22 Октомври, 2012 11:43 36 808 381

Бащата на Али: Посегнат ли на сина ми, ще коля

  • история

Ромите, гаврили се с портрети на видни българи, живеят в страх. Това заяви пред  bTV Петър Петров, шеф на инспектората по образованието в Добрич.

”Педагогическия съвет на училището ще реши какво да е наказанието на провинилите се младежи. Вариантите са или да бъдат изключени, или да бъдат разместени. Предупреждение за местене е по-лекото наказание”, коментира Петров пред телевизията и добави: „Децата и семействата им живеят в страх и се разкайват. Разговарях с тях вчера и това е така. Мога да го потвърдя.”

Ромите от Добрич не познали Левски на портрета. Това обясни пък 17-годишният единадесетокласник Севгин Валентинов от професионалната гимназия по автотранспорт пред bTV. Той е един от тримата в сборната снимка, която взриви социалните мрежи. "Извинявам се на цялата България", заяви Севгин.

В същото време бащата на един от участниците в позорната снимка – Али, който е сложил портрета на княз Борис пред чатала си, се закани, че ще търси мъст, ако някой докосне с пръст детето му. “Посегнат ли на сина ми, ще коля! От два дни живеем в страх. Какво ли не чух. Ако някой посегне на сина ми, тежко му. Ще коля!”, закани се бащата.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ivan

    1 0 Отговор
    toi shte koli a nie kakvo da pravim. ta tova ne e li gavra pak s nas
  • 3 Пирамид Хлътков

    1 0 Отговор
    Из..т!
  • 4 възмутен

    2 1 Отговор
    кого ще колиш бе м..л гаден значи ако питате мен трябва с циганите да се случва това : по черните на асфалт по белите за осова линия
  • 5 Emil

    1 0 Отговор
    Ромите от Добрич не познали Левски на портрета. Това обясни пък 17-годишният единадесетокласник.
    ПЪЛЕН НЕГРАМОТНИК.И пак ще им се размине на тия глупаци
  • 6 Българин

    1 0 Отговор
    Ох, "горките" цигани! Много са изстрадали, "милите"! Отново нарушват циганските им пр(ав)... ивилегии за безнаказаност и ги потискат! Ох, "нещастните" те, живели са в катуна цели 17 години херметически затворени и ни са гледали телевизия, ни са били по празници, ни са си учили уроците, че да запомнят физиономията на Левски (айде, на цар Симеон І Велики - иди дойди или на третия, дето не се вижда. Ама пък на Левски?!? М..го, я посмали малко! Ако направят нещо с портрета и на Бойко, тутакси и него ще забравят, че някога са го виждали... И тоя от училището - (те лъжат, ама той) какво замазва след тях? На балъци ли ни прави! Е че ако не знаеха на кого са портретите, защо изобщо са го правили? Това да не би да намалява вината им?!? Напротив, много добре са знаели какво правят и затова са го направили. Я - другите цигани, те какво, да не би да казаха: "извинявайте, не забелязахме, че сме в гробище"... И хич не ни направи впечатление, че се гаврим. Това, което сте видели, изобщо не е истина... Само да вметна, сещате ли се какво щеше да стане със същите тези цигани, ако се бяха поругали с нещо свято на територията на, Русия, да речем или пък на Сърбия? Недвусмислено - щяха да ги линчуват и накрая да им отрежат главите. Те ония - на север и на запад от границата ни не се е.ават, като Българите. Тъй че, дъртия му циганин, дето ги е народил тия да не се прави ни на ударен, ни на много ядосан, ни на жертва, ни на ербап! Че да не вземат да си променят Българите отношението!

    Коментиран от #227, #349

  • 7 Захарче

    1 0 Отговор
    Кастрация му е майката ! Да си ги вземат в приюта за кучета и без това нямат разлика !
  • 8 Зайо

    1 0 Отговор
    Ако се посегне на тоя, то хората трябва да го направят както трябва. Всички до 9-то коляно!
  • 9 Гого

    1 0 Отговор
    "....Ромите от Добрич не познали Левски на портрета..." - как така не са разпознали портрета на Левски - щом са в гимназия , значи имат основно образование , нали ?
    Кой в България с основно образование не познава лика на Левски ???
    И защо тогава са взели лика на Левски - защо , като не разпознават портретите , не са взели портрет на бащата на Али-то , примерно ???
    Или своите собствени портрети ???
  • 10 ХХХ

    1 0 Отговор
    Ако не сега, след още макс 10 години ще настане гражданско война между българи и цигани! От тези спасение няма. Само вредят на страната ни. Може ли да си 11 клас и да не знаеш кой е Левски? В същото време им се отпускат пари и насила ги карат да уча. А тези - пари, пак от честния данъкоплатец за взети... "Ще коля...", ама друг път. Ти смей да извадиш нож, пък виж с какво ще ти отвърне тълпата. Писна ми от тези малоумн**и и бандите, къде уж все им е нарушено някое право. Ами вижте ги бе, какво правят! Те не нарушават ли в момента етиката и морала??? Хайде, депутати, вижте ги и кажете за каква интеграция се борите?
  • 11 Шофьорът

    1 0 Отговор
    М..л гаден,налегай си парцалите и не вади нож защото който нож вади от нож умира.Щом си 11 клас трябва да знаеш кой кое от нашата история.По-добре си кротувайте и проявете уважение.В края на краищата аз и други като мен ви издържаме с нашите данъци.Не дърпайте дявола за опашката!
  • 12 wise

    1 0 Отговор
    Внимавай м..го че който нож вади от нож умира
  • 13 Нециганин

    1 0 Отговор
    "Посегнат ли на сина ми, ще коля!"
    Теб трябва да заколят, че си възпитал сина си по този начин!
  • 14 Захарче

    1 0 Отговор
    "Децата и семействата им живеят в страх и се разкайват."
    Защо не им леем по един куршум за да спре техния уплах ?!
  • 15 ГЕСТ

    1 0 Отговор
    Ами свиквайте да живеете в страх. В седващото правителство АТАКА ще влезе в колалиция с ГЕРБ и може да ви спре кранчето :)
  • 16 Румен Янев

    1 0 Отговор
    Професионална гимназия по автотранспорт и не знаят кой е Левски което ме навежда на мисълта че след като завършат и излязат на пътя ще е страшно да ги срещнеш .... То тъпи та вдлъбнати
  • 17 адолффф

    1 0 Отговор
    на сапун хай Хитлер
  • 18 PlimP

    1 0 Отговор
    хехехе, не го бил познал, тия да ги говори на шапката ми, оня и той, щял да коли :D, смешник
  • 19 koko

    1 0 Отговор
    ако знам че няма да ме осъдят ще му покажа аз на дъртия м...л кой ще коли ,
    АЗ ЛИЧНО ОЩЕ СЕ ЧУДЯ КВО ГИ ТЪРПИМ ТЕЯ М...ЛИ
  • 20 naci

    1 0 Отговор
    Само те са над закона - могат да си позволят не само да перверзничат, но и да заплашват ако им бъде потърсена сметка. Коментарите ми пълнят душата, но трябва и да се направи нещо.
  • 21 Xитлер

    1 0 Отговор
    Смърт за м.....лите, махни че живеят на наш гръб ами даже се и е.ават с нас циганска сган...
  • 22 боко

    1 0 Отговор
    Уважавайте ръката която ви храни "роми", защото нали знаете какво става с куче дето хапи ръката която го храни - Рязко осиротява и хваща гората...
  • 23 Иво Браснича

    1 0 Отговор
    Дайте най-накрая да ги научим на уважение и зачитане тези мазни,ш...ни м...сти!
  • 24 ...

    1 0 Отговор
    Като не знаят кой е на портрета, поне не могат ли да четат? Под всяка снимка е написано името на човека който изобразява, ясно се вижда. Как ще си 11 клас и не можеш да прочетеш едно име?
    А за дъртия АЛИ дето се заканва, трябва да му се спретне един як бой, щото му липсват първите 7 години в които се учат основни норми на поведение!
  • 25 да

    1 0 Отговор
    свиквайте да живеете в страх
    има защо !!!
  • 26 rumpi

    1 0 Отговор
    БАЩАТА И СИНА И ВСИЧКИТЕ ДРУГИ МАЛГ..И И ТУР.ЦИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ РАЦИ И МАЛЦИНСТВА КАТО ЖИВЕЯТ И ИСКАТ ПОМОЩИ ОТ БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СИ ЗАСЛУЖАТ И ИЗРАБОТЯТ ЧЕСНО ВСЯКА СТОТИНКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ИНАЧЕ ВЪН-Н-Н-Н-Н и на сапун , храна за кучетата и така нататък
  • 27 асса

    1 0 Отговор
    Геноцид е решението !!!
  • 28 Свид

    1 0 Отговор
    ЖИВЕЙТЕ В СТРАХ, М...ЛИ!!!!СТРАХ! СТРАХ! СТРАХ!
  • 29 Джак Даниелс

    1 0 Отговор
    Абе , не случайно са се гаврили точно с Левски, защото знаят ,че ги е клал и бесил по време на робството и ги е убивал! Движат се по ръба на бръснача и злоупотребяват с търпението на българите. Имат късмета ,че вече 23 години политиката в БГ ни научи да кротуваме и ни показа ,че м...лите са по-хора от нас ,щото папкат от нашите ръце и после ни акат пред вратата ! Но всичко си има граници. В една чаша когато само се сипва , в един момент тя ще прелее !

    Коментиран от #100

  • 30 камен кънев

    1 1 Отговор
    тоя пък ще коли, китайците от кога кога са измислили барута.
  • 31 гост

    1 0 Отговор
    Що не вземем да се съберем и да отидем да ги заритаме тия индиянци
  • 32 гост

    1 0 Отговор
    мръсни м...ли ,нека ги е страх
  • 33 Слави

    1 0 Отговор
    Кого ще колиш бе м..го :) ще те прегазя като танк поцинкована кофа!!! Колко му е да ви ометем, една шепа страхливи циганета сте :)!!!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Пешо

    1 0 Отговор
    Чета тук разни коментари и ми става хем смешно хем тъжно. Смешно ми е защото това българското не е народ, не е нация а е някакво стадо, което търпи всичко и за напред ще търпи, едни се гаврят с портрети на видни личности, други пък не дават почетно звание на заслужил освободител на българи, абе това все в България се случва и нищо !!! А ми е тъжно, защото колкото пъти съм се опитвал да организирам нещо, или да участвам в нещо срещу тиранията винаги се намират мишки и предатели да издънят нещата !!! Но това м...сарите го знаят прекрасно и за това си правят квото искат !!!
  • 36 aninimen

    1 0 Отговор
    Смърт за вас бе.
  • 37 asd

    1 0 Отговор
    da go v m..la mi sina mu da ne go e pravil e
  • 38 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "montana":

    какви роми .чисти м.....ли сте си .
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Васил

    1 0 Отговор
    Ха-Ха, м...л и страх .
    Те дивите животни нямат страх и от дума не разбират .
    Не им вярвайте, като се обърнете и ще ви забият ножа .
    Наказание, което да го усетят, 5000 лв. глоба .
    Ако нямат толкова пари, ще си ги изработят .
    Има достатъчно улици за метене .
    При месечна заплата 200 лв., за 2 години ще ги изработят .
  • 41 дмар

    1 0 Отговор
    Седемнадесет годишен единадесетокласник лелее кой го пусна до 11 клас като не знае кой е левски бе и тоя човек ще излезе професионален водач на пътя.
    Я обратно в 1 да се научи. А на господин Али господине тая държава си има норми на поведение така че внимавайте с изказванията да не се обърнат срещу вас.
  • 42 сс

    1 0 Отговор
    И какво си позволява тоя мръсен М...Л да се заканва?!? Да ми беше малко по - близо Добрич щеше да види тогава какво е да живее в страх!!!!
  • 43 нике

    1 0 Отговор
    абе м...ли къде живеете ,да не би на луната а?откъде зимате помоши,да не би от турция бе неблагодарни без да сте дали нишо на тази България се гаврите с светините.То ние трябва да ви изчистим от лицето на земята .
  • 44 rysnakasat

    1 0 Отговор
    Кого ще колиш бе. Направо ми е супер смешно такъв да се кани
  • 45 Ловец

    1 0 Отговор
    Къде отидоха металистите бре.....мъка ми е , как от гетата едно време излизаха само циганите които метяха улиците......ЛЕВСКИИИИ излез от гроба , че България иска "Косово 2" да стане . Момчета нека гаврата с нашите вождове да бъде справедливо наказана и бъдат позорно изключени за цялата учебна година . Не искаите циганите да ходят на училище те трябва да са неуки и неграмотни ще го осъзнаете само се замислете за бъдещето
  • 46 меч

    1 0 Отговор
    Като няма вече изправителни лагери,така е....
  • 47 ahahh

    1 0 Отговор
    докато не увиснат на важето поне 1000 броики няма да се спрат
  • 48 хахаха

    1 0 Отговор
    на сапун или храна за прасетата
  • 49 Станислав

    1 0 Отговор
    поругават българската светиня и това ли ще последва "размествания". Затова са отдали живота си нашите царе,будители и светии, затова са създали тази държава за да са свидетели на тези извращения с портретите им и нашите управници да не търсят сметкат! Да няма закон който да ги накаже, но "разместването" или "изключването им ще помогне определено! Жалко, жалко и пак жалко!!!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 бен тен

    1 0 Отговор
    Ела бе м...л да ме колиш не от два дни в страх а всекиден трябва да живеете в страх а може да си първия който ще заколят
  • 52 Обикновен Българин

