Отидете към основна версия

18 726 120

А може ли Борисов да отиде в "Панорама" като Радев?

  • румен радев-
  • панорама-
  • бойко борисов

Президентът отиде в "Панорама" като горд и честен българин, защитаващ и отстояващ обществения интерес

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Миналата вечер бяхме свидетели отново на блестящо представяне на президента Румен Радев в "Панорама" по БНТ, въпреки угодническото към изпълнителната власт домакинство на предаването от придобилия печална слава през последните години водещ Бойко Василев, треперещ от зависимостите си към екрана, заплатата и тайните...

Румен Радев пристигна в БНТ, посрещнат от мощни възгласи на стълпотворение от стотици български граждани в своя подкрепа, отцепвани и заглушавани от полицията на Бойко Борисов. На място в късния зимен част бяха организирани от мафията и задкулисието в България непълнолетни граждани, обезумели старци и платени нехранимайковци, които бяха замеряни с жълти стотинки, затова че са платени, неискрени в думите и делата си и режисирани. Едните отстояваха истината и гражданските си права, а другите - частни интереси срещу заплащане.

Румен Радев беше акомпаниран от непринудени положителни възгласи при пристигането си, по време на телевизионното участие и при заминаването си от будната съвест на България. А другите, малко на брой и неаргументирани - те викаха "Гешев! Гешев!" (заявявайки, че винаги ще гласуват за ГЕРБ и Борисов), без дори да подозират, че в момента, когато е удобно, а тогава те са вече непотребни, могат да се окажат с подхвърлени белязани пари (или наркотици), дълги месеци в ареста и осъдени за години в един несправедлив процес. От същите, на които сега прислугват.

Румен Радев отиде в "Панорама" като горд и честен българин, защитаващ и отстояващ обществения интерес - със знанията си, с опита си, с прозорливостта си на управленец и далновидността си на държавник. И се държа като такъв до край. И пред множеството граждани пред сградата на БНТ, заставайки с лицето си пред тях.

"Дали Бойко Борисов може да отиде в "Панорама" като Румен Радев?", е въпрос от съществено значение! Дали пък не се страхува от народната любов, или пък го спира интелекуталния му импотенциал? Все пак трябва да се отбележи, че основните възгласи по адрес на Бойко Борисов и Иван Гешев, които протестиращите скандираха тази вечер, както и в продължение на 128 дни, бяха: "Борисов - позор! Оставка и затвор!", "Оставка!", "Мутри - вън!", "Долу ГЕРБ!", "ГЕРБ - корупция!", "Мафия!"...

LIBERTA.BG зададе въпроса, Борисов и свободните медии са на ход - ще отиде ли гост в "Панорама"...

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 242 гласа.

Свързани новини