имат привилегии /в неговите очи това е привилегия/ и няма да се учудя ако попита що не е мюсулманин за да "кяри" и то. Това обаче се отразява дори и на присъствито ми на работа. Там също ще трябва да опъваме заради трима дето празнуват и то още от сряда /общо пет 5 дни/ Те обаче не работят на християнските празници заедно с нас ,щото са Българи. Взимат и надбавки когато има за празниците Ни. Защо ще се плаща на учителите и на автобусите дето ги водят до малките населени места с предимно такова население и с по 10тина деца от друга вяра?
  • 12 Дядо поп

    1 0 Отговор
    Няма да е зле и ти да отидеш на училище заедно сьс детето си ,защото не знаеш как се пише училище !А на Сидеров сега му е момента да си изиграе добре картите.

    Коментиран от #13

  • 13 Дядо поп

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Дядо поп":

    Да Кольо за теб става дума.Текста който си написал изглежда като контролна работа на дете вьв втрои клас.
  • 14 в..г..з....

    0 1 Отговор
    Сидеров,
    такива като теб вече ги мислят за луди.
    Не се занимавай,
    няма с кого да промениш нещата,
    а и тебе няма да те ч.кат,ще ч.кат по младите.
  • 15 bobi

    0 0 Отговор
    siderov e golyam tapanar.ako mi padne ste go udusa s sobstvenite race,samo znae da kreshti i da vika, koi e toi nikakav
  • 16 борис

    0 0 Отговор
    абе боби що не си го н....ш някъде ами си тръгнал да говориш против сидеров,или искаш али да ти го опре и на теб
  • 17 Денис

    0 0 Отговор
    Ще гласувам за АТАКА.Напълно съм съгласен с Кольо.Защо останали малцинства не почиват когато имат празници???Като са толкова специални циганите- една специална ограда и всичките зад нея и никой да не излиза, нека тънат в мизерия, която сами ще си създадат. Не може циганка под 30 години да има 9 деца(за които взима детски) и като я питаш дали е осигурена и тя ти казва "не съм, държавата не ми ги плаща" без да е работила никога и без да е завъшила 9 клас, трябва да се радва, че поне и плащат детските, а тя недоволства ...
  • 18 баш мераклия

    0 0 Отговор
    нека,нека ги пратят тия тримата тука у бой4иновци 4ак там 4е ин ги излезе касмета -бой и гласенйе мале на по4ивки 4е им пръснем дзамбата...