    1 0 Отговор
    Е какъв е тоя мазен циганин дето ако посегнат на сина му щял да коли ако ги хвана и него и сина му ще ги обеся на публично място както се е случило с нашият освободител Васил Левски но тези мазни м...ли и това не заслужават смърт по най тежката процедура електрически стол да се пържи мега яко.
    А и ш...ния циганин се подиграва с цяла България ние длъжни ли сме да търпим гавра с българския народ това е непростимо трябва да си получат заслуженото ии по добре м...ла който се заканва да не се прави на голям мъжкар да не му падне главата в кофата и на него :)
  • 53 Армагедон

    1 0 Отговор
    Скоро бях в Турция и разбрах от един от екскурзоводите, че физическото посегателство върху човек, дръзнал да говори непочтително за 'бащицата Ататюрк ' не подлежи на наказателна отговорност. По една или друга причина и начин Ататюрк е станал светиня за тях и аз уважавам това (макар, че много ми напомня на култово преклонение). Дали от сърце, дали по навик, дали от страх, но те си го уважават и не дават и сянка на неодобрение да мине над символа на съвременна Турция. И закона в това стои зад тях !!!
    Левски, Симеон Велики, Борис I и десетките символи на българщината не са ли достойни за подобна законова защита????
    Къде сте законотворци наши?! Защо искате България да остане само смътен спомен на вашите отдавна добруващи в странство правнуци ?!
    Колко още гроба, паметници и портрети трябва да се обругаят, за да вдигнете алчните си муцуни от политическата копаня, 'слуги народни'?! Събудете се, излезте от хипнозата на партийните диригентски палки и действайте като български патриоти, а не като
    безгръбначни предатели!
    Бъдете достойни за славното ни минало и го защитете със силата на Закона, за да не се изколим! Това само Вие можете да направите. И стига сте говорили, просто го направете!
  • 54 do rumpi

    0 1 Отговор
    do rumpi nedei da namestvash turcite. turcite si rabotqt i ne pre4at na nikoi vse na vas turcite sa vi vinovni za nai malkoto neshto !
  • 55 bbb

    1 0 Отговор
    еиии полудявам от тия м....ли
  • 56 никсън

    1 0 Отговор
    що не вземе до си сложи " корана " на оная работа и да я публикува да видим кого ще плаши след това ?!!!!! няма да смее да се покаже навън , ама нали сме толерантни само ще го мъмрим , щото разбираш ли неграмотни били !!!!!!!!!!
  • 57 миша

    1 0 Отговор
    ами тои Хитлер добре е работил с м....лите !!!!!!!! ама за голямо сажаление на Боико му трябват циганските гласове! И си ги гали като собственни деца!!!
  • 58 еd

    0 1 Отговор
    корана що намесваш бе ония гледа
  • 59 papagal

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "montana":

    o kolko si....negramoten :D
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 България

    1 0 Отговор
    Мили бате Бойко виж до къде стигна твоето насилствено управление.Вместо колегата ти Ушев да изпраща полицията с-у нас БЪЛГАРИТЕ , защо не се намесят тук? Има ли желание,има и начин.Циганите няма да живеят на издръжката на българите.Единствено народа може да с справи с тях .
  • 62 джко

    1 0 Отговор
    нестига чеим плащаме тока водата и имхраниме к....тата итях ами тещени коят . народа трябва дасе надигне
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 антибългаризация

    1 0 Отговор
    Интересно би било ако се изсипем пред къщата на алито, кой кого ще коли. Вместо да се извини , плаши???? И ние трябва да гледаме спокойно всичко това, ДПС развали празника в Кърджали, и какво правим пак, седим и тъпеем. ДО КОГА????
  • 65 АНТИЦИГАНИН

    1 0 Отговор
    Тримата + бащите им и майките им на РАЗТРЕЛ!!!
  • 66 бай тодор

    1 0 Отговор
    точния въпрос ДО КОГА ????
  • 67 Константин

    0 1 Отговор
    понеже в България има много расисти,затова и държавата е на този хал,защото когато някой циганин направи нещо цяла българия го одумва точно защото е циганин,а българите който съсипаха държавата,престъпници като скинари и т.н. за тях нищо не се говори.Веднъж завинаги трябва да разберете че тази държава е на всички който сме се родили тук без значение циганин,турчин,българин.Най-богатите държави няма расисти хората работят и правят бизнес с хора от цял свят,черни,бели,жълти и т.н.Нека да не се делим а заедно да градим бедната ни държава,без значение какви сме по народност само тогава ще можем да вървим на пред престъпникът си е престъпник без значение от народността му.

    Коментиран от #81

  • 68 кгб

    1 0 Отговор
    публи4ен разстрел ...те са виновни за сегашното състояние на държавата....през комунизма бяха наи долните мишки сега големи отворки ,ама така е много права им се даде и на тях и на турци ,защита на евророма на незнам какво ...само боиииииииииииииииииииииииииииииииии няма оправия ина4е.....
  • 69 руснака

    1 0 Отговор
    ученици от 11-ти клас в добрич не знаят кой е левски)))) техните учители да ги обесят заедно с м...лите
  • 70 Хаджи

    1 0 Отговор
    до Константин . Категорично не си прав. Повече от 50 % от циганите (ромите) ги издържаме ние българите,а ти ако можеш да се наречеш БЪЛГАРИН , то на тези снимки ти не познаваш ли някой от твоите прадеди,те се подиграват с нас .
  • 71 коци

    1 0 Отговор
    ще колиш ли бе м...л, а запалка искаш ли?
  • 72 x95

    1 0 Отговор
    Драги коментатори,

    В часовете на класа още в началното училище трябва да се наблегне на понятията: "чест", "достойнство", "национални символи", "светини" , "видни българи", "гавра", "поругаване".
    Ако питате някое дете, от което и да е училище в малко населено място знае ли що е то "поругаване" няма да знае!Няма да ви каже и кои са националните ни символи / не защото не знае за знамето,герба и химна, но просто не прави връзката!/. Тези млади хора ,вероятно са усещали, че правят нещо нередно, но че " поругават" личностите на велики българи не са се сетили! И не само ромски младежи, по принцип младежи от различен произход приемат много ненормални неща за нормални, забавни, стига да са "извън рамките", да са "интересни" по някакъв начин,за да блеснат... Не е етнически проблема, според мен.Изхождам и от реакциите на Мишо Шамара и поруганото българско знаме. Значително ни падна културата и агонизират ценностите ни, за жалост всички сме виновни!
  • 73 ilko

    1 0 Отговор
    до кога ще гледам как бесней циганина над бащино ми огнище мила майко?
  • 74 Нациста

    1 0 Отговор
    Еи цигани на сапун бе ! ше колиш ти да не дойда в добрич и да ви изколя всички м...сари бе !
  • 75 Japoneze

    1 0 Отговор
    ПравА ли-време е да ги свием като по Тошово време да не смеят да гъкнат,щял да коли-време е Българина да отвърне на тази наглост-бързо 2 месеца на кариерата-да се поохлади,ако и това не помага има и други методи.Време е държавата да не затваря очи пред циганията-аз ще им кажа-да бачкат вместо да лежат-на магистрали,строежи за благото на обществото.Ако бяга от изправителния труд-лесно-нападнал пазачите-гръмнали го,след 2-3 опита ще се откажат.Мерки и то крути трябват СЕГА-има начин да отговарят и на европейските норми за права-и пак да им се стъжни живота,който е възпитан и не краде-само този циганин трябва да може да го бъде в България!!!
  • 76 пич

    1 0 Отговор
    консантине обърка се приятел.силните държави в света има расисти и благодарение на тях са силни.нито една държава не е приобщила м...лите към обществото.циганите жевеят отделно от света с техните си закони и нрави.не се съобразяват с никой и нищо.тук в бг те са царе .не работят;крадат;убиват;влизат в затвора и там ги хранят.правят по 5-10 из..да и получават помощи от нашите заплати.политиците ги защитават.на избори и св..ки им правят.после пак правят това което са правили най добре да крадат и убиват.трябва да има клане и бесене на политици за да разберат че не трябва да се гаврят с хората.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Димитър Иванов

    1 0 Отговор
    Тези деца трябва да положат обществено полезен труд ако наистина желаят да се покаят, нека направят нещо за България. От кръвопролития и хрантутници по затворите нямаме нужда. А относно помощите които плащаме всички ние от джобовете си, според мен те трябва да отиват при хора които са заети - има толкова много улици за метене, паркове за чистене и тнт. Нека държавата вземе мерки за разпределяне на помощите между хора които се трудят за нея, а не за шмъркалници на лепило и хора които не правят нищо друго освен дребни престъпления и деца които не могат да отгледат и възпитат.
  • 79 ай хой

    1 0 Отговор
    А ве едно м...ллче лъже като дърт циганин и веднага лумпените скачат срещу Българските учители. В никоя държава по света незнаенето не се приема като презумция за невинност. Да не говорим простотии а да накажем виновните - м...лите и техните манипулатори от ДПС.
  • 80 деца на килограм

    1 0 Отговор
    Това не са деца, а из..ди
  • 81 Japoneze

    1 0 Отговор

    До коментар #67 от "Константин":

    Да вярно,но от нашите м...ли по лоши няма в Европа-нямат страх от закона-не се образоват-крадат на поразия-не плашат сметки за нищо,
    взеха и да ни заплашват-ако аз кажа че ще коля цигани публично-ще отнеса някоя условна най-малко-тоз М...л Али-нищо-докога бе господа съдии ще си затваряте очите-били цигани-да отговарят пред закона с цялата му тежест-ако няма достатъчно затвори -изградете трудови лагери-като концлагери-с кули и автомати-така и едно армейско подразделение в повече.През деня на работа,така и по малко Алита ще се раждат!Крадат и нищо-питайте Българския народ,ако не ви стигат пари за тези трудововъзпитателни съоръжения-направете сметка-всички българи ще дадем пари-но да спим спокойно!
  • 82 A40

    1 0 Отговор
    В на6ата мила родина циганите крадат старите хора,пребиват ги ,изнасилват ги,поругават народни светини,ограбват земеделската продукция на селските стопани и никой от държавниците ни не предприема никакви мерки спрямо тези процеси,...ето циганина е готов да коли..ако това нещо го каже българин, 100% циганските "лидери" ще яхнат метлата за етническия въпрос и българина ще си изпати с някоя присъда за заплаха на онеправданите цигани. Докъде я докараха престъпните ни управници- за да докопат някой и друг глас на циганина покрай изборите, са готови да потъпчат българската народност и достойнство.
  • 83 Бай хой

    1 0 Отговор
    Тия м..сти не учат - учителите са принудени да ги пускат от клас в клас и като им подарят дипломи ще ги назначат с предимство пред българчетата. Българи осъзнайте се и да ги натоварим в самолети за Европа и там да си ги интегрират.
  • 84 Ицо

    1 0 Отговор
    тия заслужават да ги изкривят от бой,а стария м...л който иска да коли на САПУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУНННННННН!!!!!!
  • 85 nacionalist

    1 0 Отговор
    kato e tolkova smel da si nosi posledstviqta kato maj ane da se krie zad garba na ciganski ba6ta !!!!!! a toi 6tom moje da koli nie balgarite mojem i ni e da kolim i da besim m...li na sapun kradliva propadnala naciq!!!!!!
  • 86 илко илкомотор

    0 0 Отговор
    Тия м....сти не учат - учителите са принудени да ги пускат от клас в клас и като им подарят дипломи ще ги назначат с предимство пред българчетата. Българи осъзнайте се и да ги натоварим в самолети за Европа и там да си ги интегрират.
  • 87 сбор

    1 0 Отговор
    Дайте сбор да се направи и циганина да се накаже; Хайде БРАТЯ НА ОРЪЖИЕ
  • 88 Галин Гечев

    1 0 Отговор

    "- Българийо, за тебе те умряха,
    една бе ти достойна зарад тях,
    и те за теб достойни, майко, бяха
    И твойто име само кат мълвяха,
    умираха без страх."
  • 89 БЪЛГАРИН

    1 0 Отговор
    Ако съм ПРЕЗИДЕНТ ( а не плевня) целия род ще оставя без българско гражданство и без никакви права.
    Отделно - ако обидиш Б.Б кой знае какво ще ти се случи, но за ЛЕВСКИ, БОТЕВ и другите наши БЪЛГАРИ - всичко ще си мине тихичко. А иначе в интернет е пълно с електронни петиции и референдуми. Да направят референдум за моите данъци и осигуровки изплащани на м...лите (защото циганин все пак е етнос, а нешето си е м...л)
  • 90 Japoneze

    1 0 Отговор
    Аз предлагам да направим подписка за създаването на Трудововъзпитателни лагери и Армейско подразделение за охрана им-със специални правомощия за съдействие на полицията.Да помолят европа за пари с цел интегрирането на циганите в трудовия обществен живот.Който циганин открадне-било то и 5 лева,изнасилва,вандалства,поругава-да отсяда там-"за морално възстановяване"-съвсем по Европейски!Малко медийна игра-и хопа сме отличници!
  • 91 ПРОКУРОР

    1 0 Отговор
    А този, дето ще коли, моля прокуратурата да се самосезира - явно е опасен. Макар, че ще го започна от гръкляна и ще му разгледам закуската, обеда и вечерята.
  • 92 Kolio Mamata

    1 0 Отговор
    Мирише ми на гражданска война !

    Коментиран от #95

  • 93 гост

    1 0 Отговор
    м..л ли е,сапун. нищо не им правят на тях защото били от малцинствата?? ама до някой друга година ние Българите ще сме малцинство в продажната ни България
  • 94 ВМРО

    1 0 Отговор
    ВМРО и Атака , каде стееее, нали дте най-големите патриоти. Или само си лаете. Някякъв м...л каза пред цяла България ,че ще коли , а вие спите. БУНТ ИСКА НАРОДА СТИГА ПРИКАЗКИ ВЕЧЕ
  • 95 война

    1 0 Отговор

    До коментар #92 от "Kolio Mamata":

    Това няма да е гражданска войта , а ОСВОБОЖДЕНИЕ от турско-циганското иго сега
  • 96 Веселин Христов

    1 0 Отговор
    Всички много говорим, обаче действия нямаме никакви. Пред монитора и клавиатурата сме толкова многобройни и толкова силни, че ако някои от Гърция или която и да е друга свободна държава, с някакво самосъзнание ни прочете коментарите, ще си помислят че започва гражданска война. Проблем... и то голям е нашето овчедушие, което трае и подкрепя, въпреки нежеланието и негодуването, тези актове на поругаване, не само на нашите светци, а на нас, хората които храним тази неблагодарна паплач. В Катуница ще газят хора, в Ботев и във Факултето родната полиция ще ги е страх да влизат нощем??? Може ли такова безочие? До къде я докарахме... Да ни е страх от тия паразити и да прекланяме глава над техните престъпления и гаври с българския народ? Пазят ги като мамини дечица и правата са им в пъти повече от които и където и да е било. Да разбира се, ще ги пазят, те са основният избирателен електурат - гласът на България! Как и с каква гордост ние да кажем че сме горди с това, че сме българи? Срам ме е от цялата тази пародия и "държава"!!!
  • 97 georgi

    1 0 Отговор
    Циганина щял да коли, не е ли времето да почне да се търси отговорност на тая напаст циганска, значи така е възпитавал а и така възпитават всички цигани- за българите колене а аз работя за да има помощи за тях.
  • 98 хххххххххх

    1 0 Отговор
    И искат да няма дискриминация.
  • 99 georgi

    1 0 Отговор
    Френският президент Саркози направи скандално изказване разярен от отправените му критики относно предприетото екстрадиране на циганите към родните им страни: "Само Хитлер може да интегрира ромите -заяви френският президент по време на дебат излъчван по телевизията - Няма начин да интегрираш хора, които все още живеят в родово-общинния строй и отказват да полагат каквито и да е усилия да водят цивилизован живот. Как да интегрираш хора, които доброволно се отдават на просия, проституция и кражби, хора които искат наготово да ползват придобивките на съвременната социална държава, без да са положили и мъничко труд в изграждането и.
  • 100 Дошо

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Джак Даниелс":

    Левски е убил само един ратай, който се е развикал докато се е крил в един чорбаджииски обор естествено без знанието на собственика.ЗА това и църквата не иска да го провъзгласи за светец.
    М...лите са тъпи и заслужават да им теглим по една цев ама и ти се засрами, че говориш глупости за Апостола
  • 101 dfhjfgh

    1 0 Отговор
    Аз също съм от ромски произход но такива същества като тези ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЖАТ ,това е гавра със българската история и
    култура това не бива да се търпи от наша страна тези хора са прости,глупави,мързеливи, има някои които са различни ,
    но видиш ли необразован циганин трябва да си далеч от него,това от мен го знайте !!!
  • 102 kakavida

    1 0 Отговор
    хахаха българия няма да роди своя Аркан. сърбите се биха за родината си остана една малка Сърбия но остана за сърбите.
  • 103 невидим

    1 0 Отговор
    Марийче,не ,,Опозорената,, а ,,Позорна,, снимка би трябвало да се каже
  • 104 Гостът

    0 1 Отговор
    Ще коли...че те цинговците са по-страхливи и от полска мишка. Покажи му пръст и ще избяга. Види ли ножа - напълнил е гащите. Ще коли...
  • 105 невидим

    1 0 Отговор
    След като не са познали тоя и оня,значи образованието им много куца.Кой ги е пуснал да стигнат до 11 клас?Няма ли да се потърси отговорност и на него?Или само и само да не реват,че са дискриминирани се избутват криво ляво до някой клас,и после с превръщат в ето това!
  • 106 Дошо

    1 0 Отговор
    И на мен сърцето ми се свива от мъка като гледам как се гаврят с Апостола и най-великите ни владетели направили Родината силна и богата навремето и дори империите са стояли мирно пред Майка България.
    Но драги сънародници какво се пенявите тука?И аз и вие знаем, че нищо няма да направим.По форумите сте много смели ама никога нищо няма да направите по въпроса.И занапред по-зле ще става, но пак ще сме същите отворковци по форумите, а м....лите ще безчинстват и ще харчат парите за пенсии на родителите ни и ще ни се подиграват, а ония в народното събрание и медиите ще ги защитават.
  • 107 ТРОШАЧА

    1 0 Отговор
    ВИЖТЕ ГО ТОЗИ ЦИГАНИН БЕ ! СТАНАЛ 11 КЛАС И НЕ ЗНАЕЛ ЧЕ ТОВА Е ЛЕВСКИ ...? ТИЯ ТРИМАТА ЛИ СА НЕСПАСЯЕМО ПРОСТИ И НАХАЛНИ ИЛИ НИ ПРАВЯТ НАС НА ТАКИВА ! А ЦАРЕТЕ И ТЯХ ЛИ НЕ ПОЗНАХТЕ А ??????? НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА УМРЕЛИ ЛИСИЦИ НА ВСИЧКИ Е ЯСНО ЧЕ МНОГО ДОБРЕ ВИ Е ИЗВЕСТНО КОИ СА ТЕЗИ ХОРА И ЧЕ СЕ ГАВРИТЕ И ПОРУГАВАТЕ БЪЛГАРСКАТА ЧЕСТ И ИСТОРИЯ НА ХОРА НАПРАВИЛИ ВЕЛИКИ ДЕЛА ЗА БЪЛГАРИЯ ! АЙДЕ ДАНС БОП ПРОКУРАТУРИ И ДР . НА ХРАНИЛКАТА ВЗЕМЕТЕ ЧЕ СВЪРШЕТЕ ЕДНА ПОЛЕЗНА РАБОТА НАЙ-НАКРАЯ ДА СИ ЗАСЛУЖИТЕ ЗАПЛАТИТЕ . ТЕЯ ТРИМАТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗГОНЕНИ ОТ СТРАНАТА ЗАВИНАГИ ЗАЕДНО СЪС СЕМЕЙСТВАТА ИМ ! ДА ХОДЯТ АКО ИСКАТ В ИНДИЯ АКО ИСКАТ В ТУРЦИЯ ! И БЕЗ ТОВА САМО ТЕЖАТ НА ГЪРБА НА НАРОДА НИЩО НЕ ПЛАЩАТ А САМО ИСКАТ – ДО КОГА ЩЕ СЕ ПРИЛАГА ТОЗИ ДВОЕН СТАНДАРТ ! ЕДНИ НЕ МОГАТ ДА ВДИГНАТ ГЛАВА ОТ ДАНЪЦИ СМЕТКИ ТАКСИ БЕЗМИСЛЕНИ ОСИГУРОВКИ И НИСКИ ЗАПЛАТИ А ДРУГИ СИ ЖИВЕЯТ КАТО БОГОПОМАЗАНИ И НИКОГА НИЩО НА НИКОГО НЕ ДЪЛЖАТ ! НЕ СЪМ ВИДЯЛ ЦИГАНИН ДА ПЛАЩА АКТ ИЛИ ДА СИ ДУПЧИ БИЛЕТ ИЛИ ДА ПЛАЩА ДАНЪК НА ИМОТ ИЛИ ТОК КАМО ЛИ ВОДА А ЗА ДЪРВА ЗА ОГРЕВ ПЪК ВЪОБЩЕ ДА НЕ ГОВОРИМЕ !Е КОЛКО ОЩЕ НА ГЪРБА НИ ЩЕ ЖИВЕЯТ ТЕЗИ 800. 000 БОГОИЗБРАНИ ,,СЪНАРОДНИЦИ''. А БАЩАТА ПЪК ЩЯЛ ДА КОЛИ ...????????? ПЪРВО УБИИСТВА ИМАШЕ В КАТУНИЦА А СЕГА ДРУГ ЦИГАНИН ЗАПЛАШВА И ПАК С УБИИСТВА ? ЛЕВСКИ И ТИ СИМЕОНЕ АКО СЕ СЪБУДИТЕ ДА ВИДИТЕ ДО КЪДЕ Я ДОКАРАХА В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЗА КОЯТО ВИЕ СЕ БИХТЕ И УМРЯХТЕ ЗА ДА БЪДЕ ВЕЛИКА ... ЩЕ УМРЕТЕ ПАК НО ... ОТ МЪКА !!!!!!!!!!!! ( лично мнение)
  • 108 Денис

    1 0 Отговор
    Прочетох почти всички коментари и предлагам на всички българи следващите избори да гласуват за АТАКА(аз поне ще гласувам за тях), то е ясно, че който и да дойде на власт ще краде.Надявам се, че АТАКА ще може да оправи този проблем.САМО АТАКА ЗА ТЯХ!!!
  • 109 Цял живот мъртъв

    1 0 Отговор
    Скоро ама много скоро тук ще останат само цигани и тогава ще ви видя как ще я карате г-да Ш..НИ политици .Истинските хора ще са напуснали тази земя която от оазис направихте пустиня . Желая ви и вие да стигнете до дъното и да завършите скапания си жалък животец там и през цялото време да ви преследва вцепеняващ страх . Желая ви го от сърце .
  • 110 sksks

    1 0 Отговор
    Предлагам да се съберем и да отидем да видим кого ще коли този нещ..астник стресиран.......
  • 111 lio

    1 0 Отговор
    Петър Петров, шеф на инспектората по образованието в Добрич, да си подаде оставката след като не упражнява контрол над подчинените си. Как е допуснал да има такива педагози в професионалната гимназия по автотранспорт, които за единадесет години не успяха да научат м...ла, кой е Левски.
  • 112 Иван

    0 0 Отговор
    Щом бащата на единия отправя закана "Ако някой посегне на сина ми, тежко му. Ще коля!", чудя се аз като заинтересован, мога ли да повдигна обжинение срещу него за "Заплаха за саморазправа"? И нека тогава той и момчетата изправени пред съд разберат кой е Левски...
  • 113 християнство

    1 0 Отговор
    Скоро след , като се подиграха с Мохамед,ония Хамерикански филм, ислямските държави взеха да колят наред християни. Цар Борис е българския покръстител. Тия м.....ли поругават и християнската религия, а това трябва да стане достояние и в Европа,.Нека разпространим в света какво сме пренудени да търпим в сабствената си държава. И дали да ги толерираме или биеме
  • 114 Далеч от БГ

    0 0 Отговор
    Тихия но ефективен протест на българина – завинаги емигрант с еднопосочен билет !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 115 руски

    1 0 Отговор
    Нека се вземе пример от Русия,и там има цигани,но са известни единствено с циганските си романси
  • 116 Yordan Yalamov

    1 0 Отговор
    СМЪРТ !
  • 117 БГ армия

    1 0 Отговор
    Като няма политици и полицая, които до се справят с проблемите, ПРИЗОВАВАМЕ АРМИЯТА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ КАЗАРМИТЕ. ИСКАМЕ ВОИННО ПОЛОЖЕНИЕ. Да видим тогава м....лити дали ще се правят на луди , че не днаят кой е Левски. И тия дпс в кърджали , дали ще посмеят да се опълчват на България. Нека армията да защити народа от турско-циганския гнет
  • 118 СМЪРТ ЗА МАНГАЛИТЕ

    1 0 Отговор
    М..... ИМ ЦВЕТНА ЩЯЛ ДА КОЛИ ДА МИ КОЛИ Х.. С ЕЗИК! БЕЗ КРАКА ЗА М...ЛИТЕ!!! КАКВО ИЗКЛЮЧВАНЕ ТАКА ДА ГИ ОПРАВЯТ ЧЕ И ДА ИСКАТ ДА НЕ МОГАТ ДА СТИГНАТ ДО УЧИЛИЩЕ ДА ХОДЯТ НА РЪЦЕ ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
  • 119 mangal

    1 0 Отговор
    mrasni m..gusti
  • 120 Добрич

    1 0 Отговор
    Петър Петров, шефа на инспектората- му е наредено да не прави нищо за да запазим спокоиството на братята роми, и те така са свикнали всичко да им се разминава, биле неуки , все не знаят - не разбрали а да се гавряг с ортретите на видни българи ЗНАЯТ И РАЗБИРАТ А Е...................... Тоя пък щял да коли абе гледай да не се мяркаш много че .............
  • 121 Мустафа

    0 0 Отговор
    мазни цигани.... Али да те хванем в Бургас да видим кой кого ще коли...м..го
  • 122 Добрич

    0 0 Отговор
    Къде са сега управниците сега мълчат - няма да направят нищо че са задават избори и трябва някой да гласува за тях да им лапат п...... е
  • 123 Българина

    1 1 Отговор
    един ден колкото и жалко тези м...али ще ни ъправляват, защото ние сме силни само на думи не и на действия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 124 Joe

    1 0 Отговор
    Е как може питам аз да се позволява такава свободия на циганин.... а тоя дето ще коли, лично аз бих му се изплюл на лицето, както синът му се е изплюл на моята история

  • 125 dqvola

    1 0 Отговор
    Kogo shte kolish be m...l s...n... samo boi...
  • 126 фен

    1 0 Отговор
    Не само Петър Петров ...да подава оставка...а всички ние българи да я подаваме щом допуснахме м...лите да се гаврят с нас...и да ни се заканват...младото м...лче в Бойчиновци...а дъртия бай м...л в затвора за закана за убийство...
  • 127 evropeiski zaplaten

    0 0 Отговор
    s Udovolstvie bih gi pusnal na stanishev,kostov i zaria,no na tiah mai shte im haresa?

    Коментиран от #128

  • 128 даа

    1 0 Отговор

    До коментар #127 от "evropeiski zaplaten":

    127 коментара и нищо особено. Както винаги - ще попишем, ще ни олекне, ще забравим, ще ни ощипят пак, ще си спомним, пак ще попишем, пак ще ни олекне, пак ще забравим и така до 2050, когато ще останат една шепа българи пръснати по света, а днешна България ще е само един избледняващ спомен.

    М...лите са ясни, но ние им даваме баницата.

    Тъжно но истина....

    Коментиран от #130

  • 129 хммм

    0 0 Отговор
    Като се сетя мюсулманите по свта какво направиха заради едни карикатури за Мохамед и един филм !!!
  • 130 катуница

    1 0 Отговор

    До коментар #128 от "даа":

    Не знам какво очакваш, но искам пак да изляза на улицата и да викам(ако мога и ще удрям цигани и турци), както беше при катуница, само , че тогава умряха 2 деца, мир на праха им. Трябва ли да има още УБИТИ за да излезем??????????

    Коментиран от #131

  • 131 8888

    1 0 Отговор

    До коментар #130 от "катуница":

    @130 Не намесвай турците бе първо се оправете с циганите давидим кой кого ще коли
  • 132 Ф.ЛАЛЕТО

    1 0 Отговор
    ХЕЙ АЛИ НЕ СЕ ЗАКАНВАЙ ...ДА НЕ ТИ ФРЪКНЕ ЗЕЛКАТА ....БРАТ МИ...
  • 133 ицко

    0 0 Отговор
    Ако тоя го е казал публично, че ще коли трябва по бързата процедура и в пандиза.
    А младия м..го нека го изключат още днес.
  • 134 Stefan

    1 0 Отговор
    Tova sa Turci a ne Cigani ve
  • 135 г-н Вучков

    0 0 Отговор
    Много интересна случка след като брюксел ни обяви като тоалетна чиния сега и тези цигани ха ха ха
  • 136 хохи

    1 0 Отговор
    закани в публичното простронство за клане -и сега ние трябва да се уплашим и да го успокоим м....ла за да не ни заколи и какво още ...смях ...никаква реакция от мвр...или са му казали ..недей де не така моляте другарю циганин ще вдигнем помощите за да не колиш...лелеее..
  • 137 Стар Българин

    1 0 Отговор
    “Посегнат ли на сина ми, ще коля!"

    Да гледа да не заколят него!
  • 138 наш

    1 0 Отговор
    Сидеров-премиер-кафявите ризи и за месец два чиста и свята република-
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 bea

    0 0 Отговор
    abe hora tova ne sa m.....li tova sa turci vijte kakvi imena imat samo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  • 141 павлин павлов

    0 0 Отговор
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=441504332553460&set=a.431094346927792.84966.100000816908023&type=1&theater
  • 142 Дядо поп

    0 0 Отговор
    ще коли м....ла ама това да не му е Истанбул.Според мен трябва да ги вкарат незабавно в затвора.
  • 143 йови

    0 0 Отговор
    Къде се скрихте бе ВМРО- АТАКА къде сте бе герои то е лесно да врякате по площадите сега е момента да по търсите сметка на тези даскали и оправници как този м....л е стигнал до 11 клас като незнае кои са тези на портретите.Че на другия пък бащаму щял да коли кого бе м....л ще колиш бе? Не спите другари милионери защото както е тръгнало клане ще има .А като изколят нас откаде заплати и за Вас
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 X-MEN

    0 0 Отговор
    Штял да коли яла ме заколи
  • 147 Кубрат!

    0 0 Отговор
    Значи, никой не може да посяга на пишлемето, обаче пишлемето може да посяга на всеки?!
    Който си го търси, ще си го намери :)
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 БЪЛГАРИН

    1 0 Отговор
    Време е ВМРО и АТАКА да се обединят,да видят и други които ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ и та изборите да се гласува за тях,защото тия ги видяхме,че хич неги е еня за БЪЛГАРИЯ гледат си келепира и само по изборите се сещат за Българите На БЪЛГАРИЯ и трябва правителство от ПАТРИОТИ ,а не от послушковци
  • 150 Ivo

    1 0 Отговор
    Ако ние не ги направим на сапун,те на нас чалми ще ни сложат,а децата ни ще продават!!....Само момента чакат!!!
  • 151 ГНЕВЕН

    1 0 Отговор
    Тъпак!! Не се научихте,че с нож не се влиза в престрелка:Д
  • 152 Мариела Иванова

    1 0 Отговор
    Малко име е страхът...
  • 153 митко

    0 0 Отговор
    shte ima vazmezdie :)
  • 154 ГНЕВЕН

    1 0 Отговор
    жална ви е майката !
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 вуяя

    1 0 Отговор
    кого ще колиш бе...мършав м....л...
  • 157 эъэо

    0 0 Отговор
    абе кви са тези бащи ЩЕ ВИ ИЗТРЕПА .....
  • 158 Мариян Димитров

    0 0 Отговор
    nepoznal levski indianec da dokaram shte go poznae be da e... i m.....lite wi nesmasleni
  • 159 иииииииииии

    0 0 Отговор
    еи м...л дърт кои 6е коли6 бе
  • 160 яая

    1 0 Отговор
    абе тези не са хора а грешка на природата.И също ние сме виновни че им позволяваме.Ай де тея да идат да се е.ават на РУСИЯ
  • 161 станишев

    0 0 Отговор
    Цецо като вземеш заплата прати малко пържоли на рома да не коли избирателите
  • 162 Николай Маринов

    0 0 Отговор
    НЕКА ВСИЧКИ РОМИ ПОЕМАТ СВОЯТ ПЪТ КЪМ ВЕЧНОСТТА!!!
  • 163 Николай Маринов

    0 0 Отговор
    ИМА ЕДНИ СУРВАКАРИ В АНАДОЛА ТОЧНО ЗА ТАКИВА М...ЛИ
  • 164 монти

    0 0 Отговор
    ще колиш ама и ние можем не само да колим
  • 165 SkinHead

    0 0 Отговор
    Ши колиш ти ......... !
  • 166 българка

    0 0 Отговор
    Нека да бяха се погаврили при Тодор Живков,не Бойчиновци а в гроба щяха да са сега,храни куче да те лае.Ние им плащаме всичко то се знае,какво произвеждат?
  • 167 никой

    0 0 Отговор
    така е като оставихме циганите да си разиграват коня
  • 168 ххх

    1 0 Отговор
    Само се хабите да пишете коментари. Къде сте видели циганин с компютър?
  • 169 хан Крум

    0 0 Отговор
    НА ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ Е РАВНО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ, КОЙ ЩЕ КОЛИШ? В МОЯТА ДЪРЖАВА ТИ ЛИ СИ ПРАВОСЪДИЕТО,ХАЙДЕ ВЪРВИ СИ В ТВОЯТА.ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА.НЯМА КАК ДА ОСТАНЕ НЕНАКАЗАНА ПОСТЪПКАТА НА ЦИГАНИТЕ,КОЙ ИМ ИЗМИСЛИ СЕГА ПЪК РОМИ?
  • 170 Жоро

    1 0 Отговор
    Ела мен да заколиш ща..е..а циганина
  • 171 свети Петър

    1 0 Отговор
    Как са влезли в този кабинет,къде са били учителите? Оставка на директора.Как може такава гавра с нашите светини,те сега ще се оправдаят,че не знаят кой е на портрета,Бойко пак ли ще ги защити? Бащата на м..го,трябва да бъде наказан за обида,ще коли,кой ще колиш?
  • 172 аз

    1 0 Отговор
    коли , ама имаш един опит! следващия е мой
  • 173 ВИП АМГ

    1 0 Отговор
    koi shte kolish be .hodi si mii ulicite i tixo.
  • 174 мразя мангали

    0 0 Отговор
    mishki na.rani
  • 175 гост

    1 0 Отговор
    Смърт за мръсните м...ли!
  • 176 Българин

    1 0 Отговор
    И тези са отглеждани със социални помощи от българите! За българските деца няма социални помощи!
    А дъртият циганин и нагъл!
  • 177 кжжм

    1 0 Отговор
    защо не е още Т.Живков на власт циганин нямаше да се покаже от гетото
  • 178 Wild

    0 0 Отговор
    Всичко друго ОК ама как не познали Левски на потрета като отдолу пише нещо от сорта (В.Левски) или пък (Васил Левски) не се вижда ясно
  • 179 иво

    0 0 Отговор
    дайте го тоя м...л да му кажа как се копи
  • 180 Вермахт

    0 0 Отговор
    На всеки м...л в тая държава след първото му дете трябва да му се режат топките,иначе тежко и на БЪЛГАРИЯ след още 20-30 години
  • 181 montana

    0 1 Отговор
    това са турци а не роми
  • 182 иво

    1 0 Отговор
    интересно ми е какво чакат ченгетата,цялото циганско племе трябва да се изселли на марс
  • 183 Трагедия

    1 0 Отговор
    На къде отиваме... Много взеха да си позволяват мръсните цигани. Ако не ги пазеше закона, честно ви казвам да съм убил всеки, който ми се изпречи на пътя. Цитирам заглавие на друга тема "В Иран бяха екзекутирани 10 наркотрафиканти". Искам да прочета заглавие "3 циганчета бяха екзекутирани за гавра с портрети на видни българи"
  • 184 Симеон Симеонов

    1 0 Отговор
    Тук е момента някои органи да се самосезират .
    И стига оправдания с неграмотни , не добре интегрирани и т.н.
  • 185 bulgaria

    1 0 Отговор
    abe m....l mrusen,koi shte kolish be,shte koli toi,posle imalo rasizam,sadizam i kakvo li oshte ne.Aide stiga ve4e lichno na mene mi pisna ot takiva ciganski istorii,pisnami ot cigani koito kolqt,za tva traa diktatura,ciganin v u4ilishte li-v tekezesetata da berat qgodi i tva e,ne v u4ilishte da rabotat,da sa evtina rabotna ruka samo taka shte se opravat...
  • 186 момтана

    0 1 Отговор
    вие само на ромите можете да се оплълчите а не на жашия истински враг турците
  • 187 Хитлер

    1 0 Отговор
    Грозна гледка какво друго да се коментира,просто трябва да стане като в Италия да не им се издават документи за самоличност и като изчезне м..го никой да не го търси съответно.А ш...ният дърт м...л да не се изказва така смело,че м...л войвода няма и да не му се наложи да проси за милост !!!
  • 188 Ванко Иванов

    1 0 Отговор
    Какво ще коли този само да ми дойде да го видя кой ще коли. Ще му откъсна топките.
  • 189 иво

    0 0 Отговор
    такива турци няма,а всички р...ци да си ходят в турция,там за такива коментари като на монтаната ще те резнат още един път
  • 190 Ванко Иванов

    1 0 Отговор
    На тези им трябва Арлин Антонов.
  • 191 Левски

    1 0 Отговор
    Хей,байно,защо ме събуди?Държавата ти дава пари да се учиш,станал си в 11 клас,как не можа да ме познаеш? Аз се борих за "чиста и свята Република,байно"-исках всички да бъдете равни пред бога,образувах 500 тайни комитета в България,навсякъде гонен навсякъде приет,борих се да живеете вие добре,защо не прочетохте моята биография? В школото на какво ви учат байно? Твоят баща,ходил ли е на училище?Не те е възпитал той,клетникът му,е байно сега ще се развилнея и как ще започна аз да ви коля,няма да ви се дам защото аз съм АПОСТОЛЪТ НА СВОБОДАТА ИЗВОЮВАХ Я С КРЪВ И НЯМА ДА Я ДАМ ДА СЕ ГАВРИТЕ С МЕН СЕГА!!!
  • 192 момтана

    1 1 Отговор
    отворете си очите и виште тези които и новини им пускате те просто пофтарят случилотосе преди 500го ваште османофци
  • 193 момтана

    0 1 Отговор
    с ахмет дуган не смете да се расправияате ама за ромите сте кадрни
  • 194 абв

    1 0 Отговор
    няма полиция, няма прокуратура, няма съд, има нещастен мързелив и страхлив народ, дето чака някой друг да го оправи. тоя друг вече е тук, по цяла нощ прави популация и черните хлебарки все повече ни завладяват, трябва да се мачкат с подковани ботуши
  • 195 boko

    1 1 Отговор
    Ще колиш ли бе м....л,да не стане после беля циганин мръсен
  • 196 ceko

    1 0 Отговор
    най-добре заколи сина си, че като гледам живота му ще е напълно лишен от разум както и до момента!
  • 197 момтана

    0 1 Отговор
    боко земи та исколи вси4ки цигани та като доидат пак турците да нема кои да ви пази
  • 198 Гост

    1 0 Отговор
    Като в Катуница ви трябва ! Из цяла България трябва да горите, да ви прокудим от тук, сган мръсна!!!
  • 199 Бай хой

    1 0 Отговор
    Сега б....ка директорка на гимназията ги награждава с индивидуално обучение. Спите ли бе Българи. Докога ще търпим. Незабавно уволнение на директорката.Връщане на м...стите в 1 клас след като не могат да прочетат надписите под портретите.Бойкот на Босфоратв след като са загрижени за престъпниците. Кой ще плати за психотерапевти на обидените Българи.
  • 200 Дядо Йоцо

    1 0 Отговор
    Къде са били циганите през освободителната война.Дали са участвали в боевете за освобождението на България.Тяхната история е свързана по-вече с Турската отколкото с Българската.Идват в България заедно е Турските завоеватели така че и те са издевателствали над Българите.И от кога пък станаха християни ?Пишат се такива каквито им изнася.
  • 201 wwwww

    1 1 Отговор
    щом дъртия циганин иска да коли за кога да чакаме ????
    нека да ги избием всичките до крак
  • 202 gost

    1 0 Отговор
    potresena sum kakwo stawa w tazi durzhawa...veche 7 godini zhiweja w chuzhbina i znam zashto....njamame budeshte v bg.tq stawa ciganska durjava...mnogo zalko....minalite geroi na osvobojdenieto se obrushtat v grobovete kato vidqt kak se ostavame na cigani i turci da ni zavzemat durjavata!!!
  • 203 БГ

    1 0 Отговор
    Нека училищното ръководство им възложи да напишат есе за лицата от портретите,оценка от външни учители /може да ползват помощна литература,интернет-важното е да разберат нещо / .Този който получи слаба оценка-няма диплома,няма шофьорска книжка и отново на училище...
  • 204 бич божи

    1 0 Отговор
    в АУШВИЦ са давали ножове на циганите ....
  • 205 Дядо Йоцо

    1 0 Отговор
    Турция защитава интересите на Турското население в България но по косвен начин защитава и циганското население.След не много време положението може да стане като в Косово.Само циганите раждат много деца а ги отглеждаме ние .А нашите деца бягат зад граница.Виновни са и учителите.Пълно безхаберие.Само да върви заплатата.
  • 206 Хр. Ботев

    1 0 Отговор
    Не плачи, майко, не тъжи,
    че станах ази хайдутин,
    хайдутин, майко, бунтовник,
    та тебе клета оставих
    за първо чедо да жалиш!
    Но кълни, майко, проклинай
    таз турска черна прокуда,
    дето нас млади пропъди
    по тази тежка чужбина -
    да ходим да се скитаме
    немили, клети, недраги!
    Аз зная, майко, мил съм ти,
    че може млад да загина,
    ах, утре като премина
    през тиха бяла Дунава!
    Но кажи какво да правя,
    кат си ме, майко, родила
    със сърце мъжко, юнашко,
    та сърце, майко, не трае
    да гледа турчин, че бесней
    над бащино ми огнище:
    там, дето аз съм пораснал
    и първо мляко засукал,
    там, дето либе хубаво
    черни си очи вдигнеше
    и с онази тиха усмивка
    в скръбно ги сърце впиеше,
    там дето баща и братя
    черни чернеят за мене!...
    Ах, мале - майко юнашка!
    Прости ме и веч прощавай!
    Аз вече пушка нарамих
    и на глас тичам народен
    срещу врагът си безверни.
    Там аз за мило, за драго,
    за теб, за баща, за братя,
    за него ще се заловя,
    пък... каквото сабя покаже
    и честта, майко, юнашка!
    А ти, 'га чуеш, майнольо,
    че куршум пропей над село
    и момци вече наскачат,
    ти излез, майко - питай ги,
    де ти е чедо остало?
    Ако ти кажат, че азе
    паднал съм с куршум пронизан,
    и тогаз, майко, не плачи,
    нито пък слушай хората,
    дето ще кажат за мене
    "Нехранимайка излезе",
    но иди, майко, у дома
    и с сърце сичко разкажи
    на мойте братя невръстни,
    да помнят и те да знаят,
    че и те брат са имали,
    но брат им падна, загина,
    затуй, че клетник не трая
    пред турци глава да скланя,
    сюрмашко тегло да гледа!
    Кажи им, майко, да помнят,
    да помнят, мене да търсят:
    бяло ми месо по скали,
    по скали и по орляци,
    черни ми кърви в земята,
    земята, майко, черната!
    Дано ми найдат пушката,
    пушката, майко, сабята,
    и дето срещнат душманин
    със куршум да го поздравят,
    а пък със сабя помилват...
    Ако ли, майко, не можеш
    от милост и туй да сториш,
    то 'га се сберат момите
    пред нази, майко, на хоро
    и дойдат мойте връстници
    и скръбно либе с другарки,
    ти излез, майко, послушай
    със мойте братя невръстни
    моята песен юнашка -
    защо и как съм загинал
    и какви думи издумал
    пред смъртта си и пред дружина...
    Тъжно щеш, майко, да гледаш
    ти на туй хоро весело,
    и като срещнеш погледът
    на мойто либе хубаво,
    дълбоко ще ми въздъхнат
    две сърца мили за мене -
    нейното, майко, и твойто!
    И две щат сълзи да капнат
    на стари гърди и млади...
    Но туй щат братя да видят
    и кога, майко, пораснат,
    като брата си ще станат -
    силно да любят и мразят...
    Ако ли, мале, майноле,
    жив и здрав стигна до село,
    жив и здрав с байряк във ръка,
    под байряк лични юнаци,
    напети в дрехи войнишки,
    с левове златни на чело,
    с иглянки пушки на рамо
    и с саби-змии на кръстът,
    о, тогаз, майко юнашка!
    О, либе мило, хубаво!
    Берете цветя в градина,
    късайте бръшлян и здравец,
    плетете венци и китки
    да кичим глави и пушки!
    И тогаз с венец и китка
    ти, майко, ела при мене,
    ела ме, майко прегърни
    и в красно чело целуни -
    красно, с две думи заветни:
    свобода и смърт юнашка!
    А аз ще либе прегърна
    с кървава ръка през рамо,
    да чуй то сърце юнашко,
    как тупа сърце, играе;
    плачът му да спра с целувка,
    сълзи му с уста да глътна...
    Пък тогаз... майко, прощавай!
    Ти, либе, не ме забравяй!
    Дружина тръгва, отива,
    пътят е страшен, но славен:
    аз може млад да загина...
    Но... стига ми тая награда -
    да каже нявга народът:
    умря сиромах за правда,
    за правда и за свобода...
  • 207 Българин

    1 0 Отговор
    "Посегнат ли на сина ми ще коля!" а нан нас ни посегнаха на светини те ние какво да правим .....не знам защо сме толкова разединени българите???
  • 208 Д. Чинтулов

    1 0 Отговор
    Стани, стани юнак балкански
    от сън дълбок се събуди,
    срещу изедници османски
    ти българите поведи!

    Че сълзи кървави пролива
    във робство милий наш народ;
    високо той ръце простира
    да го избави вишний бог!

    И тъй ний много претърпяхме,
    но стига толкоз да търпим,
    да бъдем пак, каквито бяхме,
    ил' всинца да се изтребим.

    Докога, братя, да се губим?
    Защо да се не съберем?
    Така ли вечно ще се трудим
    и в робство всинца да измрем?

    Я вижте, братя, погледнете
    на ближните нам племена!
    От тях добър пример вземете
    как си прославят имена!

    Станете, братя, вий станете,
    начало покажете вий;
    и сабите си запашете,
    и помощ ще ви се яви.

    На помощ сърби, черногорци
    със радост ще се затекат,
    а и от север храбри руси
    тозчас ще да се появят.

    Догде е мъничка змията,
    елате да се съберем!
    С крака да й строшим главата,
    свободни да се назовем!

    Да стане лева наш балкански,
    от него вятър да повей,
    та полумесец отомански
    под тъмен облак затъмней!

    Да си развием знамената,
    да светне нашата земя,
    да си прославим имената,
    да гинат турски племена!
  • 209 dobristia08

    1 0 Отговор
    това разкайване ли е; че шял да коли дъртия м...л; или ги настройва срещу българите; полицията да го арестува ; за заплаха ;
  • 210 Гражданин

    1 0 Отговор
    Бащата,дето го е възпитал,заедно с Али-в затвора!Нагъл,прост,че и заплашва.Къде се намираш бе ?Плачеш да ти се счупят ръцете и да ти наврем главата в задника.Да се беше извинил публично поне,като другите.

    Коментиран от #213

  • 211 Д. Чинтулов

    1 0 Отговор
    Къде си вярна ти любов народна
    текст: Добри Чинтулов

    Къде си, вярна ти любов народна?
    Къде блестиш ти, искра любородна?
    Я силен пламък ти пламни,
    та буен огън разпали
    на младите в сърцата,
    да тръгнат по гората.

    Пламни, пламни ти в нас, любов гореща,
    противу турци да стоим насреща!
    Да викнем всинца с глас голям
    по всичкия Коджабалкан:
    голямо, мало, ставай,
    оръжие запасвай!

    На пояс тънки сабли запашете,
    за бащината си земя станете,
    колете турски племена,
    пълнете с техните тела
    пространните равнини,
    дълбоките долини!

    За нашето отечество и слава,
    за нашата свобода и държава
    да си пролеем вси кръвта,
    да си добием волността
    от нашите тирани,
    неверни мюсюлмани!

    Байраци български навред да вдигнем,
    към бога със кръст във ръка да викнем:
    о, наш създателю Христе,
    я виж от ясното небе,
    нашето мъчение,
    дългото търпение.

    Благослови ти нашето желание,
    на тебе имаме ний упование,
    подвигът да ни е осветен,
    на твоя вяра утвърден,
    на славното ти име,
    предвечний божи сине!

    Кога в български предели настъпим,
    кога вразите си от нас изгоним.
    Да се възвишат знамена
    на българските рамена
    от върха на Дуная
    в Тесалия до края.

    Кога свободата си ний доставим,
    кога си имената ний прославим,
    да видим всички мир тогаз,
    и ний да викнем всички с глас,
    живейте православно,
    в България държавно.
  • 212 гост

    1 1 Отговор
    И бащата и сина на с- ун. Ш-и е-. м-а циганска.
  • 213 ВИП АМГ

    0 1 Отговор

    До коментар #210 от "Гражданин":

    napalno si prav
  • 214 Христо Ковачев

    0 1 Отговор
    ПРАВ Е ЧОВЕКА И НА МЕН АКО МИ ДОКОСНАТ ДЕТЕТО ЩЕ КОЛЯ
  • 215 Валери Георгиев

    1 0 Отговор
    какъв е тоя м...л дето ще коли и беси не е ли време прокуратурата да се самосезира и да вкара бащата в затвора там да научи кои е Левски кои е Ботев и като излезе да разкаже на цялата махала за тях
  • 216 Димитър Димитров

    1 0 Отговор
    Че и заплашва ауууу.Нагъл М......Л..Не познал Левски малееее тогава защо ходи на училище като незнае кой е Левски.
  • 217 Валери Бойков

    1 0 Отговор
    Нямали прокуратурата да се самосезира,или ще чака да стане беля.Абе арестуваите тоя циганин покажете ,че има държава.
  • 218 Кирил Огненски

    1 0 Отговор
    Хитлер, Хитлеееер.
  • 219 националист

    1 0 Отговор
    на бащата дето е създал такъв из..д ще му отрежа главата и ще я забу4а на кол да му мислят вси4ки останали цигани ...
  • 220 ив

    1 0 Отговор
    май някои прослойки използват доста добре търпимостта ни
  • 221 заза

    1 0 Отговор
    м...ла ти ли ще колиш бе
  • 222 doktora

    1 0 Отговор
    ciganite na saturn
  • 223 aleksandar

    1 0 Отговор
    щом дъртия циганин иска да коли за кога да чакаме
    нека да ги избием
  • 224 67аига7а

    1 0 Отговор
    Ami az mislq, 4e tova si e za zatvor, ama 6tom sa cigani napravo moje da gi grumnat
  • 225 васил иванов кунчев

    1 0 Отговор
    Бълагария за българите-цигани и турци вън,до кога да търпим да ни газят по улиците тая зган??????????????????????????
  • 226 mein kampf

    1 0 Отговор
    Смърт за циганите
  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Христо Ковачев

    1 1 Отговор
    Е КОИ ПЪК СА БОТЕВ И ЛЕВСКИ В КРАЙНА СМЕТКА ,ЕДИНИЯ Е УБИРАЛ ПАРИТЕ НА ЧОРБАДЖИИТЕ И НАКРАЯ НА ПОПА МУ ОМРЪЗНАЛО ДА ГО ЩАВИ И ГО ПРЕДАЛ НА ТУРЦИТЕ КАТО ДОСТОЙНО БЪЛГАРЧЕ,А БОТЕВ Е ОТКРАДНАЛ ЧАСТЕН ПАРАХОД ОТ АВСТРИЙСКА ФИРМА ПОД ПРЕДЛОГ ЗА ИЗМИСЛЕНА РЕВОЛЮЦИЯ ,ТОВА СА ФАКТИТЕ

    Коментиран от #237, #239

  • 229 КУЧИЯШ

    1 0 Отговор
    АЛИ НА САПУН ИЛИ ДРУГ ПРЕПАРАТ , А БАЩАТА НА ВАЛИРАНЕ И ОТ ДЪРТАТА ЦИАНСКА КОЖА, ПОДМЕТКИ ЗА БОТУШИ....А МОЖЕ И ДВАМАТА НА КОЛ, КАКТО ПРЕЗ ТУРСКО...
  • 230 Ильо войвода

    1 0 Отговор
    Я подай ми мммале теееенката пушкааа !!!
  • 231 Бай хой

    1 0 Отговор
    Сърди се на майка си че е родила такъв низък червей и нищожество способно да оплюва Титани. Върви в анадола при кумирите си и дано там да ти излезе късмета.
  • 232 Az - gost

    1 0 Отговор
    Еееей НЕГРАМОТНИКО, представящ се за Христо Ковачев, България се пълни с неверни , като теб и за това се стопяваме като идентичност без ценностна система! А парите се ООООООООООООбират, а на Убират бе !!!
  • 233 hhhhh

    1 0 Отговор
    taq cigani trqbva da gi napravqt na sapun
  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 Афтър

    1 0 Отговор
    Хора,тези циганета са го направили,защото са жадни за внимание.На такива хора никой не им обръща внимание в ежедневието и това е резултата.
    В отговор на дъртия М...Л ще му кажа:
    М..ГО,мери си приказките днеска,че ще си скубеш косите утре,когато твоето к...ленце направи друга още по-страшна беля.Защото както е тръгнал и това ще стане.
  • 236 Мартин 123

    0 0 Отговор
    http://www.youtube.com/watch?v=NWusyx1bmgk
  • 237 Бай хой

    1 1 Отговор

    До коментар #228 от "Христо Ковачев":

    До турското мекере Христо Ковачев - сърди се на майка си че е родила такъв способно да оплюва Титани. Върви в анадола при кумирите си и дано там да ти излезе късмета.
  • 238 цар Симеон 1

    0 0 Отговор
    Знаете ли, кой е този на портрета, който бива държан от клекналия ром?! А знаете ли, чии глави щяха да падат ако сега беше жив?!
  • 239 Стилян Ангелов

    1 0 Отговор

    До коментар #228 от "Христо Ковачев":

    Чорбаджии които са колели наред БЪЛГАРИ !!!!!!!!!
    Един от българите който е отразил българската революция в нашата литература и също така един от българските революционери благодарение на които четеш и пишеш на български,НЕ НА ТУРСКИ !!! НЕОБРАЗОВАН НЕБЛАГОДАРНИК!!!!!
  • 240 emigranta

    1 0 Отговор
    zadavat se izRodi 2013 glasuvai zaspal bulgarski narode
  • 241 карловец

    1 0 Отговор
    До Хр.Ковачев. Ти малоумен ли си бе, от кого са крали. От празната ти кратуна са откраднали циганите мозъка ти.
  • 242 Стилян Ангелов

    1 0 Отговор
    Чорбаджии които са колели наред БЪЛГАРИ !!!!!!!!!
    Един от българите който е отразил българската революция в нашата литература и също така един от българските революционери благодарение на които четеш и пишеш на български,НЕ НА ТУРСКИ !!! НЕОБРАЗОВАН НЕБЛАГОДАРНИК!!!!!
  • 243 ..........

    1 0 Отговор
    “Посегнат ли на сина ми, ще коля! От два дни живеем в страх. Какво ли не чух. Ако някой посегне на сина ми, тежко му. Ще коля!”, закани се бащата.
    Ако ошамарите на Алито баща му със самото Али ще ви е много по-лесно.
  • 244 тертер

    1 0 Отговор
    Типично по цигански ''ще коля човек".Ще потърси ли някои отговорност на това същество.
  • 245 Христо Ковачев

    1 1 Отговор
    КАТО ГЛЕДАМ НА КАКЪВ ХАЛ СА НИ ПЕНСИОНЕРИТЕ И РАБОТНИЦИТЕ И ПОЛИТИЦИТЕ ,САМО МОЖЕМ ДА МЕЧТАЕМ ЗА ТУРСКИТЕ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ ,МЕЖДУ ДРУГОТО ВСИЧКИТЕ ДРАСКАЧИ ПО ФОРУМА ,ТАЙНИЧКО ОБИЧАТ ДА ХОДЯТ В ТУРЦИЯ НА МОРЕ А ДРУГИ СИ МЕЧТАЯТ ЗА ,АНТАЛИЯ ,БОДРУМ,КУШАДЪСЪ,БЪЛГАРИЯ И ДО ДЕН ДНЕШЕН Е ПОДМЯТАНА КАТО ЕФТИНА К,,,,А МЕЖДУ РУСИЯ И ТУРЦИЯ КАКТО ПОЛИТИЧЕСКИ ТАКА И ИКОНОМИЧЕСКИ,СЕГА УЧИМ АНГЛИИСКИ КАТО ЛУДИ КАКВО ЛОШО ИМА ДА УЧИМ ЕЗИКА НА СЪСЕДИТЕ СИ ,ИНТЕРЕСНО МИ Е ДАЛИ ЗА БОКО ТИКВАТА СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ ПИШЕ В ИСТОРИЯТА ЦЕ Е БИЛ ДОБЪР ПОЛИТИК ПАТРИОТ ИЛИ НЯКОЙ ЩЕ ИМА СМЕЛОСТА ДА ОПИШЕ КАК ХОРАТА СЕ САМУБИВАТ ПРЕЗ ВРЕМЕТО НА ГЕРБ ЗАЩОТО НЕ ВИЖДАТ ШАНС ЗА ЖИВОТ ,ДОРИ И СЪС РОЗОВИТЕ ОЧИЛА НА ИЗМИСЛЕН ПАТРИОТИЗЪМ

    Коментиран от #286

  • 246 илиян

    1 0 Отговор
    ако ми даде някои власт и пистолет няма да ги бавя м...лите
  • 247 Тодор Живков

    1 0 Отговор
    да отрежеме ръцете на единя и другите ще ги биеме до смърт с ръцете на приятелят им
  • 248 ак 47

    1 0 Отговор
    neschata sche se promeniat ako v Balgaria se slu4i tova koeto se slu4i v Sarbia predi godini . Masovo izbivane na r...cite
  • 249 Христо Ковачев

    0 1 Отговор
    КАРЛОВЕЦ С КАКВИ ПАРИ СА ЯЛИ ПО КРЪЧМИТЕ В БРАИЛА ,ВЕРОЯТНО СЪС СЪЩИТЕ ПАРИ С КОИТО СЕГАШНИТЕ ПОЛИТИТИЦИ СИ КУПУВАТ ЯХТИ И БЕНТЛИТА А ИМЕННО КРАДЕНИ ОТ НАШИТЕ ДЕЦА ,ПЛАЩАМЕ КОСВЕНИ ДАНЪЦИ ВСЕКИ ДЕН А ПОЛУЧАВАМЕ ЕДИН ЩУТ В Г.ЗА КОГАТО ОПРЕМ ДО БОЛНИЦА НАПРИМЕР
  • 250 Тодор Живков

    1 0 Отговор
    до бащата на али знащи тебе първо да заколиме и после синът ти или искаш да си свидетел?
  • 251 ккк

    1 0 Отговор
    Кого ще колиш ,бе м...л мръсен . Време е в тази държава за "окончателното решение на циганския въпрос" Сещайте се .
  • 253 Ubieca

    1 0 Отговор
    I pak izliza che Bulgarina e losh "Romite jiveeli v strah" emi shte jiveesh v strah be
  • 254 дрън дрън

    1 0 Отговор
    нестава с писане по форумите ,да деистваме
    ромите стават повече от нас,утре тежко ни

    Коментиран от #257

  • 255 sion

    1 0 Отговор
    референдум за циганите!
  • 256 карловец

    0 0 Отговор
    До Хр Ковачев Чорбаджиите от каде са ги взели парите според теб господин умнико
  • 257 Опа, Америка Европа

    1 0 Отговор

    До коментар #254 от "дрън дрън":

    Еееех, жалко, че Хитлер е посегнал на Русия, сега нямаше да ги има тия проблеми. А може би пак ще се роди, и този път няма да закача Русия, а ще си свърши работата до край?
  • 258 Манго

    0 0 Отговор
    Не познавали Левски тей ще кажат те ама се на..раха след като бьлгарите вьзмутено ги емнаха ТАКА ТРЯБВА м...лите да си знаят гетото и това е ;)
  • 259 Мемед

    0 0 Отговор
    Тъкмо се чудех кой да ми заколи коча за байрама.
  • 260 А бе

    0 0 Отговор
    или на коча да заколиме мемед?
  • 261 ххх

    0 0 Отговор
    зщо трябва да обиваме животинката тя нищо не ни е направила
  • 262 обективен

    0 0 Отговор
    "Бащата на Али: Посегнат ли на сина ми, ще коля" Алооо, таткото, ще си пийваме червено винце от кратуната на синът ти ми се струва, и май ще гледаш това по телевизията ха ха ха ха
  • 263 Христо Ковачев

    0 1 Отговор
    АБЕ КАРЛОВЕЦ КОЛКО ПЪТИ ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ ЧЕ И ПРЕДИ И СЕГА ЧОРБАДЖИЙТЕ И ПОЛИТИЦИТЕ КРАДАТ ОТ ТЕБ И МЕН ,А ПАТРИОТИЗМА Е ЕДНА ОТ НАЙ СТАРИТЕ ПОЛИТИКИ В СВЕТА,ПРЕДНАЗНАЧЕНА ПРЕДИМНО ЗА КАРЛОВЦИ
  • 264 Рико

    0 0 Отговор
    аферим "не познали Левски" а се чекнат да ги у ЦИНГАНОРИТЕ МРЪСНИИИИИИИ
  • 265 Калоферец

    0 0 Отговор
    А Ботев е казал:
    "Богат е, казва,пък го не пита
    колко е души изгорил живи
    сироти колко е той ограбил..
  • 266 JetPilot

    0 0 Отговор
    Тоя Севгинчо само да го пипна... Неговата семчица м...лска , морна .. мазна.. Тея и за сапун не стават.. много меришат...
  • 267 Една българка

    0 0 Отговор
    Поклон прд теб, БЪЛГАРИНО, който комнтира темата по този начин - коментар 206, 208, 211!!! Някога всички в България знаехме тези стихове на изуст, знаехме и смисъла им. Сега сигурно половината българско (до колкото го има) население не знае, че изобщо съществуват. "Язък" за децата ни. А техните деца?
  • 268 TERMINATOR

    1 0 Отговор
    до али и баща му; че сте големи б....ци и двамата спор няма.. НО,в момента имаш интерес да си траеш али,или които и да си на времето когато бях полицай,колех и бесих предимно М...ЛИ.. не ме дразни и не ме предизвиквай,за да не ди дойдат неканени гости че и катуница е далече и на цар м...л му позапалиха чергата преди известно време.. МОЖЕ ДА БЯГАШ,НО НЯМА КЪДЕ ДА СЕ СКРИЕШ....
  • 269 карловец

    1 0 Отговор
    Абе Ковачев.Какво ми се мяташ като чамова дъска на слънце. Говорем за коментара ти 228. Толкова е пошло и глупав.
  • 270 обективен

    0 0 Отговор
    На м..го турците му дават пари. За да прави м..го такива неща. те тия тримата съм сигурен че незнаят последствията какви ще са за тях, и че няма да могат да си похарчат парите заради които са го направили, но преди м..го трябва с друг да се разправяме, тоя дето напълни БЪЛГАРИЯ с турци!!!
  • 271 ГоосТ

    0 0 Отговор
    с камъни да ви линчуват и оня дъртия ела да те вида кой ще коляш бе м...л. Живей в страх така и трябва. Жалко че управляващите не гледат как се гаврят с историята ни а гледат само да режат ленти на нови калпаво направени пътища и да измислят нови данъци или тем подобни глупости с които да ни вземат и последните стотинки
  • 272 обективен

    0 0 Отговор
    Разглеждам си аз мобилето за някоя колица, и какво да видя " Бащата на Али: Посегнат ли на сина ми, ще коля " така, значи след като се запознах със случилото се натиснах корекция на търсенето, но не открих танк да си купя. Имам огромна молба към Мобиле.бг да пуснат такава. Защото да коляме с ножове си е време, а все ще събереме за по един танк да купиме на старо за да спестим време!!!
  • 273 обективен

    0 0 Отговор
    А турчина който им даде пари, който ги снима няма ли да го гътнем като ... тучин на връх Шипка?
  • 274 ...

    0 0 Отговор
    Хитлер слеващият път да си свърши работата до крак
  • 275 Би било добре

    0 0 Отговор
    А сега разбирате ли защо Русия осъди пиклите, които богохулстваха? Така ние сега тия трябва да натикаме в ТВУтата да изгният там
  • 276 Един там

    1 0 Отговор
    Оправихте цялата държава ,че сега стигнахте до 3 гламави пишлемета .... Няма къде да си показвате патриотизма ,че почнахте във MOBILE да го показвате ....Ами като горяха горите на родината ви ,защо не излязохте да помогнете бе патриоти? Като тръгнахме да протестираме за високите цени на горивата ,защот не излязохте бе патриоти..... Цялата държава наред ,само тиа 3 мата са ви проблема.... Хора без работа...
  • 277 Димитър Димитров

    1 0 Отговор
    Ковачев като ти харесва тУрция какво търсиш тук?
  • 278 още един там

    1 0 Отговор
    кого ще коли тоя м...л мръсен бе....... Ей тия държавници да ги стегнат малко тия м...ли че да не тръгнат БЪЛГАРИТЕ както си знаят че тогава .....
  • 279 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 280 сиси

    1 0 Отговор
    Продължава циганското лято в циганската ни държава. До вчера циганите поругаваха националните ни символи, а днес ще ни колят. "Нормално"- би казал някой. "Но не съвсем" - казвам аз.

    Коментиран от #300

  • 281 Срамота СТЕ

    1 0 Отговор
    Ще колиш ли .........,учи в професионална гимназия а не познали Левски ама това е срамота бе,как може такава простотия у дава ***********,вие сте СРАМОТА ЗА НАШАТА ДЪРЖАВА.
  • 282 Chakala

    1 0 Отговор
    И трябва да живеят във страх , защото всеки истински българин трябва да защитава Левски без значение каква е цената за това ....
  • 283 българин

    1 0 Отговор
    Всичко в държавата ни е за циганите всеки ги защитава и те все невинни, ако на мястото на м...лите бяха българчета наказанията щяха да са дръуги понеже живеем в ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА!!!!!
  • 284 патриот

    1 0 Отговор
    Щял да коли , ще коли кокошки на село .. едно време на свободата не стъпваха . Сега правят каквото си искат !! Така е никой неги закача ходят си безнаказани .... Идват избори все пак !!
  • 285 нямам думи вече

    1 0 Отговор
    Ама забелязвате ли отново как "Босфор tv" ги защитава тея мръсни м...ли???? Само публичен побой за м...стите щото почнаха да
    стават повече и от нас вече.Който е от Добрич знае за какво говоря!!

  • 286 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #245 от "Христо Ковачев":

    hodi v turcia togava be fes
  • 287 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 288 георги вълев

    0 0 Отговор
    това е направено нарочно!поне за мен е така.
  • 289 Deathless

    0 0 Отговор
    Да се пробва да коли срещу 9 мм пищов... Ще се гаврят с историята ни те... НЕЩАСТНИЦИ...
  • 290 LARSH

    1 0 Отговор
    ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТЕЗИ МРЪСНИ РОМИ , КАКТО КАЗВА НИКОЛАЙ ОТ БИГ БРАДАР АЗ НЕ ГИ МРАЗЯ АМА МРАЗЯ ЦИГАНИЯТА ИМ ТОВА КОЕТО СА НАПРАВИЛИ Е НАЙ ГОЛЯМАТА И ДОЛНА ЦИГАНИЯ ЗА ТЕЗИ ТРИМА М...ЛИ УЧИТЕЛСКИЯ СЪВЕТ ПЕДАГОГИЧЕСКАТА СТАЯ ДА СЕ СЕЗИРА И ДА ГИ ПРАЩА В ТВУ АКО ТРЯБДА ДА СЪБИРАМЕ ПОДПИСКА АЗ СЪМ ГОТОВ
  • 291 НАЦИСТ

    1 0 Отговор
    Когато се подиграха с пророка мохамед и тяхната история КАКВО СЕ СЛУЧИ? ПИТАМ ВИ БЪЛГАРИ????КОГАТО СЕ ПОДИГРАВАТ С НАШАТА ИСТОРИЯ НИЕ КАКВО ПРАВИМ ? НИЩО !!! ТАКА ЛИ ТРЯБВА ДА Е ?????? В ГАЗОВИТЕ КАМЕРИ
  • 292 4ista nacia

    1 0 Отговор
    smurt na mrusnite m...li,6e gi zakolime nie i sled tova na sapun
  • 293 ТАНК

    1 0 Отговор
    Супер е този коментар 272
    "

    Разглеждам си аз мобилето за някоя колица, и какво да видя " Бащата на Али: Посегнат ли на сина ми, ще коля " така, значи след като се запознах със случилото се натиснах корекция на търсенето, но не открих танк да си купя. Имам огромна молба към Мобиле.бг да пуснат такава. Защото да коляме с ножове си е време, а все ще събереме за по един танк да купиме на старо за да спестим време!!!
  • 294 Ар Братство

    0 0 Отговор
    За нищо не стават тия микерета.
  • 295 ню бойс

    0 0 Отговор
    Тва са новите българи, свиквайте!!!!!
    Тия Бащицата дали ще ги излъже по БТВ, че живеят добре, а?
  • 296 тъпака

    0 0 Отговор
    Бойко Борисов
    Премиерът Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС, пред металурзите от ОЦК - Кърджали
    "Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме"
    .......................................................................................................
    Прости хора - слаба държава!
  • 297 297

    0 0 Отговор
    Няма да го докосна ли,само да мога ще го разчекна,КОПАНАРИ мръсни като видя снимката и полудавям,искам да ги изкормя
  • 298 гост

    0 0 Отговор
    Кой ще колиш бе мишок !?Имаш късмет,че не сте по-близо до София,че жална ви майка !!!!!!!!!!
  • 299 Хитлер

    0 0 Отговор
    КОй ще колиш бе мръсен м...л страхлив.? Там който са по наблизо да вземат да ви одерът живи с все родата ви до 22ро коляно че като кучета се множите...
  • 300 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #280 от "сиси":

    А бе тия ,,роми'' нещо много започнаха да се правят няма ли кой малко така да им свие шапката щял да коли къде се намираш ти бе циганин твар на световно ниво.Тия политици ламтящи за гласове много им отпуснаха юздите.
  • 301 Тх-ранец

    0 0 Отговор
    А кой ще се закани така на политиците които се гаврят не с 3-ма ами с 8 милиона българи вече 20 години, и то не с портрети ами с човешки животи питам аз? Защо толкова се ядосвате на някакви вандалчета които и те незнаят какво правят, а така бездушно се отнасяте към престъпниците които съвсем съзнателно използват държавата(на нашия гръб, с нашата кръв и пот) за свои лични цели?
  • 302 кик

    0 0 Отговор
    до танк
    защо ти е танк?купи си кировец за 20 000 лв има в мобилето
  • 303 gost

    0 0 Отговор
    Abe dokoga she gi traem tezi m....li? Dokoga?
  • 304 ERASER

    0 0 Отговор
    На сапун неграмотните м...ли !!!
  • 305 никсън

    0 0 Отговор
    не стават за сапун - мирише !!!!!!!!!!!
  • 306 Калоян Конов

    0 0 Отговор
    НА САПУН!!!!!
  • 307 кик

    0 0 Отговор
    усещате ли как се огъвате?на един иска танк друг пистолет трети газови камери 4етвърти не ставали за сапун миришели...и това е само от една закана....все си намирате оправдания да не свършите това което пишете
  • 308 nkvd

    0 0 Отговор
    Кого ще колиш бе м...л мръсен?!!!!???
  • 309 ПАТРИОТААААА

    0 0 Отговор
    .. ПРИЕХМЕ ВЕ В БЪЛГАРИЯ КОЛКО ГОДИНИ ВИ БЯХМЕ РОБИ И НАКРАЯЯЯ ......ОТ ВАС И САПУН НЕ СТАВА ХРАНА ЗА МИШКИТЕ ХРАНА ЗА МИШКИТЕ ХРАНА ЗА МИШКИТЕ ХРАНА ЗА МИШКИТЕ ХРАНА ЗА МИШКИТЕ ХРАНА ЗА МИШКИТЕ ХРАНА ЗА МИШКИТЕ ХРАНА ЗА МИШКИТЕ ХРАНА ЗА МИШКИТЕ ХРАНА ЗА МИШКИТЕ ХРАНА ЗА МИШКИТЕ ХРАНА ЗА МИШКИТЕ ХРАНА ЗА МИШКИТЕ ХРАНА ЗА МИШКИТЕ ХРАНА ЗА МИШКИТЕ ХРАНА ЗА МИШКИТЕ
  • 310 никсън

    1 0 Отговор
    Виждали ли сте циганин?
    Стояли ли сте близо до него?
    А до мокро куче в трамвай?
    Усещането е изцяло същото.

    Е тогава, с какъв акъл се скандира "Циганите на сапун" ?
    От циганин сапун не става. Ще мирише още по-лошо от суровината послужила за него. А и защо точно на сапун?
    За циганите може да се намери далеч по-страшно наказание от газовите камери.
    И то е известно на всички, дори и на вас.

    Най-страшното за един циганин е да го принудиш да спазва законите в държавата, в която живее! От това по-страшно за него няма, защото влиза в конфликт с целият му бит, манталитет и култура. Не случайно циганите са бягали от всяка една държава, която ги е принуждавала да спазват законите й и са се заселвали в такива, където законите не важат за тях.

    Така че, хайде ако може нека да не ги вкарваме в газови камери и използваме за сапун!
    Първо, никой няма да ни позволи подобно етническо прочистване, второ то няма да доведе до положителен краен ефект, защото ще оцелее циганията в българите, която на моменти не е никак по-малка от циганската.
    И трето, не на последно място - Не е ли по-добре да се реши един проблем, наместо да се създава нов с непредвидим краен резултат?

    Ако ще се протестира, нека се протестира срещу тези направили държавата ни Циганска, чрез систематичното дебилизиране на населението от медиите им..
    Да се протестира, дори и да е с масов наказателен вот на предстоящите избори с недействителни бюлетини, защото инак отново баш цигани ще ни управляват.
    Да се види, след преброяването им, колко от нас са се събудили за реалноста.
    И може би, така ще се постигне далеч повече от това, да се скандират лозунги, на който никой от скандиращите не е вникнал в смисъла.
    Много бих искал да видя, как някой от тях се къпе със сапун с аромат на циганин, но едва ли ще се случи. По простата причина, че все още е далеч по-лесно да повтаряш чужди мисли и идеи, отколкото да стигнеш до своите

    Коментиран от #330

  • 311 krasio

    0 0 Отговор
    щял да коли м...ла мрасен- на сапун!!!!
  • 312 mangala

    0 0 Отговор
    hahahaha nisto nemojete da pravite samo si draskate tuka hahahaha tazi slucka me radva hahahaha samoo takaa

    Коментиран от #315

  • 313 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 314 Грую

    0 0 Отговор
    Ами добре, че сина ти е отишъл на училище. Поне дано нещо да е научил там освен глупостта, която е извършил. Аз няма да коля и няма да посягам, но ако зависеше от мен и държавата беше нормална щях да му спретна едно досиенце и знаеш ли какво означава това - че освен сап на лопата няма да може да пипне друго с което да си изкарва хляба до като е жив. Демокрацията мой човек е когато направиш нещо да можеш да си го платиш, а като направиш нещо дето не можеш - плащаш го цял живот. Лошото е че свободията в държавата разглези такива хора като Вашия син и те започнаха да си позволяват да правят безнаказано такива неща, които никога няма да могат да платят.
  • 315 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 316 чист бг

    0 0 Отговор
    голяма работа...някакви цигани се подигравали с портрети.а циганите трябва да си вземат поука и друг път да не правят така.циганите трябва да предават метални отпадъци,да предлагат секс и да играят кючеци
  • 317 щ+щ

    0 0 Отговор
    РАБОТАТА ЩЕ ГИ НАПРАВИ СВОБОДНИ.На немски е по благозвучно.
  • 318 българин

    0 0 Отговор
    мисля, че тези младжи са за "ТВУ" от едно време. Там ще ги научат на уважение и на култура, след като техните родители не МОГАТ.... И тези мургави момченца ако останат без наказание.......е нема такава държава
  • 319 Атанас Димитров

    0 0 Отговор
    ККК
  • 320 Велислав

    1 0 Отговор
    "Ромите, гаврили се с портрети на видни българи, живеят в страх. "
    така и трябва за да знаят, че първо се мисли преди да се прави каквото и да било!
  • 321 княз Борис

    1 0 Отговор
    ще колиш ли? я само посмей,или по точно си изкопай гроба предварително.......!!!
  • 322 Красо Зелето

    1 0 Отговор
    "Ще коля" КОй ще колиш? Много не се изхвърляй, че да не почнем от тебе, и сина ти да е за мезе! Хем имате вина, и отгоре на това и стойки предавате!
  • 323 васил левски

    1 0 Отговор
    ще колиш а ще ви одера живи така трябва да живеете в страх .нямаго бай ТОШО вече щяхме да си мием краката със сапуна от вас
  • 324 Balgarin

    1 0 Отговор
    Ако теб не те заколим теб пръв де :D
  • 325 мани

    1 0 Отговор
    Щом не знае кои е Левски как е стигнал до 11 клас?
  • 326 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    Не бъркайте ромите с турците .Никога не сме били под ромско иго.Тази сценка е ПОЧТИ същото-но не е точно същото ,което направиха американците с Мохамед.А поставете се сега на тяхно -мюсюлманите -място и пак коментирайте,ръсете мозък тука.
  • 327 гост

    0 0 Отговор
    До М....ла!!!И ти си за клане !!!
  • 328 Време разделно

    0 0 Отговор
    Стига са ни клали!Тази държава трябва да защитава народа и героите си както се полага.Това,че са неграмотни,цигани и не знам какви не им дава право да поругават светините мили на всеки българин!Яд ме е,че само ги заплашваме и нищо няма да им сторим и че мизерната ни държава-също!
  • 329 стеффан

    1 0 Отговор
    да се извинят,да пометат 1-2 месеца улиците без пари и следващия път ще се замислят.няма да се учудя ако дори незнаят чии са тези портрети
  • 330 Адолф Хитлер

    1 0 Отговор

    До коментар #310 от "никсън":

    Напротив.Става страхотен сапун. Има добри избелващи качества и най важното не дразни очите на бебетата.Ако искате да си решите проблема веднаж за винаги следващия път гласувайте за Волен Сидеров.Това е единствения мъж в България който с помоща на Боян Расате може да вкара тези гяури в пътя.
  • 331 Христо Ковачев

    0 1 Отговор
    абе много си лаете пред компютрите ,ОБАЧЕ ГЛЕДАЙТЕ ДА НЕ СЕ ВДИГНАТ РОМИТЕ И ТУРЦИТЕ ,ЗАЩОТО КОГАТО АХМЕТ ДОГАН СЕ ИЗХВЪРЛИ В ПАРЛАМЕНТА ЧЕ КОЙТО СЕ ЗАКАЧА С ДПС СИ ИГРАЕ СЪС СИГУРНОСТА НА БЪЛГАРИЯ,ВСИЧКИТЕ МАСТИИ В ПАРЛАМЕНТА ПОДВИХА ОПАШКИ

    Коментиран от #334

  • 332 HITLER

    1 0 Отговор
    M...LITE NA SAPUN
  • 333 Христо Ковачев

    1 6 Отговор
    НАГЛИТЕ СА В ПАРЛАМЕНТА ,НАИСТИНА СА ЗА САПУН

    Коментиран от #339

  • 334 W140

    1 0 Отговор

    До коментар #331 от "Христо Ковачев":

    Да няма само голямата екскурзия
    Като им гледам имената (Али,Севгин и незнам кой си) са си живи турци ,а не цигани.Те и за това си правят гаври.
    Що не вземе някое българче да си направи гавра с портрета на някой султан или паша (големец) на турците да видим те как ще реагират.
  • 335 Христо Ковачев

    1 0 Отговор
    АМИ КАКВО САМО ГОВОРИТЕ ,ЗАЩО НЕ СИ НАПРАВИТЕ ГАВРА С ПОРТРЕТА НА КЕМАЛ АТАТЮРК
  • 336 azsum

    1 0 Отговор
    Ei Ality kygo 6te koli6 be M..go Hitler e kazal Sapyn ili Vero
  • 337 Христо Ковачев

    1 1 Отговор
    МЕЖДУ ДРУГОТО,НА ЗАПИТВАНЕ В ТУРЦИЯ ДАЛИ СТЕ СЪГЛАСНИ ДА СИ ДАДЕТЕ ЖИВОТА ЗА ДА СЪЖИВИТЕ КЕМАЛ АТАТЮРК ,80 ПРОЦЕНТА СА ОТГОВОРИЛИ С ДА ,ЕДВА ЛИ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА ТАКЪВ ПРОЦЕНТ НА ПОЛОЖИТЕЛЕН ОТГОВОР, ЗАДАДЕН ЗА БОТЕВ И ЛЕВСКИ

    Коментиран от #343

  • 338 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 339 ВИП АМГ

    0 1 Отговор

    До коментар #333 от "Христо Ковачев":

    abe ne smeniai temata po star komunisticheski tertip.
  • 340 VASIL LEVSKI

    1 0 Отговор
    do koga she taroim turskoto9 v bg pitam tia ne sa m...li a 4isti turci maika...... a strax li go e ami neka abe na sapun smart 5 veka sa se gavrili s nas sega i novini i v parlamenta navsiakade sa be tia van ot bg da si xodiat v turcia i kakvi sa tezi imena be she se kazvat basil xristo samo bg. imena e.ati propadnalata darjava sme do koga she gi tarpim to se e vidialo nikoi ne go e.. za nas dolo xorata ami BG e na nas obiknovenite xora Levski , Botev i vs. drugi sasi dai jivota za nas ne za tia zasho ne sa jivi sega i da vidiat kakvo stava kakvo pravim xora triabva da se opomenim stiga sani ma4kali potiskali turskoto robstvo seedno otnovo zapo4va triabva l ida tarpim tova pitam az opravliavashite aaaaaaaaaa
    boiko ceci i ti jena i vsi4ki opravliavashi kolko kinti vi dava dugan da si zatvariate o4ite aaaaaaaaaa
  • 341 комитата

    1 0 Отговор
    ще коли ли ма...ка му циганска и него под ножа. във всяко горско стопанство за 5 чивта циган ски уши дават 10 куб. чамов материал и 200 лв. бонус
  • 342 ...

    1 0 Отговор
    кого ще колиш бе простак мръсни същества ама ние сме си виновни трябва да се вдигнем цяла България ...........
  • 343 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #337 от "Христо Ковачев":

    Вън от Европа и марш в анадола турско мекере.Отивай си в малоазиатската държава.Не заслужаваш да живееш в Европа.
  • 344 До Бащата на Али

    1 0 Отговор
    ходи рови кофите за боклук.
  • 345 Чомака

    1 0 Отговор
    Пак ли откраднаха кабелаа,пак ли откраднаха кабелаа.Убий циганина
  • 346 Христо Ковачев

    0 1 Отговор
    МНОГО СЕ АКТИВИРАХА ПАТРИОТИТЕ ВЪВ ФОРУМА ,СИГУРНО ПЕПЕЛ ОТ РОЗИ Е СВЪРШИЛ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА
  • 347 Hoster

    1 0 Отговор
    .ах ги циганите ше се гаврят постоянно до кога ше им се разминава с малко
  • 348 веселин йончев

    1 0 Отговор
    Когато 1 куче се гаври с ръката която го храни-или бой или куршум!
  • 349 логобот

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    6те коли6 ама 6та разпоря кат прасе же м...л 6та изтискам кат мокар парцал 6та о4укам сас синати
  • 350 Jalko

    1 0 Отговор
    Тряя се намерят и претрепат това е решението с добро очевидно не става .. нали имаше там атаки матакаи коалици защитници скинари и нз си още какви защитници и патриоти къде са сега ? като гледам само на приказки ги има ..
  • 351 patrona2

    0 0 Отговор
    zigani na goljamata rabota sa praite a ne razbirate 4e ste tolkova prosti i njama
    da
    go
    razberete no njakoi den taka jko
    schte vi oprajat taka kakto go znaete vie v {MACHALATA}
  • 352 Анти ром

    1 0 Отговор
    Хм. Коляча, тренирай с ножа. Защото идваме за теб и изчадието.
  • 353 Димитър Димитров

    1 0 Отговор
    Ковачев утивай в турция вес такъв.Рокерите нали бяха тръгнали какво стана..Трябва да се вдигнем и да потърсим наказание за тия цига...и п...ли.Щял да коли ,7х62 или едно бренеке и е готов.
  • 354 Христо Ковачев

    0 1 Отговор
    ДА БЕ АМА МОМЧЕТАТА ОТ КАТУНИЦА СИ ОТИДОХА НА ХАЛОС ,А РОМИТЕ ДЕТО ГИ УБИХА СА СИ ЖИВИ ДОРИ И С МАЛКО ЗАТВОР,ТАКА КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ МАЙ НЯМА ПО СТРАХЛИВ НАРОД ОТ БАЙ ГАНЬО

    Коментиран от #356

  • 355 АЗЛК

    0 0 Отговор
    На тези м..густи им трябва това,което направи Арлин Антонов в Пазарджик през 1992,но този път да се стреля на месо!
  • 356 The Bear

    0 0 Отговор

    До коментар #354 от "Христо Ковачев":

    Ти момко или си пе..л или си мазохист.... Доста упорито си търсиш белята, но пък си смел в анонимността си зад монитора. Любопитно ми е можеш ли се изправи като мъж да си отстояваш убежденията срещу тук коментиращите!? Аз съм много миролюбив и търпелив човек, който много цени човещината и се разбира добре със всеки нормален, трудолюбив и честен гражданин на България. Но циганите вече ми е неприятно да ги гледам ..... толкова негативизъм и справедлив гняв се е натрупал през живота ми у мен, та вече изпитвам органично отвращение и погнуса от факта на съществуването им - храним ги, гледаме ги, насърчаваме размножаването им като пилци, гледаме ги, плащаме им целия живот, търпим им гнусното съществуване, гаврите и насилието над нас, децата и родителите ни, и те продължават да наглеят, а държавните мъже и жени които сме избрали да ни управляват, се правят че не виждат този неудобен проблем. НАЗРЯВА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА, в която за жалост ще дадат живота си и много бели хора. ЦИГАНИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНАТ ОТ ГЕОГРАФИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!!
  • 357 коко

    1 0 Отговор
    Добре, момчетата не са позна ли Левски и княз Борис ами тогава как са стигна ли до 11-ти клас? В кого е вината,в училище родители или във всички нас.Няма значение какви са роми,българи мохамедани всички са деца на една държава наречена България. Държава която нонстоп се разтягат едни и същи събития за политици "гении". А никой не поглежда младите хора и подрастващи дали са научили поне нещо малко ходят на училище да отчитат дейност което се отнася и за учителското съсловие,всички отчитат дейност.Едно врем в училище като направим някаква гадория учители те ни караха да го пишеме по хиляди пъти ако него напишеш намаляване на поведението.Поне тогава това имаше тежест.Така мисля това което са сторили е лошо и то много лошо но нека тези трима красавци да напишат 1000 пъти Левски ,княз Борис и третия портрет не се вижда добре кой е но те си го знаят,ако не ги познават нека някой даскал да им помогне.И след всичко написано за десерт да напишат "Вече така няма да правя!1500 пъти.Когато направят всичко това да го пуснат в социялната мрежа и чак тогава да ги съдим.Човешки живот се съсипва за секунди помислете че след това клеймо тези младежи са обречени.Не ги съдете тях а вссички около тях,училище,семейство,управници!Така помислете колко виновници има за това нещо нехайството на всички нас! 23.10.2012г.23.00ч.
  • 358 Христо Ковачев

    0 0 Отговор
    АБЕ МЕЧОК КАКВА ВОЙНА КВИ ПЕТ ЛЕВА,РИБАТА МИРИШЕ ВИНАГИ ОТ ГЛАВАТА ,ВМЕСТО РОМИТЕ ЗАЩО НЕ НАСОЧИТЕ ЦЕЛИЯ СИ ГНЯВ КЪМ ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИ ОНИЯ ДЕТО ВИ ЛЪЖАТ 23 ГОДИНИ,АМИ ЗАЩОТО НЕ ВИ СТИСКА,М...ЛИТЕ СЪЩО СА ЖЕРТВИ КАТО НАС ,ТОВА ЧЕ НЕ СА ОБРАЗОВАНИ НЕ Е ПОВОД ЗА ГЕНОЦИД
  • 359 Христо Ковачев

    0 1 Отговор
    А МЕЖДУ ВРЕМЕННО ВАШИЯ ЛЮБИМ ГЕНЕРАЛ БОКО ЧОКО ВЕЧЕ СЕ ЦЕЛУВА С ПРЕМИЕРА НА АЛБАНИЯ ЩЕЛИ СМЕ ДА РАЗВИВАМЕ АЛЪШ ВЕРИШ С ОНИЯ ТУЗЕМЦИ,КАТО ГИ ДОКАРАТ В БЪЛГАРИЯ РОМИТЕ ЩЕ СА ТИ НАЙ МИЛИТЕ ХОРА НА СВЕТА
  • 360 Христо Костов

    1 0 Отговор
    Абе малко ли ни е това че цялата държавата се гаври с нас ами и тези смотани цигани които също ни въртят на пръста си , заради които плащаме по скъпа вода и повече ток !!! Ами на всичко отгоре и да се подиграват с нашите апостоли тези долни отрепки -" НАЦИЯ БЕЗ ДЪРЖАВА " А и смеят да заплашват ами тъка ще е като от всякъде ги подкрепят смотаните М...ЛИ !!! А тази държава накрая ще си остане да си живее само с пенсионерите (които не могат да избягат ) и с големите ЦИГАНИ !!!
  • 361 Христо Ковачев

    0 1 Отговор
    А НЕ БЕ ШВЕПС
  • 362 1234

    1 0 Отговор
    А дали биха познали Азис Софи Маринова или Тони Стораро и биха ли се гаврили с техни снимки.А и на този м...л баща му ще коли много смело го дава.Куршума си лети направо да не го забравяме.
  • 363 Danail

    1 0 Отговор
    Ето в каква циганска държава живеем. На сапун
  • 364 аз

    1 0 Отговор
    няма смисал тук да се коментира дайте да се вдигнеме и да отидем там и един път за винаги да им затвориме устите на тея.
  • 365 анти цигани

    1 0 Отговор
    абе м...л мръсен кои ще колиш бе,жалко ,че сам на 500км иначе бих те одрал жив бе.........
  • 366 EMSKI

    1 0 Отговор
    Стига сме писали...да действаме...предложения????
  • 367 тряядамрът

    1 0 Отговор
    това е проблема, че всички пишат, а никой нищо не върши... малко ли сте в града, че ги търпите... покажете кой кого ще коли !
  • 368 Boksiora

    1 0 Отговор
    daite seriozni hora da se suberem nqkude i da trugnem kum ciganite koito kolqqt da im pokajeme kak stawa ..
  • 369 Адолф Хитлер

    1 0 Отговор
    Няма какво да се извиняват. Мястото им е направо в затвора.
  • 370 баба ти

    1 0 Отговор
    Животни.., доказано е научно...
  • 371 Хан Крум

    0 0 Отговор
    кой ще колиш бе, мангал прост!? заколи си копелдака малоумен, щото както я кара някой друг ще го направи вместо тебе!
  • 372 Бай Гене

    0 0 Отговор
    Олио да ги попари всичките!!!
  • 373 НАКАЗАТЕЛЯ

    0 0 Отговор
    Еиии м...л кого ще колиш ти бе.САМО ДА ТЕ БАРНА-щи покажа сас кого щесе гаврите,и да видим кои кого ще коли.
  • 374 БГ

    0 0 Отговор
    всичките на сапун
  • 375 това е нашия човек

    0 0 Отговор
    http://sseverin.com/%D0%B0%D1%80%D0%BB%D0%B8%D0%BD-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%BA%D0%BE%D1%88%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%86%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%BF/
  • 376 petrov_toni

    0 0 Отговор
    Няма нужда да посягат на сина му. Тези са си наказни от природата. А на бащата би трябвало да наложат глоба нещо от порядъка на 2-3 хиляди лева за да докаже синовната си любов към малкия си ол...френ!!!!!
  • 377 борис

    0 0 Отговор
    първо бащата после другите. да си стоят в добрич и да не мърдат от там
  • 378 Някои си

    0 0 Отговор
    Е тва ще му е последната грешка,при такав сценарии не ми се мисли за последствияята.. чест му прави на тоя че се е извинил но трябва и да осазнае грешката си и да не слага непознати карти кадето не им е местото ...
  • 379 ПУРКО

    0 0 Отговор
    Колко е нагъл м...ла. Щял да коли. Вместо да се извини, за постъпката на сина си, той заплашва. Ще колиш ама утре. Ела в София да те отупат още на Централна гара и да знаеш какво говориш. Всеки родител обича детето си, но всеки е длъжен да го възпитава като достоен човек.
  • 380 функел

    0 0 Отговор
    КОНДЬо гледай да нямаш посещение, че тогава няма да можеш да колиш - просто няма да имаш с какво / сети се защо . А и тия около тебе няма да могат да колят
  • 381 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 382 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове